Discutii libere/forum

post vacant firma cluj

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

post vacant firma cluj

Mesajde dbodarnea » 21 Mar 2008, 15:17

m-am gandit sa intreb daca am voie sa postez un anunt de job aici pentru ca va stiu oameni parolisti si mi-ar inspira un plus de incredere cineva care ar veni de pe forum

sa-mi spuna cineva daca am voie sau nu

in caz ca am calcat pe bec, iertare ^:)^
Ford Fiesta, 1.3, CJ 11 URA
dbodarnea
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta, 2006, 3 usi, bleumarin, 1.3, 44 kW

Re: post vacant firma cluj

Mesajde adispan » 21 Mar 2008, 16:21

se poate, zic io

daca nu se poate, o sa iti zica altii ... dar nu cred k va fi cazu

deci da-i bataie, sa am motiv sa ma mut din bucuresti :D
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde dbodarnea » 21 Mar 2008, 16:41

ok, asadar:

postul are 3 componente:

1. secretariat
- receptionare, redirectionare telefoane, primit/expediat faxuri, primit/expediat plicuri prin Posta Romana si diverse firme de curierat
- primirea oaspetilor, servirea de cafea/apa/suc
- relatia cu banca - prezentare ordine de plata, depuneri/retrageri numerar, scos extras de cont
- relatia cu firma de contabilitate - predarea dosarului cu actele primare (NU si intocmirea lui), urmarirea receptionarii tuturor facturilor de la furnizori din alte orase, depunerea contractelor de munca la ITM, achitarea taxelor si impozitelor la Finante (ocazional), efectuarea inventarului la sfarsit de an

2. asistent manager
- urmarirea agendei de intalniri ale managerilor - adica i se spune "te rog adu-mi aminte ca in data de ... la ora... vine X in vizita, in caz ca uit"
- relatia cu furnizorii - familiarizarea cu produsele/serviciile oferite de ei, metode de prelucrare/manopera, persoane de contact - totul din baza de date existenta
- identificarea de furnizori noi, pentru diverse tipuri de materiale (pal, mdf, teava patrata, rigips, plexiglas, sticla sablata etc - sunt foarte binevenite minime cunostinte tehnice); metoda de identificare: informare de pe Internet, presa scrisa, telefoane

3. agent vanzari
- identificarea de clienti noi si contactarea lor - din baze de date existente si din propriile cautari (internet, presa scrisa etc.)
- prezentarea succinta a serviciilor agentiei si capacitatea de alcatuire a unui pachet personalizat de servicii, adaptat la profilul clientului (domeniu de activitate, cifra de afaceri), precum si la cerintele lui speciale (participari la targuri/expozitii, promovarea unui nou produs etc.)
- informarea in detaliu asupra clientului (domeniu de activitate, concurenta, activitati de promovare pana in prezent), sintetizarea cerintelor clientului pentru prezentarea echipei din cadrul agentiei
- colaborarea cu ceilalti colegi, pentru alcatuirea strategiei de abordare si convingere a clientului
- relatia cu clientul pana la finalizarea proiectului

componentele job-ului se pot combina in varianta secretar-asistent manager - situatie care poate sa surada mai mult femei sau in varianta agent vanzari - probabil mai atractiva pentru barbati; daca e bine argumentata alegerea, suntem deschisi

salarizarea este compusa din salariu de baza (pentru primele doua componente, care sunt indirect productive) + comision din profit (pentru partea de vanzari); in cazul in care se intra doar pe vanzari, ramane sa discutam o varianta decenta si convenabila pentru ambele parti

programul de lucru este de la 9 la 17, cu perioade in care, din cauza termenelor stranse, este posibil sa se stea peste program

cerinte:
- minim de cultura generala, maxim de bun simt
- permis de conducere si experienta in sofat
- avantaj major: masina proprie, pentru care firma ii deconteaza cheltuielile cu combustibilul
- cunostinte tehnice elementare sau aptitudini pentru acest domeniu
- capacitate mare de absorbtie a informatiilor noi - se va califica la locul de munca in proportie de 80%
- adaptabilitate la diferiti interlocutori - in cazul intalnirilor cu clienti noi
- ambitie, onestitate, initiativa
- experienta in vanzari de servicii: un mare plus

doua-trei vorbe despre firma:

agentie de servicii creative, cu doua directii de actiune: graphic design si design ambiental

graphic design - tot ce inseamna identitatea vizuala a unei firme, materiale tiparite, materiale pentru diferite suporturi de promovare, totul integrat intr-o strategie de promovare alcatuita de agentie sau de dept. marketing al clientului

design ambiental - conceptie, proiectare si executie design de ambient pentru orice tip de spatiu: stand de expozitie, showroom, magazin de desfacere, hoteluri, cladiri de birouri, imobile cu destinate necomerciala

portofoliul nostru: http://www.agentura.ro

daca va atrage subiectul, dati un semn fie pe PM, fie pe adresa dana@agentura.ro
dbodarnea
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 21 Mar 2008, 17:11

Un post de Admin IT nu aveti ? :-"
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde adispan » 21 Mar 2008, 17:13

va rog sa nu postati daca nu va intereseaza in mod expres pozitiile pentru care s-a dat anuntul

daca vreti sa vorbiti cu initiatoarea topicului, folositi pm

multumesc
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Salar

Mesajde andy » 23 Mar 2008, 23:38

Daca s-ar putea posta si intre ce valori se invarte salarul ar fi excelent. Chiar si pe PM.
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde dbodarnea » 25 Mar 2008, 10:27

haideti, oameni buni... mai cu curaj, mi-am pus sperante in voi ;)

p.s.: andy, ai mesaj PM
dbodarnea
Gold Member

Mesajde ASZ » 28 Mar 2008, 15:31

[quote="dbodarnea"]haideti, oameni buni... mai cu curaj, mi-am pus sperante in voi ;)

Greu cu forta de munca in Cluj ... multe firme => multe oferte
Suzuki SX4 1.6 4WD GLX negru - 2008
Imagine
ASZ
Ford Freak

Mesajde link2 » 29 Mar 2008, 09:25

Recomandare. Vezi ca zilele astea e ceva targ de locuri de munca pt studenti la Cj imposibil sa nu gasesti unul mai istet. (...mai nou toti au pretentii draga, vor salar... adevarat + masina +laptop :) )
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde dbodarnea » 31 Mar 2008, 08:42

$1 scrie:$2...mai nou toti au pretentii draga, vor salar... adevarat + masina +laptop :) )

ai dreptate cu pretentiile... oare din anunt se intelege ca e vorba de un post unde asteptam un voluntar?

intre timp, am apelat la o firma de recrutare, sa vedem ce pescuieste pentru noi
dbodarnea
Gold Member

Înapoi la Discutii libere/forum