de xdocx » 07 Mar 2008, 09:12
Sa va povestesc ceva interesant!
Acum 2 luni, mi-a venit idea sa imi montez arcuri sport pe fieruta mea!
BUNNNN
Tocmai apăruse pe forumul nostru drag, Dl. Vlad, cu firma lui de tuning!
Am zis sa incerc! Am vorbit cu el pe messenger, am cerut o oferta si am decis sa achiziţionez de le el 1 set de arcuri Weitech -30mm!
Am vorbit despre detalii si mi-a spus ca plata se face 50% inainte 50% la primire.
BUNNNN
Mi-a spus ca daca pun banii intr-o anumita zi, comanda imi va ajunge in 2-3 saptamani(3 era MAX)
Zis si făcut!
M-am învoit de la servici ca sa ajung la banca in timp util ca sa prind comanda existenta pt primi arcurile in timpul convenit!
Acum mai bine de 1 saptamana, (după ce trecuse 1 luna de la comanda mea), imi spune Dl.Vlad ca arcurile au ajuns in Germania(????????)-ele fiind de producţie Germania
Ciudat zic, dar fie
De atunci a mai trecut mai bine de 1 saptamana si de atunci Dl. Vlad nu mai răspunde la telefon, la SMS-uri, si nici la PM-uri aici pe forum, deşi a intrat si a văzut mesajele mele!
I-am cerut sa anuleze comanda si sa imi returneze banii, caci nu mai sunt dispus sa accept asa ceva pe banii mei!
NU MI-A RASPUNS!
L-am contactat pe asociatul lui, Dl. Alexandru, cerând explicaţii si ajutor in problema mea!
A spus ca nu cunoaşte situaţia, dar va vorbi cu Vlad si imi va restitui banii daca asta e dorinţa mea!
Nici pana acum, Dl Vlad nu a mai luat legatura cu mine, Dl. Alexandru zicandu-mi ca este plecat!
Mi se pare jignitoare purtare lui fata de mine ca si client, de aceea am vrut sa va relatez cele intamplate!
Fiecare va face ce crede de cuviinta, DAR PE MINE FIRMA GTV TUNING m-a pierdut de client, dandu-le un FEEDBACK NEGATIV
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!