ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
19 Mar 2008, 11:40
Azi venind la birou am crezut ca innebunesc si ca nu vad bine: peste 100 bucati Ford New Mondeo albastre cu numere rosii parcate frumos in fata Casei Poporului. Regret ca nu am avut un ap foto sa va atasez si o poza. O priveliste minunata!
Arata ca o intalnire Club Ford perfecta
19 Mar 2008, 12:01
Pai sa facem ceva de genul 10 -20 forumisti ...si o poza ce grupul mare de masini...sa putem pune pe forumuri internationale ..

si sa ne mandrim ca asa arata o intalnire a clubului nostu...
19 Mar 2008, 12:14
$1 scrie:$2zi venind la birou am crezut ca innebunesc si ca nu vad bine: peste 100 bucati Ford New Mondeo albastre cu numere rosii parcate frumos in fata Casei Poporului. Regret ca nu am avut un ap foto sa va atasez si o poza. O priveliste minunata!
Arata ca o intalnire Club Ford perfecta

eu le-am vazut ieri. credeam ca nu vad bine...
19 Mar 2008, 12:16
Le punem intr-o noapte autocolante???
19 Mar 2008, 12:17

N-ar fii rau
19 Mar 2008, 12:17
Cred ca sunt pt. oficialii de la Summit-ul NATO... mai spunea un coleg forumist pe alt thread ca ar fi de vanzare dupa terminarea Summit-ului, la un dealer Ford din Bacau... sunt curios cati bani se dau pt. folosirea lor.. si ce reducere o sa aiba respectivele masini.
19 Mar 2008, 13:10
Stiu ca autoturismele folosite pentru test driveuri, de catre reprezentana au o reducere de 10%.
19 Mar 2008, 13:13
Ma bag si eu sa-l cumpar p-ala in care a stat poponeatza lu Bush...
19 Mar 2008, 16:11
Daca nu le umplem de stickere clubford intr-o noapte nu suntem adevarati !
(idee preluata de mai sus).
19 Mar 2008, 16:49
Da chiar sunt nesupravegheate?
Nu de alta, dar poate mai pune cineva stickere cu Al Qaeda
19 Mar 2008, 16:59
$1 scrie:$2a bag si eu sa-l cumpar p-ala in care a stat poponeatza lu Bush...

sigur o sa vezi tu poponeatza lui Bush intr-un mondeo
si in plus de asta nu ti-as recomanda deoarece s-ar putea inca sa fie (desi s-a vindecat) purtatorul bacteriei Borrelia ce duce la boala Lyme
19 Mar 2008, 21:00
Dealer din Bacau? hmm... Alen, faci o munca de cercetare?

poate aflam mai multe detalii... vorba aia... daca se da un tun, sa se dea... dar sa stim si noi.
20 Mar 2008, 02:12
$1 scrie:$2aca nu le umplem de stickere clubford intr-o noapte nu suntem adevarati !
(idee preluata de mai sus).
Cornel, s-a votat...in noaptea in care noi mergem in Salsa dupa cum se pare...ai scapat de padurea de la Pustnicu...
nu vrem sa fii rai, asa ca te lasam pe tine sa fii adevarat si sa pui stickere pe toate masinile de pe acolo...
go for it my man...
Lumea are nevoie de eroi....lumea are nevoie de adevarati....
si atunci aparu el... El Comandante...El Cornel Zero Zero Unu
20 Mar 2008, 07:09
$1 scrie:$2a chiar sunt nesupravegheate?
Nu de alta, dar poate mai pune cineva stickere cu Al Qaeda
Ma indoiesc ca sint nesupravegheate ...
Asta imi aduce aminte de o faza din Tl : acum vreo 4-5 ani venisera mai multi imbuibati de la B sa vineze in delta , super desfasurare de forte de ordine ! Da cel mai distractiv a fost ca au adus masinile sa le verifice daca nu au bombe pe faleza superaglomerata ...probabil daca nu era vacanta le duceau in curtea unei scoli in pauza mare !
20 Mar 2008, 09:20
Sunt ale mele..de-aia!
20 Mar 2008, 11:38
Small preview...
20 Mar 2008, 12:21
Am trecut azi pe acolo. Sunt Mondeo, Mercedes C class si Ford Transit.
20 Mar 2008, 17:29
Ia priviti aici ce se intampla. Asta da intalnire forumistica. Ca sa nu mai zic cine vine la ea

Ma intreb de unde le-au luat si cat va fi discount-ul dupa toata povestea asta.
http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... 019bv3.jpg
20 Mar 2008, 20:15
Pai e simplu. Le-au luat din Belgia. In tara nici un dealer nu mai ia comenzi pt TitaniumX si Ghia, comenzile pt respectivele deja sunt muuuuuuult intarziate(sunt comenzi neonorate din sept-nov. 2007). Le folosesc pe perioada Summitului si apoi le va vinde am inteles dealerul de la Bacau cu un discount care fiti sigur o sa fie mic de tot.
Sunt sigur ca o sa zica ceva de genul ,D-le, masina dvs a plimbat c...ri de oficiali Nato, chiar ar trebui sa fi mandru si eventual sa mai pui ceva bani pt asata
20 Mar 2008, 23:43
Să plătesc în plus că s-au plimbat toți bășinoșii din Nato ? Hai nu mă înnebuni
21 Mar 2008, 09:44
$1 scrie:$2ai e simplu. Le-au luat din Belgia. In tara nici un dealer nu mai ia comenzi pt TitaniumX si Ghia, comenzile pt respectivele deja sunt muuuuuuult intarziate(sunt comenzi neonorate din sept-nov. 2007). Le folosesc pe perioada Summitului si apoi le va vinde am inteles dealerul de la Bacau cu un discount care fiti sigur o sa fie mic de tot.
Sunt sigur ca o sa zica ceva de genul ,D-le, masina dvs a plimbat c...ri de oficiali Nato, chiar ar trebui sa fi mandru si eventual sa mai pui ceva bani pt asata

Pai din cauza summit-ului le-au intarziat comenzile
22 Mar 2008, 02:05
le-am vazut si eu in seara asta ... intr-adevar arata super tare aliniate asa ... ma gandesc ca e doar un preview pentru viitoarele intalniri