Help/Troubleshooting

Merita Mio C320 la 179 USD ?

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Merita Mio C320 la 179 USD ?

Mesajde DanielArdelian2 » 24 Mar 2008, 04:32

Salutare,

Nu prea ma pricep la sisteme de navigatie, dar am ocazia de a cumpara un Mio C320 nou, din magazin (Radio Shack) la 179 USD, ceea ce am vazut ca rezulta pana in 500 RON, pe cand in Romania acelasi produs l-am gasit la preturi de ordinul a 1000 RON.

Singura problema este ca acesta vine cu hartile pentru SUA, iar eu peste doua saptamani nu voi avea ce sa mai fac cu ele, pana peste alte 6 luni :)

Se poate gasi / instala harta Europei ? M-ar interesa chiar daca se gaseste de cumparat in magazine, n-ar fi o problema daca o fi la un pret decent.

Pe site-ul http://www.mio-tech.com ma tot invart de jumatate de ora si nu am gasit decat manuale .pdf, nimic legat de harti...si nu mai inteleg nimic.

Deci:

1) Se poate pune cumva harta Europa (Romania macar) pe el ?
1) Merita banii (179 USD) ?
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Re: Merita Mio C320 la 179 USD ?

Mesajde Mr.Cod » 24 Mar 2008, 13:19

Intra pe site la IGO si vezi daca are support pt modelul tau. Hartile si softul se gasesc foarte usor cu un simplu search pe dc++ sau Emule. Poti sa si cumperi daca vrei: http://www.emag.ro/igo.
Pare sa fie un pret destul de acceptabil pt device, insa incearca s agasesti niste review-uri despre el; cum sta cu receptia semnalului GPS.
eu personal am mers pe un Asus639 si vreau sa spun ca se conecteaza la satelit si din casa; afara ii ia 10 secunde. L-am luat fara soft si l-am instalat eu fara probleme.
Mondeo Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6, Tectonic silver
Mr.Cod
Member

Maşina: Mondeo MK5 Wagon Titanium 2,0EcoBoost 203CP E6 AT6

Re: Merita Mio C320 la 179 USD ?

Mesajde ilieflorin » 24 Mar 2008, 23:13

$1 scrie:$2alutare,

Nu prea ma pricep la sisteme de navigatie, dar am ocazia de a cumpara un Mio C320 nou, din magazin (Radio Shack) la 179 USD, ceea ce am vazut ca rezulta pana in 500 RON, pe cand in Romania acelasi produs l-am gasit la preturi de ordinul a 1000 RON.

Singura problema este ca acesta vine cu hartile pentru SUA, iar eu peste doua saptamani nu voi avea ce sa mai fac cu ele, pana peste alte 6 luni :)

Se poate gasi / instala harta Europei ? M-ar interesa chiar daca se gaseste de cumparat in magazine, n-ar fi o problema daca o fi la un pret decent.

Pe site-ul http://www.mio-tech.com ma tot invart de jumatate de ora si nu am gasit decat manuale .pdf, nimic legat de harti...si nu mai inteleg nimic.

Deci:

1) Se poate pune cumva harta Europa (Romania macar) pe el ?
1) Merita banii (179 USD) ?

Salut, eu am Mio C250, am schimbat fisierele de baza cu unele de la un C268, merge perfect, in general cu Mio cam poti sa faci orice, eu am pus toate hartile europei nu doar a Romaniei, pretul e ok doar daca e nou.
Ford FUSION 1.4 TDCI/11.2007 tonic
ilieflorin
Ford Freak

Maşina: Ford Fusion 1.4 TDCI

Înapoi la Help/Troubleshooting