Discutii libere/forum

Remember Teo Peter?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Sunteti de acord cu manifestatia lui Teo Peter jr?

Da
20
87%
Nu
3
13%

Voturi totale : 23

Remember Teo Peter?

Mesajde chiar_el » 19 Mar 2008, 00:17

Fiul lui Teo Peter vrea sa organizeze o manifestatie pasnica pe durata summit-ului NATO pentru a protesta la adresa dispretului cu care a fost tratat cazul de catre autoritatile americane. Eu sunt alaturi de el; voi ce parere aveti?
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
chiar_el

Maşina: Ford Focus
VIN: WF05XXGCC5GL85496

Re: Remember Teo Peter?

Mesajde aquadan » 19 Mar 2008, 01:12

ar fi o treaba ... poate reuseste sa traga un semn de intrebare si sa fie bagat in seama
Fiesta Ghia TDCI 1,4 Blue Ocean 2007
aquadan
Ford Freak

Maşina: Fiesta Ghia 1,4 tdci Ocean Blue

Mesajde Smiley » 19 Mar 2008, 06:58

$1 scrie:$2iul lui Teo Peter vrea sa organizeze o manifestatie pasnica pe durata summit-ului NATO pentru a protesta la adresa dispretului cu care a fost tratat cazul de catre autoritatile americane. Eu sunt alaturi de el; voi ce parere aveti?

in primul rand, nu cred ca va primi autorizatie pentru manifestatia asta. aproape sigur nu se vor aproba nici un fel de meetinguri in perioada summit-ului.
in al doilea rand, cazul a fost tratat cel putin cu acelasi dispret si de partea romana. ati uitat ca militarul ala a fost achitat pentru ca partea romana n-a putut dovedi ca Teo Peter era in masina? taximetristul pur si simplu a refuzat sa se duca sa depuna marturie, iar jsutitia romana n-a trimis toate dovezile pe care le avea.
in al 3-lea rand, treaba asta cu manifestatia suna a chestie publicitara. se desfasoara ceva important, hop si el cu demonstratia. de ce n-a organizat o demonstratie similara pana acum?
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde catalin1972 » 19 Mar 2008, 07:08

Ai dreptate , din pacate si partea romana a tratat cu acelasi dispret problema !Pe de alta parte , e normal sa organizezi un miting in timpul unei manifestarii oficiale importante : presa , politicieni care vor nu vor trebuie sa-si dea cu parerea ...
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde link2 » 19 Mar 2008, 08:52

E bine sa le aratam ca nu l-am uitat pe Teo si nu putem inghitii aroganta cu care suntem tratati. Am scapat de rusi si au venit americanii mult asteptati :D
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde DGAlexandru » 19 Mar 2008, 09:03

Nu sunt de acord ca aceasta manifestatie sa aiba locul in timpul summit-ului NATO. De ce ? Pt. ca vor mai fi si alte manifestatii din partea extremistilor ce nu vor o Globalizare... cred ca va iesi o varza totala... in cel mai bun caz.
Trebuia la momentul respectiv sa se faca ceva, acum 3 ani.. inafara de accidentul respectiv, care mi-a ramas in memorie, altceva.. pauza.
E drept ca cei 16.000$ dati de Guv. American pt. a alina suferinta familiei Teo Peter sunt o bataie de joc si ar merita o astfel de manifestatie cand toata lumea e cu ochii pe noi si pe ei, dar avand in vedere ca o sa mai fie si alti manifestanti, care nu stim cum o sa se comporte, nu consider ca este o idee buna.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde marilyn.m » 19 Mar 2008, 13:08

si chiar daca face aceasta manifestatie...ce se va intampla? nimic, pe cine din cele 2 guverne credeti ca va interesa?
marilyn.m
Gold Member

Maşina: 2003 Mondeo TDDI

Mesajde radulucian » 19 Mar 2008, 13:59

in al 3-lea rand, treaba asta cu manifestatia suna a chestie publicitara. se desfasoara ceva important, hop si el cu demonstratia. de ce n-a organizat o demonstratie similara pana acum?[/quote]

Pentru ca verdictul Curtii Amercane a fost dat ieri sau alaltaieri , iar Bush nu cred ca vine des la Bucuresti , asa ca sumitul NATO ar fi cel mai bun prilej de a atrage atentia opiniei publice din toate colturile lumii ( marketing nenica ) . Pacat ca asa ceva nu va fi permis in veci , iar demonstratia daca va avea loc ulterior va fi un mare fas in fata Ambasadei Americii cel mai probabil . Nu cred ca CNN-ul , etc,etc va fi foarte interesat atunci de subiect.
NEW FIESTA 1,25 / 75 HP - 2007
radulucian
Ford Freak

Înapoi la Discutii libere/forum