Discutii libere/forum

Probleme cu firma GTV TUNING prezenta aici pe forum

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Probleme cu firma GTV TUNING prezenta aici pe forum

Mesajde xdocx » 07 Mar 2008, 09:14

Sa va povestesc ceva interesant!
Acum 2 luni, mi-a venit idea sa imi montez arcuri sport pe fieruta mea!
BUNNNN
Tocmai apăruse pe forumul nostru drag, Dl. Vlad, cu firma lui de tuning!
Am zis sa incerc! Am vorbit cu el pe messenger, am cerut o oferta si am decis sa achiziţionez de le el 1 set de arcuri Weitech -30mm!
Am vorbit despre detalii si mi-a spus ca plata se face 50% inainte 50% la primire.
BUNNNN
Mi-a spus ca daca pun banii intr-o anumita zi, comanda imi va ajunge in 2-3 saptamani(3 era MAX)
Zis si făcut!
M-am învoit de la servici ca sa ajung la banca in timp util ca sa prind comanda existenta pt primi arcurile in timpul convenit!
Acum mai bine de 1 saptamana, (după ce trecuse 1 luna de la comanda mea), imi spune Dl.Vlad ca arcurile au ajuns in Germania(????????)-ele fiind de producţie Germania
Ciudat zic, dar fie
De atunci a mai trecut mai bine de 1 saptamana si de atunci Dl. Vlad nu mai răspunde la telefon, la SMS-uri, si nici la PM-uri aici pe forum, deşi a intrat si a văzut mesajele mele!
I-am cerut sa anuleze comanda si sa imi returneze banii, caci nu mai sunt dispus sa accept asa ceva pe banii mei!
NU MI-A RASPUNS!
L-am contactat pe asociatul lui, Dl. Alexandru, cerând explicaţii si ajutor in problema mea!
A spus ca nu cunoaşte situaţia, dar va vorbi cu Vlad si imi va restitui banii daca asta e dorinţa mea!
Nici pana acum, Dl Vlad nu a mai luat legatura cu mine, Dl. Alexandru zicandu-mi ca este plecat!
Mi se pare jignitoare purtare lui fata de mine ca si client, de aceea am vrut sa va relatez cele intamplate!
Fiecare va face ce crede de cuviinta, DAR PE MINE FIRMA GTV TUNING m-a pierdut de client, dandu-le un FEEDBACK NEGATIV
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Re: Probleme cu firma GTV TUNING prezenta aici pe forum

Mesajde xdocx » 07 Mar 2008, 09:16

FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Mesajde Alma » 07 Mar 2008, 09:20

OPC tati!
sa-i usture nitel pusculita si sa invete sa se comporte! ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde xdocx » 07 Mar 2008, 09:21

Sincer sa fiu as putea sa fac asa ceva, Institutia la care lucrez avand STRANSE LEGATURI CU OPC!
Inca ma mai gandesc!
xdocx
1nsane Member

Mesajde Alma » 07 Mar 2008, 09:23

pai daca vrei sa nu se mai intample si altor clienti eu zic sa nu te mai gandesti!
nu e normal sa fi asa tratat si badjocorit fiind de buna credinta! Pe ei pe... cum era? :D
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde clady_09 » 07 Mar 2008, 09:55

Daca tot ai posibilitatea si sforile care trebuie trase la OPC...io zic sa le tragi ca poate altii nu o sa aiba posibilitatea sa le traga chair daca o sa fie si ei pacalitzi.

