Salut!
Scuze pentru raspunsul intarziat.. am pus topicul unde nu trebuie si se pare ca a fost ingropat. Am dat pm la moderator cu rugamintea sa fie mutat unde trebuie.
Multumesc pentru urati, iti doresc si eu numai drumuri bune in cale si fara incidente neplacute cu masina.
Mesajul "System engine fault!" care imi aparea imediat dupa ce am cumparat-o a fost rezolvat la service in garantie. Era ceva ce nu facea contact si trebuia inlocuit dar nu avea nici un defect fizic la motor.
Reviziile le fac doar la service ford... nu bag filtre sport sau mai stiu eu ce caci nu e o masina sport.
Sony-ul pe radio nu-l folosesc, prefer sa schimb la cd-uri decat sa ma umplu de nervi cand aud radioul cum bazaie. Nu am ce sa-i fac, in oras asa se aude. Ciudat este ca in afara orasului se aude bine, nu pierde semnalul, nu bazaie.
Nu stiu de butonul de dezactivare airbag dar azi cand ma urc in masinuta o sa inspectez.
Am insa sigur mufa auxiliara de 3,5 mm si stiu ca merge.
Masina a fost comandata cu tot, inclusiv parbriz incalzit...
Desi este facuta la nemti tot au dat rateu si au uitat de parbrizul meu incalzit. E chiar aiurea pentru ca la focus 1 am parbrizul incalzit si m-am obisnuit cu el... acum trebuie sa dau gheata jos cu permisul

.
Eh... macar asta a mai fost un prilej de discount suplimentar.
Referitor la tempomat... e chiar periculos cu el. Si asa ma ia un super somn pe autostrada .. daca las si acceleratia imi e frica sa nu adorm
Oricum nu stiu unde iti pune tie butonul pentru ca ai volan in 3 spite (ca mine) si nu are acest buton.
Toate cele bune!