de Alinutzu » 20 Mar 2008, 23:08
Alinutzu wrote:
buna ziua! un kit de distributie si filtrul de motorina pt focusul din semnatura cat ma ajunge? va rog daca se poate cat mai repede raspunsul. As vrea sa comand! multumec anticipat
Buna seara! Aveti oferta noastra PM !
For Car
Am citit pm-ul... voi comanda kitul INA-Germania...dar deocamdata am 135.000.km. Mai astept vreo 15-20 de mii. Momentan vreau filtrul de motorina Ford. Dar am nevoie si de filtrul de ulei si aparatori de noroi fata, nu are rost sa comand de 2 ori. Va rog sa-mi trimiteti ultimul pret la cele 2: filtrul de ulei si aparatori noroi fata. Va rog fiti atenti la anul de fabricatie si la VIN sa nu gresiti...ceea ce e putin probabil sper:D cand primesc raspunsul, daca imi convine pretul, voi da si comanda. Si cat m-ar costa transportul pana in Suceava? multumesc anticipat
Buna seara. Am primit si ce-al de-al doilea pm referitor la intrebarile mele. Comanda este valabila si include: filtru motorina Ford, filtru ulei Ford, aparatori noroi fata. Doar ca tatal meu este plecat din localitate si poate primi comanda abia luni-marti. Va voi trimite adresa, numarul de telefon si numele luni dimineata deoarece am inteles ca, comanda este livrata in 24 de ore. Sper sa nu epuizati stocul:)) pana luni, bafta la vanzari;)
Ford Focus C-MAX Trend+optionale 1.6 tdci 109hp 2004