Help/Troubleshooting

Imi zdrangane panoul de la luneta

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Imi zdrangane panoul de la luneta

Mesajde luciusss » 26 Mar 2008, 20:18

Am ff2 din semnatura , sedan , si de cateva zile a inceput sa imi zdrangane panoul dintre bancheta din spate si luneta si ma cam dispera.
A mai patit cineva asa ceva sau imi pote spune cineva ce pot face ?????
Need help. :(
FF Trend Coll., 1.6 - 100 hp, sedan, sea grey
<< 2007 >>
luciusss
Member

Re: Imi zdrangane panoul de la luneta

Mesajde luciusss » 27 Mar 2008, 23:12

Chiar nu a mai patit nimeni asa ceva ??????? :(
FF Trend Coll., 1.6 - 100 hp, sedan, sea grey
<< 2007 >>
luciusss
Member

Mesajde Dragos12 » 28 Mar 2008, 19:33

Am scris si eu cu cateva zile in urma la "greierasi FF II" despre aceeasi problema, care s-a rezolvat intre timp. Icearca sa o repozitionezi cu reazemul de la bancheta din spate rabatat si urmarind prin porbagaj ca acele cleme de plastic care o fixeaza sa nu fi alunecat de la locul lor. Dupa ce o asezi pe pozitie ridici si banchetele si este posibil sa nu se mai auda (o perioada). Eu am dat panoul jos si am lipit pe el, in locurile unde se vedea ca exista contact cu suprafata de tabla de pe caroserie, banda dublu adeziva fara sa dezlipesc folia protectoare de pe ambele parti, asa incat banda este lipita doar de panou nu si de tabla (pot astfel sa o scot fara probleme daca este cazul) si in felul asta amortizeaza vibratiile si a disparut si zgomotul.
Dragos12
Member

Maşina: Ford Focus 2007, 4dr, 1.8 TDCI_115, ghia , sea grey
VIN: WF04XXWPD47K05296

Mesajde gabilondo » 28 Mar 2008, 21:07

$1 scrie:$2m scris si eu cu cateva zile in urma la "greierasi FF II" despre aceeasi problema, care s-a rezolvat intre timp. Icearca sa o repozitionezi cu reazemul de la bancheta din spate rabatat si urmarind prin porbagaj ca acele cleme de plastic care o fixeaza sa nu fi alunecat de la locul lor. Dupa ce o asezi pe pozitie ridici si banchetele si este posibil sa nu se mai auda (o perioada). Eu am dat panoul jos si am lipit pe el, in locurile unde se vedea ca exista contact cu suprafata de tabla de pe caroserie, banda dublu adeziva fara sa dezlipesc folia protectoare de pe ambele parti, asa incat banda este lipita doar de panou nu si de tabla (pot astfel sa o scot fara probleme daca este cazul) si in felul asta amortizeaza vibratiile si a disparut si zgomotul.

Si eu am incercat cu banda adeziva groasa cu burete si tot se aude :(
FOCUS 2002 TDCI 115CP hatchback,comp.bord,climatronic,etc. MACHINE SILVER METALLIC
gabilondo
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS (iulie2002) 1.8 TDCI 115cp

Mesajde neaopinca » 29 Mar 2008, 22:35

Incearca si metoda invelirii cuiului de la porbagaj cu ceva ori chiar reglarea lui.
i
neaopinca
Member

Mesajde gabilondo » 30 Mar 2008, 00:22

$1 scrie:$2ncearca si metoda invelirii cuiului de la porbagaj cu ceva ori chiar reglarea lui.

Nu hayonul se misca ci placajul de deasupra portbagajului.
FOCUS 2002 TDCI 115CP hatchback,comp.bord,climatronic,etc. MACHINE SILVER METALLIC
gabilondo
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS (iulie2002) 1.8 TDCI 115cp

Mesajde bodinel » 12 Oct 2008, 02:10

uitate poate e suportul de la numaru de inmatriculare aceeasi treaba am avut si io
bodinel
Ford Freak

Maşina: ford focus 2001 1800 90p.s.standard

Mesajde zeppelyn20 » 27 Oct 2008, 19:56

eu am avut aceeasi problema la ff1 si nu stiam de la ce vine, ma gandeam ca vine de la o bucata de cauciuc care imi lipsea de pe haion dar nu era de la asta pt ca i-am cumparat pana cand intr-o zi am vazut ca haionul din plastic vine prins cu un snur textil de haionul propriu-zis.
La haionul propriu-zis exista o rotita din platic pe care vine prins snurul si care se misca, am facut doar sa o infiletez la locf si de atunci a disparut zgomotul .
incercati si voi poate e acelasi lucru.....
zeppelyn20
Incepator

Maşina: Ford Focus 1,8 TDDi
VIN: WFOAXXGCDA2U05807

Înapoi la Help/Troubleshooting