Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
13 Mar 2008, 10:59
ar fi bine daca e cineva care trece pe la academie sa ne zica cum arata treaba pe acolo
13 Mar 2008, 11:25
trec eu azi si va spun ce garduri ,lunetisti .....mai gasesc pe acolo
13 Mar 2008, 11:48
Cred ca pana la urma vom hotara locul de intalnire maine ca sa vedem cum mai decurg lucrurile.
PS. Poate cineva sa aduca si un autocolant 80x60 mm la intalnire?
13 Mar 2008, 13:08
si daca nu se poate nici la academie...am putea merge sus la polivalenta...
13 Mar 2008, 13:24
$1 scrie:$2i daca nu se poate nici la academie...am putea merge sus la polivalenta...

Cred ca ar fi singura varianta mai OK daca este ocupat si la academie
13 Mar 2008, 13:55
Sala Polivalenta cum vi se pare? E destul de liniste pe acolo...
13 Mar 2008, 14:01
Sala Polivalenta : tre sa ne asiguram daca la ora aia nu are loc alta intrunire a altui club. sau nu are loc vreun eveniment (concert etc).
13 Mar 2008, 14:38
A mai fost o inceercare la Polivalenta si pana la urma am ajuns la C.P. pentru ca era ocupat. Si daca nu se gaseste loc pe acolo, promit sa gasesc eu ceva in Pitesti

. Si daca tot a venit vorba de Pitesti, se poate si un biliard la Hot-Shots (
http://www.hot-shots.ro). Se intra si pe forum, ca e wireless gratuit.
PS: site-ul inca nu este complet in sensul ca nu are nici un link, ci numai prima pagina.
13 Mar 2008, 14:53
Da, venim in coloana spre Pitesti...dar nu luna asta

! Ar fi o idee buna de intalnire in Pitesti, cu toate ca la munte e ceva mai bine.
Daca nu merge nici Academia Militara(desi nu prea cred), ne ducem cu tupeu in parcarea vreunui supermarket mare, cum ar fi Carrefour Baneasa!
13 Mar 2008, 15:02
$1 scrie:$2 mai fost o inceercare la Polivalenta si pana la urma am ajuns la C.P. pentru ca era ocupat. Si daca nu se gaseste loc pe acolo, promit sa gasesc eu ceva in Pitesti

. Si daca tot a venit vorba de Pitesti, se poate si un biliard la Hot-Shots (
http://www.hot-shots.ro). Se intra si pe forum, ca e wireless gratuit.
PS: site-ul inca nu este complet in sensul ca nu are nici un link, ci numai prima pagina.
in Pitesti trebuia sa ajung sambata asta dar nu mai pot veni asa ca o sa ajung pe 22 dar mai pe seara
13 Mar 2008, 22:52
La academie sunt 3 locatii de fapt(jos in fata platoului, jos pe platou, si sus) e imposibil sa nu se poata pe niciuna.
Oricum din topicul asta a iesit balci.
L.E. Am rezolvat problema. Pentru data de 22 ramane sa vedem care dintre cele 2 locatii va fi disponibila, parlament sau academie
14 Mar 2008, 08:29
Sper sa va hotarati cu locul de intalnire in cursul zilei de astazi. Eu unul sunt deja bulversat(Academie, Casa poporului, polivalenta

