Re: ClubFord meeting Bacau - Martie-Aprilie
$1 scrie:$2Cosmarinescu.. ramin la specialitatile orientale .. pizza gasesti pe toate drumurile..(daca esti pasionat de pizza si ajungi in Bc, incearca Yamy-Yamy)!
Cred ca ti-ai dat seama ca a fost o gluma cu schimbul, pizza o intereseaza pe sotie, eu unul insa permanent mi-am dorit sa gasesc pe cineva care sa-mi recomande felurile exotice, deoarece mi se pare cam deplasat sa intru pentru prima data intr-un local de gen si sa comand ceva de genul "taitei cu taitei"
, din necunoastere normal! Oricum sunt un gurmand declarat si deschis la noi experiente! Sa ma bazez pe tine?Pietrenii vor pleca in coloana?
ca sa stiu sa ma informez pe unde sunt radarele ... sau duminica e liniste intre Piatra si Roman 
LIVE - http://www.terrafm.ro/radio/
-

cosmarinescu - Ford Freak
- Maşina: Ford Fusion Comfort 2007 1,4 Duratec "Lizuca"

Tocmai m-am intors de la o plimbare la Bicaz, cu oprire la Piatra.. restaurantul Tequilla.
. In plus am vazut pe linga o puzderie de Q7, A5, si un super misto corsa OPC nou-noutz!.
Weekendul trecut am dat o fuga la tot la Piatra, la Troian..la iesirea din Piatra.. super fain meniul.. servirea insa lasa de dorit.. dureaza o vesnicie pina esti servit. Iti recomand maduvioarele, creierul pane... nu retin daca au pizza in meniu
era vorba sa puna niste camere, dar nu au aparut inca...... tot astia cu loganurile lor de politie se freaca mereu pe acolo 

Dar parca acum suntem in post , nu?
Ma uitam la computer si nu imi venea sa cred. E drept, am mers lejer, cu ceva sprinturi in depasiri... dar 6,1 pt ST e un consum excelent!
; nu sunt tendentionist si nu asi indrazni sa ma leg de "scula" nimanui
. Daca NU v-ati suparat pe mine as incerca sa trec busuiocu' , dar nu sunt 100 la % sigur ca voi reusi !
). Acum vin eu cu o intrebare ; care din voi veniti si cu copii(lul) dupa voi (bineinteles cei care aveti) ptr. ca nu doresc sa car baiatul dupa mine (11ani) daca nu mai exista cel putin un copil ,deoarece se va plictisi cu siguranta? Voi preafericitilor ce aveti consoarte posesoare de permis