Am trecut si eu intamplator prin Neusidl Am See, si am intrat la dealerul de acolo, cu o problema care nu-mi dadea pace de ceva timp si care nu am reusit sa o rezolv aici la noi. Am fost si sunt foarte multumit de serviciile prestate si de amabilitatea angajatilor de acolo. Am rezolvat o problema pentru care aici am fost plimbat de colo-colo.
Am ajuns undeva inainte de ora 10, am incercat sa vorbesc cu doamna de la receptie in engleza si cand a aflat ca sunt din romania m-a rugat sa astept ca are un coleg care vorbeste romaneste. Intrebati de d-l Csaba (nu il veti gasi tot timpul acolo). A trebuit sa astept pana au terminat cu o masina si pe urma au lucrat si la masina mea.
Am vizitat service-ul lor mai mult din curiozitate, dar am ramas asa de impresionat incat saptamana viitoare voi merge din nou..

. Glumesc, nu aveau o piesa pe stoc si trebuie sa revin, pretul e ok si platesc si fara TVA. Ora de lucru la ei costa 85 de euro, dar nu schimba piesele dupa ureche!! ceeace este foarte important si benefic pentru buzunarul meu.
adresa este: wiener strasse nr 106, oraselul de mai sus, un nr de tel: 02167/3175 - 17. Ultimele 2 cifre cred ca reprezinta interiorul la care raspunde d-l Csaba, prefixul lor cred ca este +43.
Gute fahrt!