Mi-au "sters" FIESTA :((
.. crezui ca fac infart...Imi stearsa spoilarul din spate si ii luo si vreo 3 cm vopseaua:|.. Ma certai soferu ala prost pe acolo, ii cerui asigurarea si nu vru sa mi-o dea, apoi ii zisei sa mergem la politie si zise ca nu imi da nici asigurare nici nu vine la politie pentru o zgarietura....A NAIBA ZGARIETURA CA SE VEDE CALUMEA.... Ma dusei la politie spusei ce mi sa intamplat si ma trecu in registru ala si zise sa revin in 24h. Nu am casco la ea:|... Ce ziceti din asigurarea care PRESUPUN ca o sa o iau de la el imi vor vopsi astea de la FORD spoilarul? SI CE CREDETI VOI PUTEA SA SCOT ASIGURAREA DE LA EL DACA ANUNTAI POLITIA? nam mai avut niciodata ceva de genul asta si nush cums a procedez.... Ajutati-maMotiv: editat titlul

Mai bine pierzi un minut din viata, decât viata într-un minut. Viteza e faina, dar nu e pentru prosti.... cel putin pâna nu se baga copacu' în fata ta
-

ramsesyoo - Ford Freak
totusi pt. felul in care ai scris... am si eu un coleg la serv, care e din Valcea si vorbeste asa cum ai scris tu... desi de scris, scrie "normal".

)

ca vb aia aici suntem deai nostri ...