Cum se poate da muzica mai tare ?
28 Mar 2008, 19:48
Care dintre voi le-a folosit pe amandoua si poate spune care e mai bun/ fiabil si daca exista diferente intre harti ?
28 Mar 2008, 20:17
hartile sunt aceleasi.
am ramas la miomap, interfata mi se pare mai friendly
28 Mar 2008, 20:40
Stai ca a aparut IGO 2008 ... si interfata e mult mai interesanta.. dar deocamdata e doar in varianta LandScape

de parca eu am nevoie sa vad ce e in stanga si dreapta drumului si nu ceea ce e in fata.
28 Mar 2008, 23:35
am folosit vara asta igo 2006, si am facut o excursie destul de lunga(cam 10000km,90% pe meleaguri cu adevarat europene) si nu am avut pb majore, doar ca in orasele mari, cu strazi mici si relativ apropiate le incurca si tot iti spune fie ca ai deviat de la traseu, fie ca iti recalculeaza ruta...daca te obisnuiesti cu chestia asta cam stii ce ai de facut, daca nu e cam deranjant ca la un moment dat te invarti in cerc(asa am patit in primul oras in care cautam hotelul

)...un prieten are miomap si l-am folosit si eu prin romania si nu mai incurca asa de rau strazile, are acuratete mai mare...la inceput m-am gandit ca faza cu incurcatul strazilor e de la recieverul gps din palm , numai ca prietenul meu are acelasi tip de palm ca si mine: mio p 550...salutari
28 Mar 2008, 23:39
Stie cineva daca se poate pune orice harta pe GPS sau trebuie una anume. Am un VIVAX luat de la oferta din Real. Stie cineva ce harta trebuie?
29 Mar 2008, 08:43
Eu am folosit de la inceput IGO si in occident nu am avut probleme cu el, nici ca navigatie in masina, nici ca pieton. In Romania, ce-i drept, nu stie sensurile unice care se tot schimba, deci exista sanse sa te bage pe interzis. Dar sa ma invarta in cerc pana acum nu am patit, nicaieri. Are, probabil ca si MioMap, multe setari de traseu, sensibilitati(tolerante) de deviere/recalculare traseu, de intoarcere si alti parametrii.
29 Mar 2008, 09:48
Eu folosesc igo. Ce e drept, am harta romaniei din 2006, si s-au mai schimbat sensurile de atunci. La strazile unde sunt mici si aglomerate, daca te uiti si pe display intri pe care trebuie, dar daca te iei dupa voce, mai greseste. Oricum greseli mari nu face. Sunt multumit de el (nu am vazut nici alt soft de navigatie ca sa pot face o comparatie. Cred ca o sa-mi iau si mio, si o sa vin cu pareri)