LE : dar vad ca ai cerut discount....cred ca i-a deranjat:))
FORD MONDEO OCT 2004 2.0 TDCI 116 CP TOURNIER BLEUMARIN
clady_09
Ford Freak

Mesajde forbidden27 » 07 Mar 2008, 09:59

Unul dintre motivele pt care unele companii se poarta asa cu clientii lor este ca de multe ori noi ori suntem prea comozi sa facem reclamatii la forurile competente.
Imi aduc aminte intr-un magazin de incaltaminte, am probat o pereche de ghete, cand am inchis fermoarul s-a rupt cheita. O mucoasa de vanzatoare de vreo 22 ani si ne(cenzurata), scandal, le cumparati acum, eu ce fac cu ele. Am cerut sa vina patronul magazinului, care de fapt era tot o vaca la fel de necenzurata care i-a dat ei dreptate. Foarte calm si fara sa ma cert cu ele le-am cerut nr de telefon de la OPC care trebuia afisat la vedere conform legii si le-am spus ca despre acest incident discutam numai in prezenta OPC-ului. Vazand ca imi cunosc drepturile si sunt dispus sa merg pana la capat s-au inmuiat si au vrut chiar sa imi faca o reducere substantiala la alta pereche. Bineinteles ca am plecat si nici nu am mai intrat vreodata in magazinul respectiv.
xdocx, cred ca reclamatia TREBUIE facuta, cat o sa mai inghitim ca anumiti indivizi sa isi bata joc de noi pe banii nostri. Eu unul nu mai accept asa ceva, lovesc de cate ori am ocazuia.
Doar asa ii facem sa ne respecte.
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
forbidden27
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
VIN: WF0DXXGBBD8G04304

Mesajde Mihai L » 07 Mar 2008, 14:43

$1 scrie:$2incer sa fiu as putea sa fac asa ceva, Institutia la care lucrez avand STRANSE LEGATURI CU OPC!
Inca ma mai gandesc!

Nu te mai gandi, fa-le "lipeala"! =))
Gandeste-te ca mai pot fi si alti colegi de suferinta...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde xdocx » 07 Mar 2008, 14:43

Am vorbit cu Alex, asociatul lui Vlad, si acum voi astepta punctul de vedere al lui Vlad!
A spus ca va posta aici!
xdocx
1nsane Member

Mesajde Alma » 08 Mar 2008, 11:51

api vrei punctul lui de vedere!?
punctul nostru de vedere e: neseriosi!!!!! :-w
1nsane Member

Mesajde catser » 09 Mar 2008, 16:34

Nu este de OPC !

Ai dat niste bani, n-ai primit nimic, suna a inselaciune.
Cred ca trebuie sa te duci direct la Politie !
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Mihai L » 09 Mar 2008, 18:56

$1 scrie:$2u este de OPC !

Ai dat niste bani, n-ai primit nimic, suna a inselaciune.
Cred ca trebuie sa te duci direct la Politie !

Nu-i chiar asa... Omul a platit doar un avans iar firma se obliga sa-i aduca un produs - cum e si cu BDT (de ex.) cand dai avans pentru o masina si vine cu intarziere.
Nu am auzit de nimeni sa se duca la Politie pentru asta. =))
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde CCgtvtuning » 01 Apr 2008, 16:40

