Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
19 Mar 2008, 13:38
Avand in vedere urmatoarele:
1. In viitorul apropiat ia fiinta Asociatia ClubFord Romania.
2. 80% dintre onor membrii ce vin pe la intalniri au varste cuprinse intre 20 si 30 de ani.
3. Pentru a-i impiedica pe acestia sa ajunga la fel ca noi restul de 20%, in sensul in care apar burti, nu mai mergem pe jos nici pana la paine, intr-un cuvant "sedentari".
4. Fiind sigur ca amatori vor exista destui.
5. Este un motiv in plus sa scapam de stresul cotidian (mers la servici, vizitat soacra, aspirat covoru' ca ea gateste si trebuie sa faci si tu ceva in casa, etc)
Propun infiintarea unei echipe de fotbal a Asociatiei. Mai departe stiti voi cum decurge treaba. Eventual vom provoca oficial "la lupta" membrii altor forumuri mono-marca, Ne mai miscam un pic. Ma rog, eu sar din schema, fac parte din aia 20%, dar fac galerie.
Ce ziceti?
Solo, te bagi? (Baieti, el e profesionist,
19 Mar 2008, 13:47
Mi se pare buna ideea chiar daca nu sunt pasionat de acest sport. Eu as veni si as fuma in tribuna
19 Mar 2008, 13:51
pai da, si-o sa jucati tot voi, cei din Bucuresti....
19 Mar 2008, 13:52
eu ma bag!!!
am jucat in tineretile mele in Divizia D, dar nu ma pot considera profesionist....de fapt cred ca daca ma strofoc un pic....as putea sa gasesc legitimatia...(ptr care am furat bani de acasa sa imi fac poza)...
Deci eu sunt pentru...
si dom'le Komandant...eu sunt din aia 80% dar am caracteristicile celor 20%....e grav
19 Mar 2008, 13:52
$1 scrie:$2ai da, si-o sa jucati tot voi, cei din Bucuresti....

lasa ca daca e , putem sa sustinem meciurile de acasa pe un teren neutru...am auzit ca sunt conditii acolo la Bacau...
19 Mar 2008, 14:00
Am votat strict pentru. Pe cat sunt de pasionat de sportul asta, pe atat sunt un anti-talent. Am jucat mereu cand am avut ocazia, dar raman in categoria "slab, slab, foarte slab! Va platesc degeaba, ma duceti la sapa de lemn!". O sa fac tot posibilul sa ajung la meciuri, sa dau sfaturi din tribuna si, daca e situatie de maxima nevoie, sa ocup un post de fundas stanga.
PS: Pfua... acu' tre sa ma apuc sa fac steag, sa cumpar trompeta... deh, am experienta la facut galerie.
19 Mar 2008, 14:03
You can count on me !!!!
19 Mar 2008, 14:04
iaca am votat si io pentru....poate o sa si particip, cine stie ?
19 Mar 2008, 15:28
Caut doritori de baschet la un panou. Ca la doua deocamdata ma ia pe targa.
Ultima data cand am jucat fotbal eu si inca unii colegi de pe daciaclub care noi nu prea mai facusem miscare de mult , numai ce fugeam cativa metri si deja gafaiam si ne blestemam zilele.
Si ce mai fugeam cand eram mic si jucam fotbal, driblam fara numar, fara numar...
19 Mar 2008, 15:53
Pai Baschet prefer si eu ... dar gasesti mai greu un cos liber fata de un teren bun pt. o miutza
19 Mar 2008, 15:54
e o idee interesanta si chiar as propune sa facem un meci intre noi pt distractie, si eu ma incadrez tot in categoria anti-talent dar cu munca si suflet se poate face orice
19 Mar 2008, 16:05
$1 scrie:$2aut doritori de baschet la un panou. Ca la doua deocamdata ma ia pe targa.
Ultima data cand am jucat fotbal eu si inca unii colegi de pe daciaclub care noi nu prea mai facusem miscare de mult , numai ce fugeam cativa metri si deja gafaiam si ne blestemam zilele.
Si ce mai fugeam cand eram mic si jucam fotbal, driblam fara numar, fara numar...
pai mai Cornele, membru de groaza ce esti...si cand te dadeau aia la ziar ce ziceau?
"Cel mai bun jucator de pe teren a fost Cornel, care juca cu tricoul fara numar fara numar fara numar" ? ? ? puteai si tu sa scrii cu creta...69 sau 85...sau 41...ca vine cel mai des...si iti faceai si slogan: Cornel cu numaru` 41 da gol mai des decat trece tramvaiul cu acelasi numar! si rupeai gura targului...
*nota:
te-am mirosit ca esti glumet...si imi permit...dar daca nu mai faci fata...sa imi zici...
si cred ca as putea face un efort sa-ti dau un ciur de malai...acolo...pentr-un bot de mamaliga...da`....tre` sa vii tu cu sarmalele...
doamne...ce face astenia din om...back to work...ca nu mai merge...maine vine bonusu` de performantaaaa....oare vine?!?!
19 Mar 2008, 16:37
Se poate face dar pe mine sa contati doar in postul de antrenor daca vreti ca eu unul nu mai joc in partide organizate "in curtea scolii"!
Am suferit prea multe accidentari in astfel de partide ca sa mai imi arda de asa ceva!
19 Mar 2008, 16:47
$1 scrie:$2e poate face dar pe mine sa contati doar in postul de antrenor daca vreti ca eu unul nu mai joc in partide organizate "in curtea scolii"!
Am suferit prea multe accidentari in astfel de partide ca sa mai imi arda de asa ceva!

