ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Oct 2007, 22:12
Am fost saptamana trecuta la Turda/Cluj, e plinut de radare.
iGO-ul meu le stia, oricum a fost dublat cu succes de detector.
22 Oct 2007, 01:18
esteee. si belu' meu le-a cetit; se par ca n-am cea mai recenta var de iGo, ca nu-mi citea camerele ... trebe sa re-apelez la update
in alta ordine de idei, camerele/radarele fixe de pe DN1 sunt intr-o liniste totala, nu tin minte sa imi fi bipait belu' pe acolo
22 Oct 2007, 01:26
$1 scrie:$2steee. si belu' meu le-a cetit; se par ca n-am cea mai recenta var de iGo, ca nu-mi citea camerele ... trebe sa re-apelez la update

in alta ordine de idei, camerele/radarele fixe de pe DN1 sunt intr-o liniste totala, nu tin minte sa imi fi bipait belu' pe acolo
Am prins eu unul, ascuns intr-o "camera la semafor"...
22 Oct 2007, 14:06
Pentru radare mobile e bun siteul ăsta :
http://www.codulrutier.ro/
03 Mar 2008, 11:07
Mare atentie la radarele fixe pt ca ... tot pe ruta Cluj Napoca -> Turda a mai aparut un radar fix pe partea dreapta la intrarea in Martinesti (atentie este chiar la intrarea in sat, imediat linga tablia cu numele satului si "te vede" de inainte de-a intra in sat ...)
L.E. Acum in satul Martinesti sunt 2 radare fixe, cate unul la fiecare capat ale satului ...
Viteza LEGALA in acest sat este de 50 km/h in timp ce in celelalte sate este de 70 km/h !!!!
20 Mar 2008, 18:09
Nu vrea unul dintre moderatori sa transforme topicul acesta in Sticky? Mi se pare de mare folos.
26 Mar 2008, 00:32
$1 scrie:$2e dn2 european 85 catre ....pana la roman sunt camere cu radar in cosereni si in haret
unde este aceasta localitate HARET? eu trec f des pew acolo.
cineva sounea tot pe pag 1 ca este un radar si pe aproape de putesti. mai exact unde?
28 Mar 2008, 17:06
Imediat merg pana la Cluj si iau aparatul foto cu mine si fac poze la toate camerele cu radar dintre Turda si Cluj si a locurilor unde stau "oamenii cu capu-n ghips" cu radare si mentionez si vitezele limita!
28 Mar 2008, 23:44
Am revenit cu poze proaspete! Acuma totul e sa vad si cum le atasez!
Directia de mers este Turda spre Cluj!
Poza 1 Camera-Radar Copaceni limitare de viteza la 70km/h, inregistreaza pe ambele sensuri de circulatie!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

29 Mar 2008, 00:25
Poza 1: Intrare in Tureni, limitare la 70km/h
Poza 2: Camera se vede destul de greu, este amplasata la circa 200-250 m de trecerea de pietoni! 70km/h
Poza 3: N-am prins-o prea bine! Camera este pe stanga aproape de iesirea din Tureni 70km/h
Poza 4: Parcarea dintre Tureni si Martinesti unde se mai amplaseaza radar! Limitare la 60km/h! Ii inregistreaza numai pe cei ce merg spre Cluj! E nasoala ca te citeste de cand iesi din curba!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

29 Mar 2008, 00:42
Poza 1: Martinesti 1 ATENTIE ! Limitare la 50km/h!
Poza 2: Camera 2 e aproape de iesirea din sat la circa 6-700 m. Nu merita sa calcati acceleratia dupa ce treceti de primul radar!
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, in special pentru cele in care radarele sunt pe partea stanga care au fost mai greu de "prins" printre celelalte masini din trafic!
Dimineata voi mai pune niste poze cu locurile in care se mai amplaseaza radare pana la Cluj!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

29 Mar 2008, 09:03
Locurile din Valcele unde periodic se amplaseaza radare.
In zilele urmatoare voi mai pune poze si cu locurile din Feleac.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-