Buna ziua,
Sunt un reprezentant al firmei GTV TUNING.
In primul rand, vreau sa felicit un anumit moderator pentru obiectivitatea de care a dat dovada, in conditiile in care seara i s-a spus "reclamantului" ca vom avea o interventie aici pe forum, sa explicam ceea ce s-a intamplat, iar dup-amiaza topicul era deja inchis. Probabil asa intelege domnia sa ce inseamna "neseriozitate" fata de client, cu toate ca la intrebari i s-a raspuns frumos si prompt...
Probabil ca sunt anumite persoane care inteleg intr-un mod eronat expresia "clientul nostru-stapanul nostru". Domnului Spoiala i s-a explicat ca suntem plecati din localitate si foarte ocupati si de aceea nu am putut raspunde la telefon, dar in primul moment liber i s-a trimis un sms pentru a i se explica de ce anume i-a intarziat comanda. Raspunsul a fost :"Nu ma intereseaza." Distribuitorul nostru din Germania ne-a dat o data de livrare pentru produse, pe care noi, la randul nostru am transmis-o mai departe. Intarzierea a fost din partea lor, fara ca noi sa putem face ceva. Nu am dat dovada de neseriozitate, de rea-vointa, deoarece noi am facut tot posibilul ca livrarea sa se faca la termen. Am ajuns pana acolo incat i-am amenintat ca nu mai lucram cu ei. Celorlalti clienti le-am trimis inclusiv corespondenta dintre noi si distribuitor, numai ca ceilalti clienti nu ne-au tratat zeflemitor si cu amenintari cu OPC si alte minunatii.
Este incredibil cum functioneaza efectul de turma si am ramas foarte surprinsa de reactia multor utilizatori care au scris aici. In momentul in care faceti afirmatii ar fi minunat sa stiti si varianta "invinuitului". Observ ca domnul Spoiala a omis sa scrie ca i s-a spus ca in cazul in care nu doreste sa mai astepte arcurile, i se va returna avansul, ceea ce s-a si intamplat, iar a doua zi au ajuns si arcurile la noi...
Noi nu suntem o companie nationala, nu avem secretare, nu suntem persoane publice si nu avem PR si manageri, si nu putem contacta fiecare client zilnic sa ii spunem ca nu avem vesti.
Ma bucur ca sunt si persoane care inteleg despre ce este vorba (Mihai L). Clientul nu a fost inselat, i s-au returnat banii! I-a intarziat o comanda care nu depindea de vointa noastra si a reactionat cu amenintari cu OPC si "pile". Stimate domn, de cand cu democratia, toata lumea are pile. Ori daca este sa ne "dam la gioale", nu stiu cat de entuziasmati ar fi superiorii dvs. sa stie ca amenintati cu institutia la care lucrati persoane cu care aveti "afaceri" de natura personala.
Sunt constienta de faptul ca este foarte urat ceea ce s-a scris aici, inclusiv ceea ce am scris eu, dar nu putem sa nu reactionam in fata unor asemenea cuvinte.
Am mai avut un client de pe Ford, care a avut o comanda in acelasi colet intarziat si dansul a inteles situatia, dar intre timp s-a hotarat sa vanda masina si nu mai doreste semnalizari pentru Mondeo/Focus.
Va atasez si pozele celor 2 produse, pentru a va convinge ca intentia noastra nu este nicidecum aceea de a insela clienti.
Este evident ca si dorinta noastra este aceea de a ne vinde produsele, nu de a astepta, de a amana/pierde clienti si de a ramane cu produse pe stoc...
Va multumesc pentru intelegere.
Fişiere ataşate
DSC01838.jpg
DSC01836.jpg
DSC01835.jpg
CCgtvtuning
Incepator

Mesajde BV04EDF » 01 Apr 2008, 20:49

Foarte interesant. Dar pana sa dea omu` comanda se pare ca acel "domn" Vlad a fost de gasit si pe forum, si pe mess, si pe telefon, nu? Apoi brusc n-ati avut secretara disponibila. In loc de polologhia de mai sus ar fi sunat mai frumos ceva de genul "ne pare rau pentru incident, nu se va repeta", si poate va mai gaseati clienti pe aici. Pe mine unul m-ati lamurit. Mai invatati si voi ca vorba dulce mult aduce...
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
BV04EDF
1nsane Member

Maşina: Granada 2.3 GL V6 '84

Mesajde bil » 01 Apr 2008, 21:38

Draga GTV Tuning..... problema este ca o mare parte din comerciantii din Romania nu au inteles ca DA CLIENTUL ESTE STAPANUL NOSTRU..... in comertul civilizat cam asta se petrece.
Asta nu inseamna sa ne lasam "calcati in picioare" de oricare client....dar eu cred ca merita tot efortul pt ca acesta sa fie multumit.
Ca idee .... hipermarketurile au vanzari mult mai mari decat magazinele mici din mai multe motive...unele ar fi..... expunerea, contactul direct cu marfa, si nu prea il ia nimeni cu expresii de genul "cumparati sau ce faceti ???"
In rest numai bine
Ford Sierra
bil
1nsane Member

