Importator ÅŸi distribuitor de piese auto
Subiect închis

Re: VINDEM PIESE ORIGINALE FORD SI MAZDA GAMA COMPLETA !

24 Mar 2008, 16:22

Revin cu o lista mai completa de piese :) pentru mazda 7

bara fata
proiectoare
far stanga
capota
aripa stanga fata
portiera stanga fata +geam
portiera dreapta fata+geam
oglinzi retrovizoare
aripa stanga spate
haion
luneta
lampi semnalizare
aripa dreapta spate
portiera dreapta spate+geam
aripa dreapt fata
parbriz
plafon

VIN: YMZER893680106418

ford mondeo 2005

24 Mar 2008, 17:31

Ford mondeo WF05XXGBB55M62330
placute frina fata
placute frina spate
ulei servo directie
nokia holder with bluetooth cod microcat 4M5T 19A464 AA

multumesc

24 Mar 2008, 17:44

Multumesc!
Am primit deja aparatorile de noroi trimise. Am achitat c.v. acestora si taxele aferente.
Exista totusi o problema: firma de transport "Urgent curier", sau mai bine zis soferul care a facut livrarea. A fost foarte categoric, ca nu poate astepta mai mult de 10 min., desi i-am explicat ca din momentul in care m-a sunat, desi nu venise la adresa, sunt necesare c.c.a. 15 min.
Va rog sa ma credeti ca a fost necesar sa folosesc toate argumentele necesare sa-l lamuresc ca nu este in folosul nimanui sa plece cu coletul inapoi. Replica d-lui a fost ca asta e numai problema mea.
Halal! Pacat de promptitudinea serviciilor firmei Forcar, cu un asa transportator.
Oricum va multumesc inca odata si sper ca acest incident sa nu afecteze tranzactiile viitoare cu detinatorii de Ford! Poate intre timp va gasiti un alt curier sau stabiliti niste reguli clare cu acesta (cu conditia sa fie respectate si de angajatii acestora).
Sa auzim numai de bine!

24 Mar 2008, 17:52

Ma intereseaza un set de covorase pt masina din semnatura...eventual cele care acopera tot pedalierul din stanga, nu doar sub pedale. Astept un PM, multumesc.

24 Mar 2008, 22:04

Va salut,
As dori un pret pt un set de proiectoare + grile fata + buton pt un FF2 ( si desigur dk mai trebuie ceva...)
Multumesc anticipat.

24 Mar 2008, 23:04

Salut FORCAR
AI PM.
mersi

25 Mar 2008, 08:35

Va salut, va rog o oferta de pret pentru filtre: ulei, motorina, aer si polen pentru un Ford Mondeo I din`96 1.8TDi.

Multumesc

25 Mar 2008, 10:59

$1 scrie:$2evin cu o lista mai completa de piese :) pentru mazda 7

bara fata
proiectoare
far stanga
capota
aripa stanga fata
portiera stanga fata +geam
portiera dreapta fata+geam
oglinzi retrovizoare
aripa stanga spate
haion
luneta
lampi semnalizare
aripa dreapta spate
portiera dreapta spate+geam
aripa dreapt fata
parbriz
plafon

VIN: YMZER893680106418

Oauuu ! Aceasta masina este cu siguranta " Dauna totala " !! Sunteti sigur ca vreti sa cumparati toate aceste repere , majoritatea foarte scumpe ?! Noi, oricum va vom trimite oferta noastra imediat ce o vom finaliza !
For Car

25 Mar 2008, 11:03

$1 scrie:$2ultumesc!
Am primit deja aparatorile de noroi trimise. Am achitat c.v. acestora si taxele aferente.
Exista totusi o problema: firma de transport "Urgent curier", sau mai bine zis soferul care a facut livrarea. A fost foarte categoric, ca nu poate astepta mai mult de 10 min., desi i-am explicat ca din momentul in care m-a sunat, desi nu venise la adresa, sunt necesare c.c.a. 15 min.
Va rog sa ma credeti ca a fost necesar sa folosesc toate argumentele necesare sa-l lamuresc ca nu este in folosul nimanui sa plece cu coletul inapoi. Replica d-lui a fost ca asta e numai problema mea.
Halal! Pacat de promptitudinea serviciilor firmei Forcar, cu un asa transportator.
Oricum va multumesc inca odata si sper ca acest incident sa nu afecteze tranzactiile viitoare cu detinatorii de Ford! Poate intre timp va gasiti un alt curier sau stabiliti niste reguli clare cu acesta (cu conditia sa fie respectate si de angajatii acestora).
Sa auzim numai de bine!

