ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Vesti proaste pentru unii posesori de FORD

31 Mar 2008, 12:39

In emisiunea "Automobile TV", difuzata de National Tv, sambata, 29.03.2008, s-a prezentat problema rechemarii la service a mai multor modele de Ford, fabricate in perioada 2005-2007, care ar putea avea defectiuni la sistemul de franare sau la directie. Va trimit alaturat link-ul pentru accesarea articolului respectiv: http://www.automobiletv.ro/event.php?id=178

Ce parere aveti? :(
Ati fost chemati la service?
Daca da, cum a decurs operatiunea? Rog amanunte.

Re: Vesti proaste pentru unii posesori de FORD

31 Mar 2008, 12:58

Vad ca de Fusion 1.4 motorina nu zice nimic, poate am scapat. :D

31 Mar 2008, 13:02

Nici de Sierra 2000 benzina din 1986 !!! :D

31 Mar 2008, 13:15

...si eu am scapat !

31 Mar 2008, 14:44

a mea e facuta pe 28 iulie...ei zic ca le cheama pe cele din august...cred c-ar trebui sa ma cheme ! :(

31 Mar 2008, 15:27

De aia e bine sa ai Ka :D.

31 Mar 2008, 15:36

$1 scrie:$2a modelele mentionate produse in perioada septembrie-noiembrie 2007 se poate rupe cureaua de antrenare a servo-pompei si astfel directia sa nu mai fie asistata, defectiune care in trafic poate conduce la accidente. Schimbarea curelei de transmisie este gratuita si normata la 45 de minute.

Mă încadrez perfect. Totuși noi fiind în România tind să cred că n-o să ne sune nici dracu'.

31 Mar 2008, 16:18

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a modelele mentionate produse in perioada septembrie-noiembrie 2007 se poate rupe cureaua de antrenare a servo-pompei si astfel directia sa nu mai fie asistata, defectiune care in trafic poate conduce la accidente. Schimbarea curelei de transmisie este gratuita si normata la 45 de minute.

Mă încadrez perfect. Totuși noi fiind în România tind să cred că n-o să ne sune nici dracu'.

se refera doar la Fiesta si Fusion, nu si la Focus...

31 Mar 2008, 16:19

subscriu dragul meu coforumist.....chiar ca n-o sa sune nici dracu...in schimb daca e sa ai problema, pot sa ti-o rezolve contra cost :D

31 Mar 2008, 16:19

uitati ce raspuns am primit de la ford Romania!
#:-S

"Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.

Va informam ca, din informatiile pe care le detinem, autovehiculul cu seria WF05XXWPD55M63577 nu intra sub incidenta unei actiuni de rechemare. Mentionam faptul ca autovehiculul cu aceasta serie a fost produs in data de 30.03.2005 si are ca data de incepere a garantiei 27.04.2005.

Cu stima,
...
Manager Relatii Clienti"

31 Mar 2008, 16:23

se refera doar la Fiesta si Fusion, nu si la Focus...

se refera la toate!
la Fiesta si Fusion sunt semnalate defectiuni ale curelei de transmisie la unele motorizari

iar la toate mentionate, fabricate in perioada septembrie-noiembrie 2007, s-a semnalat faptul ca se poate rupe cureaua de antrenare a servo-pompei! ;)

31 Mar 2008, 16:28

Year: 2007 (some codes are used for more than one year)
Month: July
:D
mult noroc :))

31 Mar 2008, 17:46

$1 scrie:$2itati ce raspuns am primit de la ford Romania!
#:-S

"Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.

Va informam ca, din informatiile pe care le detinem, autovehiculul cu seria WF05XXWPD55M63577 nu intra sub incidenta unei actiuni de rechemare. Mentionam faptul ca autovehiculul cu aceasta serie a fost produs in data de 30.03.2005 si are ca data de incepere a garantiei 27.04.2005.

Cu stima,
...
Manager Relatii Clienti"

Ai trimis seria de sasiu ?
La ce adresa?

31 Mar 2008, 17:59

de email =))

relatii.clienti@ford.ro
saracii de ei! =))
o sa-i omorati acum cu e-mailu-rile =))

am facut si o scurta compunere de relatare a datelor ;)

31 Mar 2008, 18:08

$1 scrie:$2e email =))

relatii.clienti@ford.ro
saracii de ei! =))
o sa-i omorati acum cu e-mailu-rile =))

am facut si o scurta compunere de relatare a datelor ;)

Merci, am trimis si eu un email. Tot asa... : cu compunere, cu link, cu toate cele...
Daca tot nu ne cheama ei, macar sa le dam de lucru noi !