Mesajde CCgtvtuning » 01 Apr 2008, 22:54

BV04EDF am scris mai sus ca am fost plecati. Noi nu avem program fix de stat pe internet si raspuns la telefon. Dupa cum observi, am avut timp de scris aici dupa o luna, si am scris de 2 ori pe forum! Imi pare rau daca tu te consideri lamurit,dar noi nu ne vom lasa umiliti de clienti care nu sunt dispusi sa accepte scuzele si explicatiile noastre. Nu avem de ce sa facem asta! Clientului nemultumit i s-au returnat banii cand a dorit. Este evident ca ne pare rau ca evenimentele au luat aceasta turnura, intentia noastra a fost ca toata lumea sa aiba un beneficiu si sa se termine cu bine. Vorba dulce mult aduce, dar eu nu ma pot adresa dulce unei persoane care ne jigneste in mod repetat si refuza din START o conversatie civilizata!!!!
Voi continua cu "polologhii" cat timp suntem acuzati in acest mod. De curiozitate, pe ce considerente ai cantarit adevarul spus de cele 2 parti implicate?
Oameni buni, noi nu vrem sa ne absolvim de orice vina, pentru ca noi discutam cu clientul, noi ne asumam si consecintele. Dar ce putem face in momentul in care noi am facut toate demersurile posibile astfel incat sa primim comanda la timp si cand nu am mai putut face nimic in sensul acesta, in loc sa ni se dea ocazia sa ne revansam cumva, suntem tratati cu "nu ma intereseaza" si amenintari?

bil noi nu am obligat pe nimeni sa cumpere nimic, dupa cum am explicat mai sus, arcurile au ajuns a doua zi dupa ce am returnat banii. Daca aveam intentia de a obliga clientul sa cumpere, ii trimiteam arcurile si ii ceream banii, nu ii returnam avansul. Pana la urma, noi cu clientul nu aveam un contract de livrare pe un termen si daca eram rau intentionati puteam foarte bine sa ne folosim de acest aspect si sa il lasam sa astepte mult si bine. Am avut 10 clienti care au suferit aceeasi intarziere si din toti acestia, numai cu unul am avut conflict. Eu cred ca asta spune multe despre relatia distribuitor-client.
CCgtvtuning
Incepator

Mesajde VIPER » 01 Apr 2008, 23:23

Am lucrat multa vreme la un distribuitor de piese de PC. Si de multe ori producatorul intarzia, sau se intampla ceva pe mare, etc. Apai nu puteam sa-i zicem la client ca e vina producatorului, pentru ca pur si simplu pe client acest amanunt nu il intereseaza. Spunea cineva mai sus de cum se face comert... Apai hai sa vedem cum fac comert firmele mici in USA, de exemplu... Unde un caz ca acesta ar fi dus la disparitia firmei de pe piata. Nu prin vreo actiune impotriva firmei, ci pur si simplu prin disparitia clientilor.

De curiozitate, avansul dat s-a facut pe ce baza? Ce a primit clientul in schimbul acelor bani? La un dealer primesti un contract, primesti un act, ceva, care sa ateste ca acei bani s-au dat pentru ceva. La firma Dvs cum s-a procedat?

Spuneti ca ati fost plecati din tara. Asta inseamna ca trageti obloanele si lasati in urma orice cale de comunicare? Exista roaming, exista SMS, exista e-mail...

Si inca o curiozitate si ma duc (la figurat): firma Dvs e PJ? Nu vad nimic pe site-ul Dvs, decat niste adrese de e-mail...
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde catalin1972 » 02 Apr 2008, 07:37

$1 scrie:$2V04EDF am scris mai sus ca am fost plecati. Noi nu avem program fix de stat pe internet si raspuns la telefon. Dupa cum observi, am avut timp de scris aici dupa o luna, si am scris de 2 ori pe forum! Imi pare rau daca tu te consideri lamurit,dar noi nu ne vom lasa umiliti de clienti care nu sunt dispusi sa accepte scuzele si explicatiile noastre.

