Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Vajait tren fata

20 Mar 2008, 11:55

Buna ziua tuturor! Am o problema la masinuta de vreo saptamana, anume ca intr-o dimineata am sesizat o bataie ritmica la una dintre rotile fata, asa ca si cum pe circumferinta unei roti ar fi un corp strain care se lovea in mers de asfalt. Am verificat ambele roti, am scos pietricelele dintre rizuri si parca bataile s-au atenuat, insa acum am senzatia ca trenul fata scoate un zgomot(un vajait) pe care parca inainte nu l-am sesizat. Mentionez ca foka e incaltata cu cauciucurile originale(de vara), pe care tocmai le-am reechilibrat.In legatura cu cele relatate mai sus are cineva vreo idee cam ce ar putea fi, un rulment cumva sau doar am eu pitici pe creier si confund Focusul cu Audi A6? :-??

Re: Vajait tren fata

20 Mar 2008, 14:10

Cel mai bine iti spune un mecanic cu urechea formata. Cu 20 de ron - verificare completa a trenului de rulare. Daca erai din Buc te indrumam...

20 Mar 2008, 14:18

s-ar putea sa fie rulmentu ...asa aveam si eu un un vajait in masina...si rulmentu era de vina...cel mai bine poate spune un mecanic

20 Mar 2008, 14:29

Multam' de sfaturi, mai greu o sa-mi fie sa dau de mecanicul cu "urechea formata", ca cei de la reprezentante au urechea "farmata" :))

20 Mar 2008, 14:41

A, uitam ceva important, daca o fi rulmentul probabil tre' sa-l schimb la reprezentanta ca am inca masina in garantie(nov 2006-nov2010), oare mi-l schimba moka sau ma taxeaza? Daca ma taxeaza, oare cu cat, stie cineva cam cat costa asa ceva? Va multumesc anticipat!

21 Mar 2008, 13:04

Ar trebui sa verifici intai anvelopele (echilibrarea)
Răspunde