Buna ziua ! Va multumim pentru observatia facuta si vom transmite mesajul dumneavoastra directorului comercial al lui Urgent Curier ! Si noi ne dorim ca partenerii nostrii sa aiba aceeasi atitudine fata de clientii nostrii ca si a noastra !
Cu respect,
echipa For Car

25 Mar 2008, 11:21

buna ziua. ma intereseaza o oferta pentru un filtru de combustibil pentru un FF2 1.6TDCi. pe masina am UFI cod 55.170.00 . alte marci de filtru(man,mahle..) nu se potrivesc( luate din catalog) sper ca daca e de la ford sa fie ok.daca aduceti ceva asemanator, cu atat mai bine, daca nu cat ar costa un UFI. multumesc.

Re: ford mondeo 2005

25 Mar 2008, 11:39

$1 scrie:$2ord mondeo WF05XXGBB55M62330
placute frina fata
placute frina spate
ulei servo directie
nokia holder with bluetooth cod microcat 4M5T 19A464 AA

multumesc

Buna ziua ! Aveti oferta noastra PM !
For Car

25 Mar 2008, 11:46

$1 scrie:$2una ziua. ma intereseaza o oferta pentru un filtru de combustibil pentru un FF2 1.6TDCi. pe masina am UFI cod 55.170.00 . alte marci de filtru(man,mahle..) nu se potrivesc( luate din catalog) sper ca daca e de la ford sa fie ok.daca aduceti ceva asemanator, cu atat mai bine, daca nu cat ar costa un UFI. multumesc.

Buna ziua ! Aveti oferta noastra PM !
For Car

25 Mar 2008, 11:58

$1 scrie:$2a intereseaza un set de covorase pt masina din semnatura...eventual cele care acopera tot pedalierul din stanga, nu doar sub pedale. Astept un PM, multumesc.

Buna ziua ! Aveti un PM de la noi !
For Car

25 Mar 2008, 12:01

$1 scrie:$2a salut,
As dori un pret pt un set de proiectoare + grile fata + buton pt un FF2 ( si desigur dk mai trebuie ceva...)
Multumesc anticipat.

Buna ziua ! Am trimis raspunsul nostru PM !
For Car

25 Mar 2008, 12:13

$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica, cu peste 10 ani de experienta in piese auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si Mazda.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.
La solicitare putem asigura si variante after-market de prima echipare.

Dorim sa mentionam ca toate piesele de schimb sunt comercializate oficial de noi, au platite toate taxele catre statul roman si beneficiaza de garantie 18 luni de la data livrarii montate intr-un service autorizat RAR !
Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre 20 - 25 % fata de oferta noastra !
Va asteptam !

Am nevoie de contraaripile de plastic pe fata pt Mondeo 2001-2.tddi si de ornamentul stinga faruri de ceata(din bara)
Unde le gasesc si cit costa

Mci costel

25 Mar 2008, 13:48

$1 scrie:$2a salut, va rog o oferta de pret pentru filtre: ulei, motorina, aer si polen pentru un Ford Mondeo I din`96 1.8TDi.

Multumesc

Buna ziua ! Aveti un PM cu oferta noastra !
For Car

25 Mar 2008, 14:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eprezentam o echipa de profesionisti tanara si dinamica, cu peste 10 ani de experienta in piese auto Ford.
Companie in plina dezvoltare sustinuta de pasiunea noastra pentru masini, FOR CAR a devenit una dintre cele mai importante firme de import si distributie de piese auto pentru Ford si Mazda.

Oferim suport tehnic de exceptie prin procesarea rapida a cererilor si gasirea celei mai bune solutii de distributie.

Dorim sa mentionam ca toate piesele de schimb sunt comercializate oficial de noi, au platite toate taxele catre statul roman si beneficiaza de garantie 18 luni de la data livrarii montate intr-un service autorizat RAR !
Preturile sunt oferite special pentru membrii acestui Forum beneficiind de un disccount situat intre 20 - 25 % fata de oferta noastra !
Va asteptam !