BV04EDF are dreptate , a-ti scris doua mesaje lungi da niciunul nu contine niciun amarit de "Ne cerem scuze "...
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde xdocx » 02 Apr 2008, 08:26

Imi pare rau ca nu pot face 1 printscreen dupa mesajul trimis de voi, caci daca scriu, o sa ma acuzati ca am cenzurat!
Ati spus ca ati fost plecati din localitate, DAR ati raspuns la telefon---prostii
Am sunat la vlad de mi s-a acrit--NU A RASPUNS
inainte era pe mess tot timpul---de cand a trecut termenul de 3 sapt nu a mai fost de gasit!
Nu am s-o mai lungesc, caci nu are rost
Dupa mine sunteti neseriosi si gata!
SINGURUL CARE A AVUT AMABILITATEA SA DISCUTE RATIONAL SI FRUMOS A FOST Dl Agapi ALEXANDRU de la voi din "firma"!
Ati primit ban pe buna dreptate,!

Tin sa mentionez ca Dl. Vlad, cel cu care am vorbit de prima oara, NICI PANA ACUM NU SI_A CERUT SCUZE!
xdocx
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 02 Apr 2008, 09:12

$1 scrie:$2Dar ce putem face in momentul in care noi am facut toate demersurile posibile astfel incat sa primim comanda la timp si cand nu am mai putut face nimic in sensul acesta, in loc sa ni se dea ocazia sa ne revansam cumva, suntem tratati cu "nu ma intereseaza" si amenintari?

Din cate stiu eu, cand un client da o comanda, i se da un termen. Iar termenul acela ar trebuii sa aiba o baza (confirmare a comenzii, termene fixe de livrare, etc) In cazul in care intarzie o comanda, furnizorii platesc penalizari. Dumneavoastra cand ati fii aflat de intarziere, trebuia sa fii informat clientul. Iar decizia se stabilea impreuna (intelegea intarzierea, primea un discount, refuza comanda, etc). Dar atat timp cat omul asteapta un raspuns de la voi 2-3 saptamani, e si normal sa reactioneze asa. Pe client nu il intereseaza motivele intarzierii, el vrea marfa. Iar voi sunteti datori sa ii spuneti statusul comenzii, mai ales ca a platit un avans!!!!
Nu are cum sa fie vina clientului. Iar amenintarile lui, nu sunt o scuza pentru voi. Putea sa zica ce vroia el, e responsabil pentru cele spuse.
Deci partea asta pica.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Alma » 02 Apr 2008, 09:39

$1 scrie:$2una ziua,
Probabil ca sunt anumite persoane care inteleg intr-un mod eronat expresia "clientul nostru-stapanul nostru".
Distribuitorul nostru din Germania ne-a dat o data de livrare pentru produse, pe care noi, la randul nostru am transmis-o mai departe. Intarzierea a fost din partea lor, fara ca noi sa putem face ceva. Nu am dat dovada de neseriozitate, de rea-vointa, deoarece noi am facut tot posibilul ca livrarea sa se faca la termen.
...
Stimate domn, de cand cu democratia, toata lumea are pile. Ori daca este sa ne "dam la gioale", nu stiu cat de entuziasmati ar fi superiorii dvs. sa stie ca amenintati cu institutia la care lucrati persoane cu care aveti "afaceri" de natura personala.
Sunt constienta de faptul ca este foarte urat ceea ce s-a scris aici, inclusiv ceea ce am scris eu, dar nu putem sa nu reactionam in fata unor asemenea cuvinte.
...
Este evident ca si dorinta noastra este aceea de a ne vinde produsele, nu de a astepta, de a amana/pierde clienti si de a ramane cu produse pe stoc...
Va multumesc pentru intelegere.

