Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
03 Mar 2008, 17:04
Nu vreau sa va sperii dar si Metallica va conta la vara in Bucuresti.
03 Mar 2008, 19:19
@radur: sursa? un link, ceva?
04 Mar 2008, 11:36
[quote="pino2rock"]
cum ar fi, insa, ac/dc in romania?!? sau priest, sau...u2?
priest

vine la B'fest 2008 pe 11 iulie, 75 ron biletul acum, 90 in ziua de concert.
bilete in reteau Diverta si myticket.ro
05 Mar 2008, 00:13
Dupa ce am injurat 2 prieteni pentru stiri false azi am confirmarea :
Metallica vor cinta pe 26 iulie in Bucuresti, asadar leaga concertul cu cel din Bulgaria. In deschidere vor cinta Machine Head.
Iar pentru cei care asculte metale putin mai grele suedezii de la Tiamat vor cinta in vara la Sibiu in cadrul Artmania Festival.
http://www.artmania.ro
12 Mar 2008, 09:26
Am bilete la Iron Maiden din decembrie. Deci...mai avem vreo 5 luni de asteptare...
12 Mar 2008, 12:55
pe 8 iulie la bucuresti whitesnake si def leppard
si tot in vara asta : bon jovi si cypress hill tot in bucuresti
se pare ca, in vara asta la bucuresti, vor fi mai multe intalniri nationale ale "CLUB FORD"!
23 Mar 2008, 00:09
Din cate stiu eu , nu este nimic oficial legat de Metallica in Romania.
23 Mar 2008, 20:05
cu metallica, din pacate, cam asa stau lucrurile...

- speram ei head-linners si machine head in deschidere!
si manowar parca se indeparteaza!
oricum, cu maiden si priest siguri si cu altii la care avem sperante, pentru o vara rock romanesca e chiar bine!
LONG LIVE ROCK'N'ROLL!
23 Mar 2008, 20:13
oo dadaaaa metallica
daaaaaaaaaa
oamenii maiden est misto dar vechi , cum zicea cieva au fost si la skip rock acum ceva aniau deschia concertul cu heellloo BUDAPEST.. grav
fara dickison parca nu a fost asa cum stiam maidenul de pe casete
Daca nu ati mai vazut maiden pana acum go for it, macar pentru atmosfera
Metalliica insa rules oamenii buni, sunt aceasi conteaza enorm acest lucru si suna bestial de maiden nu am mai auzit nimci din 95 jeesus cati ani sunt... in fine
Gusturile nu se discuta
Ca si o paranteza, am fost la depeche cand au venit , depechii de pe vremea cand eram eu clasa a 8-a A FOST DEMENTIAL
23 Mar 2008, 20:16
acuma p bune, ati mai auzit ceva de Manowar?
24 Mar 2008, 08:55
[quote="alen"]
daca ar fi fost vorba de Alphaville, Depeche Mode, Modern Talking, Duran Duran, Simple Minds, etc...., alta ar fi fost situatia, desi au trecut foarte multi ani de la momentele lor de glorie si lucrurile s-au schimbat....
sorry de off-toppic:
alphaville - 12 aprilie 2008, Arenele Romane, Bucuresti

de manowar, tot caut pe net, intreb pe la prieteni, nimeni nu stie nimic, dar toti ar vrea...
25 Mar 2008, 12:40
...cred ca nu ai ascultat "Brave New World" 2004...
$1 scrie:$2o dadaaaa metallica
daaaaaaaaaa
oamenii maiden est misto dar vechi , cum zicea cieva au fost si la skip rock acum ceva aniau deschia concertul cu heellloo BUDAPEST.. grav
fara dickison parca nu a fost asa cum stiam maidenul de pe casete
Daca nu ati mai vazut maiden pana acum go for it, macar pentru atmosfera
Metalliica insa rules oamenii buni, sunt aceasi conteaza enorm acest lucru si suna bestial de maiden nu am mai auzit nimci din 95 jeesus cati ani sunt... in fine
Gusturile nu se discuta
Ca si o paranteza, am fost la depeche cand au venit , depechii de pe vremea cand eram eu clasa a 8-a A FOST DEMENTIAL
28 Mar 2008, 22:59
Imi cer scuze ca va stric planurile.
Ce parere aveti de concertul asta ?
http://www.mediafax.ro/life-inedit/quee ... 28;2495167
28 Mar 2008, 23:21
voi fi acolo
Geoff Tate e un vocalist de exceptie ...
30 Mar 2008, 00:33
Super....."Operation Mindcrime"....
02 Apr 2008, 14:45
8 IULIE....WHITESNAKE si DEF LEPPARD la ROMEXPO...
03 Apr 2008, 11:49
METALLICA la Bucuresti pe 23 iulie.....e sigura treaba...
http://www.rockxpress.ro/
05 Apr 2008, 00:22
Pai concertul cu METALLICA l-am anuntat si eu din 5 Martie.
Iar pentru cei ce ascultam metale neferoase in 92-97 Anathema revin la Bucuresti pe 24 Mai.
Si tot pentru metalisti portughezii de la Moonspell cinta normal la Bucuresti pe 17 Mai.
Iar nenea Glenn Hughes ce ne-a delectat cu trupele Deep Purple, Black Sabbath dar si cu albumele solo va cinta la Sibiu in centru sau Piata Sfatului pe 3 Iunie.
Pentru fanii trupei olandeze The Gathering super gagica(ma refer in primul rind la calitatile vocale) Anneke van Giersbergen va conta la Sibiu in cadrul Artmania Festival
Iar pentru cei care erau interesati concertul Manowar a fost momentan aminat.
02 Aug 2008, 23:09
Doamnelor si domnilor, mult minunata zi se apropie repede.
Eu vin in Bucuresti in cursul zilei de Luni, impreuna cu Vali.
Cel mai probabil vom face o escala pe I.Maniu sa lasam masinile intr-un loc privat, apoi ne vom deplasa unde ne duce vantul

important e sa ajungem la Cotroceni.
Adispan va fi printre primii cu care va trebui sa iau legatura ca am numarul lui.
Poate reusim sa facem ceva comun si sa ne intalnim.
Bafta
03 Aug 2008, 11:12
in deschidere cinta 2 trupe : Trooper (Romania) si trupa fetei lui Harris; cred ca Maiden efectiv incep sa cinte pe la 8.30-9.00
io am biroul chiar in Cotroceni, nici nu stiu daca sa ma mai duc acasa ... oricum, in principiu intentionez sa intru pe stadion pe la 8,00-8,15
vorbim la telefon, cip
in rest, cine mai vine? sa ne vedem la niste beroase in zona de beroase, ca avem bilete imprastiati prin tot stadionu
04 Aug 2008, 08:56
hey...si eu voi fi pe stadion azi...am bilete in tribuna 2 sector D...poate reusim sa ne vedem cumva...
cred ca dupa concert voi fi prin fata hotelului Mariot sa ma vad cu niste preteni...
04 Aug 2008, 09:17
pai da si tu pe PM telefonu sa te invitam la o beroasa
27 Aug 2008, 13:40
@adispan : huh...abia acum am mai reusit sa intru pe forum de-atunci...
am fost la Maiden, si-am plecat imediat dupa...a fost maraton Brasov plecare ora 15:00 - Bucuresti - concert - plecare ora 01:00 sau cand s-a terminat - Brasov sosire ~ ora 03:00 ... dimineata munca
super concert
uitati aici cronica de concert :
http://www.rockxpress.ro/cronici/ironmaiden.html