Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
15 Mar 2008, 16:33
M-au cam bagat in sah bandourile de la usi (FF1 Tournier) nu vor sa stea si pace. Am incercat sa le lipesc cu 2 tipuri de banda dublu-adeziva: una mai lata care a tinut ceva mai bine dar tot a inceput sa se desprinda relativ repede la capete si am mai incercat 2 linii de banda ingusta care au tinut si mai putin. Are cineva solutia castigatoare, e vreun adeziv special care rezista in timp la spalat/intemperii? Pls, help!
16 Mar 2008, 11:19
Salut! Ptr. bandouri iti recomand banda dublu adeziva de la 3M ...sigur nu o sa mai ai probleme...
16 Mar 2008, 19:00
cand aplici banda este foarte important ca locul sa fie extrem de curat si uscat/degresat (si pe vopsea si pe plastic), iar banda nu e voie sa o atingi cu degetele (adezivul ala) pentru ca isi pierde din calitate. Eu am lipit un singur bandou si inca mai statea bine pe masina cand am dat-o, am folosit ceva de la bison, cu calitate pentru fixarile exterioare (gen bandouri), l-am cumparat dintr-un magazin de piese auto de colt de strada...
apropo scria pe instructiuni ca are nevoie de nu stiu cate ore pt a-si face efectul, ar fi bine in timpul asta sa nu scoti masina prin mult praf sau apa, si sa-l mai apesi din cand in cand.
16 Mar 2008, 19:34
tks all am sa incerc 3M!