Draga doamna
Parerea mea este ca daca v-ati apucat de o afacere sa o faceti in asa fel incat clientii dumneavoastra sa fie multumiti!
Sa faceti din aceasta afacere o afacere de tip european din moment ce spuneti ca lucrati cu nemtii! Ce ar fi facut nemtii daca clientului lor le-ar fi intarziat produsul NEJUSTIFICAT? Va spun eu: I-ar fi facut un discount sau i-ar fi oferit un cadou ;)
Retineti termenul de "nejustificat" caci fata de un client te angajezi sa ii livrezi produsele intr-o anumita perioada! In fata clientului nu conteaza cauzele pentru care acel produs nu a ajuns in termen ci conteaza ca nu a ajuns.
Din toate aceste aspecte a relatiei client-furnizor mi se pare corect, atata timp cat nu stiti sa va comportati cu un client si cautati scuze in loc de rezolvari concrete, sa fiti amenintati cu OPC-ul. Asa poate invatam ceva!

Sa va explic ceva:
Am o firma de termopane care importa ansamblele de tamplarie din Germania. Termenul normal de productie este intre 4 si 5 saptamani maxim (fara exceptie). Stiti cat scriu in contractul de furnizare incheiat cu clientul!? "In maxim 7 saptamani"... de ce fac acest lucru? Hotarati dumneavoastra!
Ganditi-va ca la dumneavoastra este vorba de sume minore cand eu vorbesc de contracte de minim 20.000 Euro! Ganditi-va cam ce s-ar intampla in cazul in care as intarzia livrarea comenzii in termenul stipulat :-"

In orice caz, in astfel de situatii, nu este vorba de anvergura comenzii ci de relatia cu clientul. Va spun eu ca clientul roman accepta ENORM de multe daca stiti cum sa puneti problema nu prin ignorarea lui.
1nsane Member

Mesajde leut27 » 02 Apr 2008, 09:42

NU nu

Amice , nu te mai gandi , timpul trece , o sa vrei in continuare arcuri si sa nu ai suprize cu mariri de preturi si alte allea

Am apelat la OPC si se comporta bine ,

Asa go for it
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde adicristea » 02 Apr 2008, 09:56

Cu uimire constat cum o firma, in anul 2008, poate incerca sa prosteasca pe fata, asa cum o fac si distinsii nostri alesi, prin purtatori de cuvant. Si daca era o firma mare, cunoscuta, poate mai intelegeam (Flamingo, Emag si alte firme mari pe care nu le mai enumar (cu astea am avut eu contact) nu mai trateaza entitatile cu aceeasi importanta cu care trateaza firmele ce cumpara constant sau fac contracte pe mii de produse).Dar o firma care incearca sa se impuna pe piata (sau poate nu doriti asta) nu are voie sa se comporte asa. Ghinionul lor a fost ca pagubitul este un membru ClubFord si ca xdocx a scris aici ce a patit.
Cum e posibil sa oferiti un termen de livrare pe care nu-l puteti respecta? Ok, au intervenit probleme, dar clientul trebuie pus in tema cu aceste intarzieri. Firma dvs. a mers de-a buşilea, pe principiul "las-o, mă, că merge-aşa". Mai mult, cand a incercat sa contacteze persoana cu care vorbise, nu i s-a raspuns la telefon. Explicatia cum ca "noi ne plimbam mult, nu avem timp de stat pe forum sau la telefon" mi se pare ilara!! Dvs. nu trebuie sa asigurati un mijloc de comunicare cu clientul dvs? Daca unul dintre dvs pleaca in concediu, comenzile facute de respectivul raman in aer pana la reintoarcerea sa? Intrebarea e retorica, ambele variante (Da/Nu) va incrimineaza.
Si CEL MAI IMPORTANT, nu stiti sa va cereti scuze. Pentru ca, indiferent daca are sau nu dreptate, clientul ESTE cel care va baga banii in buzunar. Astfel TREBUIE tratat cu respect si UMILINTA!! O sa-l dau exemplu pe domnul Florin de la FORCAR, si dansul membru pe forum - NU EXISTA mesaj la care sa nu fi raspuns, NU EXISTA piesa prea scumpa sau prea ieftina, NU EXISTA client care, daca doreste ceva, chiar si 2 stergatoare (cazul meu), sa nu i se ofere un pret SI reducerea de care beneficiaza membrii ClubFord. ASTFEL se fac afacerile si ASTFEL se trateaza un client, fie el cat de mic.