Am nevoie de contraaripile de plastic pe fata pt Mondeo 2001-2.tddi si de ornamentul stinga faruri de ceata(din bara)
Unde le gasesc si cit costa

Mci costel

Buna ziua ! Aveti raspunsul nostru PM !
For Car

25 Mar 2008, 14:31

Salut FORCAR
AI PM.
mersi

25 Mar 2008, 15:47

$1 scrie:$2alut FORCAR
AI PM.
mersi

Va salut ! Scuze pentru intarziere ! Am raspuns acum !
FORDmaniacu;

kit ambreiaj

25 Mar 2008, 16:37

ma intereseaza un kit ambreiaj nou pentru un ford mondeo ghia din 2004. daca puteti sa-mi spuneti un pret? :-S

Re: kit ambreiaj

25 Mar 2008, 16:46

$1 scrie:$2a intereseaza un kit ambreiaj nou pentru un ford mondeo ghia din 2004. daca puteti sa-mi spuneti un pret? :-S

Sarut mana ! Aveti oferta noastra trimisa PM !
FOR Car

25 Mar 2008, 17:00

Ma intereseaza un alternator pt mondeo 2001 2.0 di.

25 Mar 2008, 17:12

$1 scrie:$2a intereseaza un alternator pt mondeo 2001 2.0 di.

Buna ziua ! Aveti un PM de la noi !
For Car

25 Mar 2008, 19:10

SALUTARE!
masina: Focus 2, 1,6 tdci, 90 ph, 2005, WFOWXXGCDW5M14978
ma intereseaza preturi, modalitate de transport si plata pt urmatoarele:
- filtru motorina
- filtru polen
- filtru ulei
- 2 litri castrol the edge 5w30
- filtru aer

25 Mar 2008, 20:21

$1 scrie:$2ALUTARE!
masina: Focus 2, 1,6 tdci, 90 ph, 2005, WFOWXXGCDW5M14978
ma intereseaza preturi, modalitate de transport si plata pt urmatoarele:
- filtru motorina
- filtru polen
- filtru ulei
- 2 litri castrol the edge 5w30
- filtru aer

As fi si eu interesant pentru aceeasi masina, de aceleasi elemente. In plus, daca se poate as dori un pret pentru Kit de distributie, Ford Focus 2, 2005, 1.6 Tdci

Multumesc anticipat

26 Mar 2008, 01:03

salut.ma intereseaza pretul kit accesorii(intinzator+role+curea) si fulie vibrochen pentru mondeo 2004 tdci 115cp, 5 viteze. multumesc

26 Mar 2008, 01:48

Va rog daca puteti sa imi dati si mie niste preturi pentru amortizoare Ford Focus1 fata si spate (1.8 benzina 115cp 3 usi - o oferta: producator,model,pret)

Multumesc anticipat.

26 Mar 2008, 08:32

Va asteptam !

Buna ziua,

Am o mare rugaminte, daca ma puteti lamuri cu niste informatii.

Este vorba despre
adaptor pentru telecomanda volan Ford. Ma intereseaza un astfel de adaptor, ca sa pot folosi telecomanda volan a masinii daca schimb unitatea audio a masinii cu una after-market. Este vorba despre un Panasonic CQ-CK2303W.

Pe http://www.metrafo.ro am gasit astfel de adaptoare telecomanda de volan Ford pentru urmatoarele marci de unitati audio: Alpine, Blaupunkt, Clarion, JVC, Kenwood, Pioneer si Sony.

Adaptor telecomanda volan Ford => Panasonic
exista? Si daca da, la ce pret se ridica si de unde s-ar putea comanda?

Multumesc anticipat...

26 Mar 2008, 09:38

FORCAR : despre piesele mele ce se stie ?

26 Mar 2008, 09:43

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez si eu, vineri, 28.03.2008, urmatoarele:
-filtru ulei
-filtru aer
-filtru polen
Toate aceste consumabile sunt pentru masina din semnatura.
Rog preturile produselor precum si disponibilitatea acestora pe stoc.

Informativ, m-ar interesa si un pret pentru 1 buc. deflector pietre (tot pentru aceasta masina).

Multumesc anticipat,

CLAUDIU
Subiect închis