Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Unu, doi, unu, doi, face-liftul e cu noi!!!

21 Mar 2008, 13:35

Gata tovarasi, asteptarea a luat sfarshit. Face-liftul e printre noi.
Inca sunt in extaz 8-} asa ca nu pot da impresii. Am nevoie sa ma calmez prima data si apoi putem vorbi.

Salutari,
Mihai
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC06656.JPG
DSC06652.JPG
DSC06648.JPG

Re: Unu, doi, unu, doi, face-liftul e cu noi!!!

21 Mar 2008, 13:47

superba masinutza... culoare bestiala sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme

21 Mar 2008, 13:59

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente urate, doar de-ale frumoase.
Multi, multi km sanatos. =D>

21 Mar 2008, 14:27

sa se o stapanesti sanatos!

se pare ca a aparut printre noi primul facelift focus

21 Mar 2008, 14:39

sa o stapanesti sanatos. =D>
am si eu doua nelamuriri!
1. ce e cu numerele de Cehia cat si locatia!?
2. ce este acel "tamburush" situat in partea dreapta (spatiul destinat picioarelor pasagerului) :-?? priza suplimentara bricheta sau ce?

21 Mar 2008, 14:42

misto

cind am vazut prima data masina, nu mi-a placut prea mult ... poate din cauza culorii pe care o avea, da' asta mi se pare super

ce nivel de echipare e? ce are in standard? ce ai pus optional pe ea? cit costa in Cehia?

21 Mar 2008, 14:49

..frumoasa..frumoasa...multi km fara incidente...valabil si pentru tine si pentru masina..:)...apropo..culoarea e superba

21 Mar 2008, 15:14

@ Almanahe: locuiesc in Cehia, de unde numerele cu pricina.
Tamburushul cu pricina e lock-ul pentru schimbatorul de viteza (primit cadou de la dealer). Nu stiu cum e prin RO dar aici e destul de folosita chestia.

E Trend plus ceva optionale (vopsea metalizata, CD SONY cu MP3 - 8 boxe, geamuri electrice, inchidere dubla cu alarma, consola centrala, parbriz incalzit). In standardul Trend aici e inclus: faruri de ceata, roata de rezerva mica, ESP, airbaguri frontale-laterale-perdea etc.
La rata de schimb actuala a costat 17700 echivalent EUR (putin peste 16000 EUR la momentul cand am semnat contractul -12 Ianuarie - dar intre timp coroana ceheasca s-a intarit puternic).
Culoarea imi place si mie (normal) dar trebuie sa recunosc ca sotia a fost cea care a ales-o :-@ , oups! am vrut sa zic =D>
Ultima oară modificat de mihai79 pe 21 Mar 2008, 15:17, modificat 1 dată în total.

21 Mar 2008, 15:15

frumos..frumos....

21 Mar 2008, 15:43

e frumoasa culoarea, pana o sa vii in romania si o sa speli masina;si o sa vezi un strat protector de praf pe ea;si nu va mai fi asa de metalizata culoarea.

21 Mar 2008, 16:03

E misto masina...totusi pretul mi se pare exagerat... :( tinand cont ca e destul de slab dotata...Sa speram ca Ford va reveni la acelasi oferte si la modelul cu face-lift ...asa va fii mai accesibil

21 Mar 2008, 16:28

Frumoasa foc masina chiar imi place pe culoarea asta. Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea. Nu regret ca nu am asteptat pentru un FF2 face lift desi arata mai bine trebuie sa recunoastem, dar totusi la cat am dat eu pe a mea nu regret nimic, pt mine conteaza si pretul :D

21 Mar 2008, 16:33

$1 scrie:$2 Almanahe: locuiesc in Cehia, de unde numerele cu pricina.
Tamburushul cu pricina e lock-ul pentru schimbatorul de viteza (primit cadou de la dealer). Nu stiu cum e prin RO dar aici e destul de folosita chestia.

lock-ul pentru schimbatorul de viteza?????
what the hell is that???? :-O
cand parchezi masina fara sa tragi frana de mana iti blocheaza schimbatorul sa nu-ti sara din viteza!? :-/ sau ce?

21 Mar 2008, 16:47

$1 scrie:$2lock-ul pentru schimbatorul de viteza?????
what the hell is that???? :-O
cand parchezi masina fara sa tragi frana de mana iti blocheaza schimbatorul sa nu-ti sara din viteza!? :-/ sau ce?

