Mi-a furat stergatoarele
Aseara am parcat intre niste pomi, pe un teren unde, teoretic, poate parca oricine. De obicei, cand ies din masina pentru o perioada mai mare (2-3 ore cel putin), imi scot stergatorul de pe spate si-l pun in masina. Asta pentru ca are un suport de plastic, nu sta nici prea bine si mi-e ca, daca cineva ar vrea sa-l ridice, ramane cu el in mana si mai bine-l arunca (pe jos sau la gunoi). Dar nu mi-am inchipuit niciodata ca ar trebui sa incep sa le scot si pe alea pe fata. Probabil ca un nene enervat ca am parcat pe, chipurile, locul lui, le-a scos si le-a aruncat. Nu era mai usor daca le ridica? Asta ca sa nu mai zic ca locul NU ii apartine. Ma gandesc acum serios ce sa fac: sa-i sparg geamul, sa-i pictez oglinzile si parbrizul, sa-i zgarii masina, sa-i iau si eu stergatoarele? Bine, inca nu stiu cine e faptasul, dar voi urmari in serile urmatoare cine parcheaza acolo regulat.
Scuze pentru refulare, am zis sa impartasesc din furia mea cu alti posesori de Ford care s-au aflat vreodata in situatia mea. Eventual sa astept un sfat.
Multumesc,
Adi
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-

adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000
uni chiar sunt nesimtiti si o merita

.