Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

de unde iau clipsuri de plastic?

24 Feb 2008, 20:26

a trebuit sa dau o oala (plasticul de pe sub aripa) jos. Era prins pe langa suruburi si cu niste clipsuri din alea de plastic de unica folosinta...are cineva idee de unde cumpar asa ceva :)?
nici nu stiu exact ce sa intreb la magazinele de piese...banuiesc ca trebuie un anumit fel.

Re: de unde iau clipsuri de plastic?

24 Feb 2008, 21:38

sunt destul de generale :). intreaba pe la orice magazin de piese auto, eventual sa ai cu tine unul din clipsurile respective.

24 Feb 2008, 21:39

Sau te duci cu VINul in mana la forcar si itzi spun exact :D
Cu Stima

24 Feb 2008, 21:44

ok :) va multumesc pt raspunsurile rapide...ma duc maine sa caut.
maddog, tu nu erai din ploiesti? crezi ca am vreo sansa sa gasesc la motormania?

04 Mar 2008, 13:57

$1 scrie:$2 trebuit sa dau o oala (plasticul de pe sub aripa) jos. Era prins pe langa suruburi si cu niste clipsuri din alea de plastic de unica folosinta...are cineva idee de unde cumpar asa ceva :)?
nici nu stiu exact ce sa intreb la magazinele de piese...banuiesc ca trebuie un anumit fel.

Dute la forcar,stiu ei de care iti trebuiesc! :) ,oricum sunt destul de generale!

05 Mar 2008, 12:20

eu am fost ieri la for car si am luat cam tot ce exista cleme pt masina cate 4 buc each ...un pic cam scumpe dar merita cand ai nevoie ;)

06 Mar 2008, 14:21

Cumva te referi la asa zisele bride? Sau soricei? Care sunt universale, nu neaparat ceva specific Ford....

06 Mar 2008, 17:33

Nu cred ca gasesti la Motormania dar nu risca sa intrebi poate cine stie sau la Crest daca mai exista in spate la tribunal
Cu Stima

07 Mar 2008, 23:19

$1 scrie:$2u am fost ieri la for car si am luat cam tot ce exista cleme pt masina cate 4 buc each ...un pic cam scumpe dar merita cand ai nevoie ;)

Pai si nu ne spui si noua cati bani ai dat, ca sa stim si noi ce ne asteapta...?!
Răspunde