IDEM :-/ :-O :-O :-O

21 Mar 2008, 17:03

$1 scrie:$2ock-ul pentru schimbatorul de viteza?????
what the hell is that????
cand parchezi masina fara sa tragi frana de mana iti blocheaza schimbatorul sa nu-ti sara din viteza!? sau ce?
$1 scrie:$2 Almanahe: locuiesc in Cehia, de unde numerele cu pricina.

E o chestie care iti blocheaza de tot schimbatorul de viteze de nu mai poti sa misti de el deloc. Dupa ce parchezi, inainte sa pleci din masina, incui chestia aia. Daca omul rau iti intra in masina.... :-?? nu poate pleca cu ea ca nu poate sa schimbe vitezele (e blocata in marsalier).

21 Mar 2008, 17:06

Probabil e un anti car-jack :|
Asa cum pe la noi unii mai pun acel baston ca sa blocheze volanul sau si impreuna cu pedala de frana. 8-} :-"

21 Mar 2008, 17:08

orice sistem din asta isi are "nasul"
pe ala pe volan am inteles ca-ti taie volanul cu un cleste din ala mare si ti-l scot!
asta de schimbator... daca e cu cheie il forteaza si gata! :-??

21 Mar 2008, 17:15

$1 scrie:$2rice sistem din asta isi are "nasul"
pe ala pe volan am inteles ca-ti taie volanul cu un cleste din ala mare si ti-l scot!

De ce sa forteze ? Ridica mansonul de la schimbator si taie cu acelasi cleste mare tija care vine de la acea incuietoare.

21 Mar 2008, 17:21

orice sistem anti furt, sau anti efractie este facut pt a fi "spart" =))

21 Mar 2008, 17:33

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2rice sistem din asta isi are "nasul"

De ce sa forteze ? Ridica mansonul de la schimbator si taie cu acelasi cleste mare tija care vine de la acea incuietoare.

si asa! daca are acces la aceea tija cu bartai clestele ;)

21 Mar 2008, 17:42

Ah, nu-mi fac iluzii de genul asta. Normal ca se poate face ceva in privinta lock-ului astuia. Ma gandesc ca totusi e destul de bun (in sensul ca probabil nu e chiar asa rapid si hotului ii trebuie ceva mai mult timp sa treaca peste) pentru ca e foarte folosit pe aceste meleaguri si toata lumea mi-a recomandat sa imi pun asa ceva.

21 Mar 2008, 17:49

e optional la Focus in general sau doar in Cehia... saumai stiu eu unde!?

21 Mar 2008, 18:10

Nu e printre optiuni si nu depinde de marca autoturismului. Cei de la dealer l-au montat dupa ce au primit masina. Acum observ ca am simtit si la asigurare faptul ca am asa ceva instalat. Am de platit mai putin. Inseamna ca totusi e ceva.

21 Mar 2008, 18:44

Îmi pare rău să vă dezamăgesc dar în ultimul timp mașinile nu se mai fură prin "efracție" ci se fură cu ... platforma :)
În Europa cel puțin și la mașinile de top.

21 Mar 2008, 19:01

de aceea studiez si eu optiunile de a-mi pune un sistem de localizare al masinii ;)

21 Mar 2008, 19:02

Sa speram ca Focusul nu e considerat prea de top....

21 Mar 2008, 20:15

..imi place cum arata..norocosule.. ;)

21 Mar 2008, 21:49

Felicitari! :)
Dar...nu se pune, nu e inmatriculata la noi, as vrea sa sper ca o sa fiu primul de pe forumul acesta care va avea face-liftul (inmatriculat in ro). :)
De abia astept, pe 25 e lansarea la noi si sper ca imediat dupa aia, adica pana in sfarsitul saptamanii viitoare sa o am.

21 Mar 2008, 22:14

foarte frumoasa masina, felicitari ! =D>

21 Mar 2008, 23:43

frumoasa masina.
felicitari pentru alegere si sa o stapanesti sanatos.
noi asteptam sa vedem FF2-uri cu facelift prin Bucuresti, pe la intalniri.
frumoasa culoarea. sa o stapanesti sanatos
Răspunde