) urmaresc zilnic ce se intampla pe aici. Sunt din Dr. Tr. Severin si sar putea sa vin si eu maine in Bucuresti, in principiu pentru SMAEB 2008 si cred ca daca voi veni voi fi cu masina nepotului meu (BMW 320 D). As vrea sa vin si la intalnirea stabilita de voi aici, chiar daca nu voi fi cu forduletu meu, sper sa ma primiti. Imi doresc foarte mult sa ajung si sa va cunosc.
Urmaresc si azi sa vedem daca va ramane un loc sigur de intalnire. La Academie, daca nu ma insel eu, pe langa Leu cand vi pe Militari la dreapta si se ajunde la Academie? Daca gresesc, indrumati-ma. Daca va fi la Polivalenta, nu stiu sa ajung acolo. Lasati-mi si mie un nr. de telefon si in cazul in care ajung in Bucuresti va sun.
14 Mar 2008, 08:40
Pt Academie, vii pe militari, la Leu o iei tot inainte si apoi faci dreapta pe langa gardul de la Cotroceni, iar apoi tot inainte pana la academie.
14 Mar 2008, 09:03
Mersi pentru indrumare si sper sa ajung daca nu apare ceva intre timp.
14 Mar 2008, 12:16
ajung si eu maine dupa masa indiferent de locatie, problema e ca nu stiu daca reusesc la ora 15, pana la urma as putea lua toate locatiile la rand si tot va gasesc... sau as putea sa sun pe cineva care ajunge sigur la 15 ca sa cer o confirmare a locului in timp real, deci am o rugaminte la o persoana bine intentionata careia ii voi ramane dator pe veci sa-mi dea si mie pe pm un nr de telefon la care as putea suna maine putin dupa ora 3 in cazul in care nu ajung la timp.
Ca si timp cam cat o sa se intinda ? Se mai anunta ceva pe urma ? O bere fara alcool, ping pong, gratar, pescuit, alergat viteaza sau saritura in lungime ?
14 Mar 2008, 12:42
spre deosebire de luna trecuta, acuma CHIAR AM FACUT REZERVARE la bowling la CityMall, incepind cu ora 18:00
am rezervat 1 pista, pt 2 ore ... pe 1 pista am inteles ca pot juca 10 jucatori (maxim)
14 Mar 2008, 13:05
Mda, si acum eu nu pot veni, lucrez. Daca se mai joaca si sapt viitoare, cu mare placere. Have fun!
14 Mar 2008, 13:22
Daca joci 10 oameni pe o pista cred ca apuci sa arunci de 2 ori.

Un autocolant gasesc si eu maine la voi?
14 Mar 2008, 14:05
$1 scrie:$2aca joci 10 oameni pe o pista cred ca apuci sa arunci de 2 ori.

Un autocolant gasesc si eu maine la voi?
Nu conteaza, ideea e sa socializezi si sa razi de altii.
14 Mar 2008, 14:20
din pacate, eu pe 15 sunt la sala radio, cu munca. regret. dar pe 22, cu putin noroc, nu mai sunt nicaieri altundeva decat intre fordisti!
14 Mar 2008, 14:24
$1 scrie:$2in pacate, eu pe 15 sunt la sala radio, cu munca. regret. dar pe 22, cu putin noroc, nu mai sunt nicaieri altundeva decat intre fordisti!

Perfect, o sa fim noi 2. Te fac un biliard?
14 Mar 2008, 14:29
absolut

dar eu o sa fiu in doua exemplare, asa ca suntem 3, din fericire
14 Mar 2008, 14:34
A, cu el nu joc ca ma bate, am vazut data trecuta

.
14 Mar 2008, 18:06
sa inteleg ca nu a folosit la nimic poll-ul...

in legatura cu locatia....

ar fi ceva sa mergem la academie .... ca nu am fost de mult. ora la ora ne-am inteles.... 15?
14 Mar 2008, 18:17
in final ma alatur celor 3 cu biliardul din 22.03 atunci am si votat, as fi venit si acum pe 15 dar ora 15 e prea devreme pt a putea ajunge. see ya next week!
14 Mar 2008, 18:51
Mersi pentru harta dar se pare ca nu o sa ajung maine.
Cred ca totusi duminica o sa fiu la Expozite, macar atat.
Daca imi lasati pe pm un numar de telefon v-as suna

duminica in cazul in care ajung in bucuresti. As fi vrut nespus de mult sa ajung la aceasta intalnire.

Dar asta e... Vor mai fi si altele pe viitor, imposibil sa nu ajung vreodata la astfel de intalniri.
Va doresc distractie placuta si tot binele din lume
14 Mar 2008, 21:22
m-am intors din delegatiune...
ptr cei care mai citesc...eu maine la ora 15:00 o sa fiu la CASA POPORULUI, stau 10 minute si o intind spre academie. deci in mod sigur pe la 15:30 o sa fiu la academie.
meet you there!!!
14 Mar 2008, 22:08
corect
cine vine, sa faca prima escala la casa poporului la ora 15; daca nu suntem acolo, vine la academia militara; daca nu suntem nici acolo, vine la polivalenta
la ora 15 si io sunt la casa poporului, cu cafeaua de rigoare; cine mai vrea?
14 Mar 2008, 22:17
la casa poporului nu se poate...e impanzita de garduri...deci ramane academie, sau daca nu se poate la academie...la polivalenta sus

nici eu nu cred ca ajung la 15:00 ca mai intai trag o tura pe la romexpo...si nush la cat plec d-acolo