pai dom'le...daca nu ai facut incalzirea cum trebuie...pai cica e clinica aia de la Bologna...poate te recuperam pana in campionatul national al forumistilor...
19 Mar 2008, 16:49
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e poate face dar pe mine sa contati doar in postul de antrenor daca vreti ca eu unul nu mai joc in partide organizate "in curtea scolii"!

pai dom'le...daca nu ai facut incalzirea cum trebuie...pai cica e clinica aia de la Bologna...poate te recuperam pana in campionatul national al forumistilor...

stai linistit ca ma confunzi! nu de la incalzire mi s-au tras

Nu sunt Andrey Nazario sau cum ii zicea lu' portarerul ala care a facut cariera pe la Steaua
19 Mar 2008, 17:18
Eu sunt pentru. Daca suntem cuminti, ne putem inscrie si in competitia SMART FOTBAL. E adevarat, trebuie sa fim si buni. Facem o incercare duminica asta, asa pe la 11 dimineata? Intre noi deocamdata.
PS. Rezervarea o pot face eu, dar trebuie sa fim indeajuns de multi.
Ultima oară modificat de
adicristea pe 19 Mar 2008, 17:26, modificat 1 dată în total.
19 Mar 2008, 17:26
adevaru e ca si io, in ciuda faptului ca bat suta de kile, as mai fugari nitel o minge de folbal; in tineretului la lac sunt 2 terenuri amenajate, si mai sunt si sus linga polivalenta ... se inchiriaza cu ora or smth ...
19 Mar 2008, 17:37
Eu pot face rezervare in Tei, acolo cunosc pe cineva. Terenul costa 90 RON ora dimineata si 110 (sau 100, nu mai stiu exact) in nocturna. Eu am ceva probleme la genunchi momentan, jucam de 3 ori pe saptamana si nu mai sunt la prima tinerete, a cedat. Dar as fi tare bucuros sa joc cu colegii de pe ClubFord, chiar daca stau numai in poarta.
19 Mar 2008, 17:48
bun, pai hai sa deschidem o lista pt duminica, ora 11, sa zicem
adispanu'
19 Mar 2008, 17:56
bun, pai hai sa deschidem o lista pt duminica, ora 11, sa zicem
adispanu'
adicristea
19 Mar 2008, 18:17
adispanu'
adicristea
DGAlexandru - 50% sigur
19 Mar 2008, 19:17
ma bag si eu ... tot la categorie notalent
mai mergeam anul trecut prin vara cu niste prieteni " si ciudate cunostiinte" in parc la crangasi, dar dupa vreo luna s-a spart gasca si nu am mai reusit sa ne strangem
la baschet la un panou e mai usor 4-6 oameni strangi usor si mai gasesti si loc de joaca fara programare. Daca ne apucam de baschet o sa ajungem la fel de comici si puerili ca Harlem Globetrotters?

teren avem?
pana una alta , the list must go on :
adispanu'
adicristea
DGAlexandru - 50% sigur
aquadan
19 Mar 2008, 20:53
Iata lista:
adispanu'
adicristea
DGAlexandru - 50% sigur
aquadan
...si primul stranier din lista: Zvony.
19 Mar 2008, 22:17
Iata lista:
adispanu'
adicristea
DGAlexandru - 50% sigur
aquadan
Papi
duminica o sa mi arat puterile super secrete
19 Mar 2008, 22:56
$1 scrie:$2a bag si eu ... tot la categorie notalent
pai si categoria "talent" cand o deschideti ?
sa putem juca si noi, astia care stim
19 Mar 2008, 23:40
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a bag si eu ... tot la categorie notalent
pai si categoria "talent" cand o deschideti ?
sa putem juca si noi, astia care stim

uite unde era Croitoru
20 Mar 2008, 00:01
Iata lista:
adispanu'
adicristea
DGAlexandru - 50% sigur
aquadan
Papi
eu_tatalor (Ionutz:D)
2 probleme:
1)duminica ploua:
http://www.accuweather.com/world-foreca ... T&metric=12)nu prea le am cu fotbalul, dar stiu ca ne trebuie teren. incerc sa fac o rezervar in tineretului?
20 Mar 2008, 06:49
duminica nu ploua; daca ploua, te-ai ars
pai a zis adicristea k are el o pila in Tei ...
20 Mar 2008, 09:19
Bai, ma enervati rau de tot! Eu imi programasem sa merg duminica la Biserica (sarbatoresc Pastele). Acu' ma gandesc sa merg la slujba de la miezul noptii ca sa pot veni si eu la fotbal...
20 Mar 2008, 10:22
Ok, deci rezerv? Daca vreti, mai pot chema cativa prieteni ca sa fim la numar. Acum, teoretic, am fi 8 cu tot cu Komandatu. As mai vorbi cu macar 3-4 prieteni sa fim ori 10, ori 12.
Maine ar trebui sa vorbesc cu prietenul de la teren.
PS.
ionut, mi-a placut aia cu "eu_tatalor". Si inca ceva, daca vreti, se poate rezerva si in Tineretului, nu tin mortis sa jucam in Tei ca nu imi e ruda sau sa fac vreun comision din rezervarea terenului. Eu joc oriunde, numai sa ne strangem.
PPS.
Komandante, daca vrei, ne ciocnim ouale pe teren

. Doar ca eu cred ca voi fi portar la acesta intalnire, nu ma tine genunchiul.