Si pe mine m-ati pierdut de client, chiar daca nu am cumparat de la dvs inca. Ideea e ca nici nu o voi face!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde CCgtvtuning » 02 Apr 2008, 09:59

Este evident ca am scris degeaba, fapt ce nu se va mai intampla...
Am de facut decat cateva precizari:
1 Clientului i s-a spus ca ii va intarzia comanda
2 I s-a oferit varianta de a i se returna banii, fapt care s-a si materializat
3 I s-a raspuns in ACEEASI ZI in care a sunat, la diferenta de cateva ore, nu la 2-3 saptamani, asta e chiar culmea :))

Am scris aici doar pentru ca nu m-am putut abtine vazand cum se trag concluzii foarte usor, fara ca macar sa se cunoasca toate detaliile, dar daca se sustin aceleasi afirmatii cum ca am inselat clientul, nu l-am anuntat si l-am ignorat, este inutil sa mai scriu si altceva.

In concluzie, asteptam OPC-ul sa ne verifice, noi nu avem nimic de ascuns, nu facem nimic ilegal. O sa revin cu rezultatele!!
CCgtvtuning
Incepator

Mesajde leut27 » 02 Apr 2008, 10:01

cei e la tuning au si eu un pic de dreptate

prea s-a sarit la gatul lor fara a astepta si din partea lor o reactie

Nu este foarte normal asa.

Este clar ca baietii nu prea stiu sa vanda sau sa intretina o relatie cu un client din moment ce nu au mai raspuns la telefon.
Probabil ca a fost prima situatie de acest gen si nu au stiu ce sa spuna.
Motivul pe care il invoca ei , mi se pare logic si real, si eu la randul meu m-am confruntat cu aceasta situatie si credeti-ma va rog ca era vb de sume mari de bani si de produse cu valoare mult mai mare decat niste arcuri
Mi se pare doar un incident nefericit care a fost managenuit PROST.
Ca si in viata cel mai bine este sa spui adevarul, sunt sigur ca altfel ar fi fost situatia daca de la bun inceput ar fi spus ca au probleme cu importatorii.
Este clar ca este vina celor de TUNING insa
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Alma » 02 Apr 2008, 10:09

$1 scrie:$2Stimate domn, de cand cu democratia, toata lumea are pile. Ori daca este sa ne "dam la gioale", nu stiu cat de entuziasmati ar fi superiorii dvs. sa stie ca amenintati cu institutia la care lucrati persoane cu care aveti "afaceri" de natura personala.

Doamna draga
este o chestiune de istorie... sau daca vreti de cunostinte generale...
NU noi am inventat SPAGA si PILELE!
Birocratia a fost "inventata" de carte romani... spaga si pilele tot de prin antichitate...
Toate acestea au existat inca din antichitate si nu au contenit a exista nici pe vremea mult iubitului nostru comunism... deci nu are de-a face cu democratia!
Stiti oare ca in America exista forme de spaga si pile legale!?
De exemplu recomandarile pentru diferite posturi de la oameni importanti iti garanteaza adjudecarea acelui post dorit!
Daca tatal este un om avut iar tu vrei sa intri la Yale de exemplu si face o sponsorizare catre universitate... ai locul asigurat!
Acestea sunt doua mici exemple care dovedesc ca dumneavoastra nu intelegeti democratia ;)
1nsane Member

Mesajde xdocx » 02 Apr 2008, 10:15

$1 scrie:$2ste evident ca am scris degeaba, fapt ce nu se va mai intampla...
Am de facut decat cateva precizari:
1 Clientului i s-a spus ca ii va intarzia comanda
2 I s-a oferit varianta de a i se returna banii, fapt care s-a si materializat
3 I s-a raspuns in ACEEASI ZI in care a sunat, la diferenta de cateva ore, nu la 2-3 saptamani, asta e chiar culmea :))