31 Mar 2008, 18:14

Sunt curios cum ar arăta un răspuns pt. o mașină care intră sub incidența bla bla.

Probabil o să fie ceva de genul : nu vă chemăm, așteptați să se strice tot, să intrați în pom și vă reparăm atunci :)

31 Mar 2008, 18:16

Si eu sunt curios, astept sa-mi raspunda. Cred ca ma incadrez la cei cu probleme.

31 Mar 2008, 18:44

atunci n-or sa-ti raspunda =))

31 Mar 2008, 18:51

si eu ma scapat....dar ei de mine nu scapa....
cine imi face si mie o compunere....ca am o lene de ma doare! :)

31 Mar 2008, 19:07

$1 scrie:$2tunci n-or sa-ti raspunda =))

Or sa raspunda ca nu face obiectu' rechemarii. Ca si la tine. Chiar daca face... nu face! :))

31 Mar 2008, 19:10

$1 scrie:$2i eu ma scapat....dar ei de mine nu scapa....
cine imi face si mie o compunere....ca am o lene de ma doare! :)

Ia si tu prima parte de la topic(copy-paste), da-le link-u' si seria la sasiu si intreaba daca e cazul sa faci sau nu revizia.

31 Mar 2008, 19:12

Buna ziua

In urma acestui articol : http://www.automobiletv.ro/event.php?id=178

va trimit seria VIN masinii, din cate stiu eu masina este fabrica in noiembrie 2007

WF05XXWPD57MO523

Astept un raspuns ASAP

cam asa , ar trebui sa sune emailul fara prea mare pierdere de timp

cel ma bine este sa va sunati dealerul

31 Mar 2008, 19:49

Shit... a mea e facuta in decembrie 2006 si intra la categoria "probleme la franare" :D. Am dat mail la relatii.clienti@ford.ro.
Astept cu interes reply-ul lor.

31 Mar 2008, 23:26

probleme la franare au masinile cu motor de 2 litri tractor.
astia de la automobile au uitat sa scrie si motoarele care au probleme.

01 Apr 2008, 15:02

Am sunat azi la Relatii cu Clientii si mi-au spus ca ei nu au primit inca nimic oficial referitor la rechemarea unor masini. Dar, m-au sfatuit sa le dau VIN-ul masinii pt a verifica, ceea ce am si facut. Acum astept cu interes verdictul...

01 Apr 2008, 15:47

Am primit raspuns:

Stimate Domnule Cosmin XXXX,

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.

Va informam ca, din informatiile pe care le detinem, autovehiculul cu seria WF05XXGCD56G00824 nu intra sub incidenta unei actiuni de rechemare.

Cu stima,

Bogdan XXXX XXXXX
Manager Relatii Clienti

01 Apr 2008, 15:55

pai ba zic ca nu intra sub incidenta chemarilor ba ca nu au nici o instiintare oficiala!
cum vine asta!?
cred ca o sa trimit si la nemti un e-mail!

01 Apr 2008, 22:01

Am primit raspuns, da' nu stiu ce sa mai cred !?! #:-S

Stimate Domnule Daniel XXXXXXXX,

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.

Va informam ca, din informatiile pe care le detinem, autovehiculul cu seria WF0UXXGAJU7T8XXXX nu intra sub incidenta unei actiuni de rechemare. Va recomandam sa contactati si distribuitorul autorizat de la care ati achizitionat autovehiculul sau reparatorul autorizat la care efectuati reviziile periodice sau alte lucrari, pentru mai multe informatii.

Cu stima,

Bogdan XXXXXX XXXXXXX

Manager Relatii Clienti

Voi ce parere aveti?

01 Apr 2008, 23:52

cred ca s-a saturat bogdan de la relatii clienti sa tot raspunda la meiluri, drept care paseaza raspunsu la dilar

02 Apr 2008, 09:43

Rechemarea se adreseaza modelelor 2.0TDCI. Am fost instiintat de dealer-ul care mi-a vandut masina (Colina Motors) de rechemare. E o problema ipotetica la o supapa de vacuum a sistemului de asistare la franarea de urgenta.
Am fost la ei si totul a durat 30 min. Cei care au motorul 2.0TDCI vor fi instiintati sau li se va spune in momentul primei prezentari la service (revizie periodica).
Răspunde