Bun sa le luam pe rand
1. mi s-a comunicat ca va intarzia comanda la 1 saptamana dupa cele 3 stabilite ca viind maxim
2. EU AM FOST CEL CARE A SOLICITAT RETURNAREA BANILOR, nici nu a fost vorba ca cei la firma sa imi fi propus asa ceva
3.
Nu mi-a raspuns nimeni la telefon in acea zi, ci abia a 3 zi de incercari, cand am trimis 1 SMS mi-a fost transmis 1 SMS (halal respect fata de client)
o sa scriu aici continutul sms-ului
"Nici mie nu imi place sa asteptsi sa pierd clienti din cauza altora.azi ajunge baiatul din Germania, sper ca maine sa le pot trimite. crede-ma ca si eu le astept, nu imi place sa mi se data obrazul pt neseriozitatea nemtilor!"

ASTA A FOST TOT
Acu judecati si voi!
Dupa asta am luat legatura cu Dl Alexandru care a fost amabil si a incercat sa medieze conflictul!
Abia atunci am cerut eu banii inapoi si ABIA DUPA AIA au fost de acord sa mii restitue!
xdocx
1nsane Member

Mesajde xdocx » 02 Apr 2008, 10:17

dupa acest SMS a mai trecut 1 timp pana mi-a dat prin cap sa intru pe site-ul lor si sa iau legatura nu Alexandru!

si inca ceva!
dupa ce vlad a zis ca va intarzia comanda, NU A MAI FOST DE GASIT!
xdocx
1nsane Member

Mesajde VIPER » 02 Apr 2008, 10:26

Eu tot nu am primit raspuns la intrebarile pe care le-am pus pe pagina anterioara... Trebuie sa le pun oficial?
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde CCgtvtuning » 02 Apr 2008, 10:58

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Stimate domn, de cand cu democratia, toata lumea are pile. Ori daca este sa ne "dam la gioale", nu stiu cat de entuziasmati ar fi superiorii dvs. sa stie ca amenintati cu institutia la care lucrati persoane cu care aveti "afaceri" de natura personala.

Doamna draga
este o chestiune de istorie... sau daca vreti de cunostinte generale...
NU noi am inventat SPAGA si PILELE!
Birocratia a fost "inventata" de carte romani... spaga si pilele tot de prin antichitate...
Toate acestea au existat inca din antichitate si nu au contenit a exista nici pe vremea mult iubitului nostru comunism... deci nu are de-a face cu democratia!
Stiti oare ca in America exista forme de spaga si pile legale!?
De exemplu recomandarile pentru diferite posturi de la oameni importanti iti garanteaza adjudecarea acelui post dorit!
Daca tatal este un om avut iar tu vrei sa intri la Yale de exemplu si face o sponsorizare catre universitate... ai locul asigurat!
Acestea sunt doua mici exemple care dovedesc ca dumneavoastra nu intelegeti democratia ;)

Domnule, daca nu intelegeti ironia celor spuse, nu scrieti doar de dragul de a scrie, cele spuse de dvs. chiar nu au legatura cu ceea ce am vrut eu sa subliniez.

Inca o data, pentru cei care nu au inteles, noi nu ii explicam aici clientului nemultumit situatia, am vrut doar sa expunem firul evenimentelor care vad ca a fost foarte prost inteles.
Este mult peste bunul meu simt ceea ce se intampla aici, deci nu o sa continui sa ma "tiganesc" cu domnul respectiv.
A fost deranjant faptul ca am fost judecati de persoane care nu am intrat in contact prin prisma faptelor relatate de o parte, intr-o maniera subiectiva si sinuoasa, cu franturi de adevar, astfel incat sa picam noi prost.
Noi nu am ascuns adevarul clientului si nici nu ne-am ascuns noi, a fost tinut la curent cu ceea ce se intampla.
Sunt persoane care obersv ca au inteles ca noi am luat niste bani, fara vreo baza legala, ca inca ii mai tinem, ca am mintit, ca am disparut, ca ne-am comportat urat... etc.
Eu ma retrag aici din discutie pentru ca aceste opinii contrare nu duc nicaieri.
CCgtvtuning
Incepator

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum