Discutii libere/forum

Probleme cu firma GTV TUNING prezenta aici pe forum

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Probleme cu firma GTV TUNING prezenta aici pe forum

Mesajde CCgtvtuning » 02 Apr 2008, 11:01

$1 scrie:$2m lucrat multa vreme la un distribuitor de piese de PC. Si de multe ori producatorul intarzia, sau se intampla ceva pe mare, etc. Apai nu puteam sa-i zicem la client ca e vina producatorului, pentru ca pur si simplu pe client acest amanunt nu il intereseaza. Spunea cineva mai sus de cum se face comert... Apai hai sa vedem cum fac comert firmele mici in USA, de exemplu... Unde un caz ca acesta ar fi dus la disparitia firmei de pe piata. Nu prin vreo actiune impotriva firmei, ci pur si simplu prin disparitia clientilor.

De curiozitate, avansul dat s-a facut pe ce baza? Ce a primit clientul in schimbul acelor bani? La un dealer primesti un contract, primesti un act, ceva, care sa ateste ca acei bani s-au dat pentru ceva. La firma Dvs cum s-a procedat?

Spuneti ca ati fost plecati din tara. Asta inseamna ca trageti obloanele si lasati in urma orice cale de comunicare? Exista roaming, exista SMS, exista e-mail...

Si inca o curiozitate si ma duc (la figurat): firma Dvs e PJ? Nu vad nimic pe site-ul Dvs, decat niste adrese de e-mail...

1 FACTURA
2 SC GTV TUNING SRL
CCgtvtuning
Incepator

Mesajde xdocx » 02 Apr 2008, 11:05

$1 scrie:$2oi nu am ascuns adevarul clientului si nici nu ne-am ascuns noi, a fost tinut la curent cu ceea ce se intampla.

unde am fost tinut la curent?
de ce spuneti asta?
nu va e rusine?
daca mi se explica frumos, nu se ajungea aici!
DUPA CUM AM MAI SPUS AM FOST DERANJATDE FAPTUL CA NU MI-S SPUS NIMIC, NI NU MI S-A RASPUNS LA TELEFON!
Cum puteti sa aveti nerusinarea sa afirmati ca am fost tinut la curent?
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Mesajde xdocx » 02 Apr 2008, 11:08

sau firma dv considera ca am fost tinut la curent prin acel SINGUR SMS?
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Mesajde adicristea » 02 Apr 2008, 11:12

$1 scrie:$2au firma dv considera ca am fost tinut la curent prin acel SINGUR SMS?

Nu auzi ca se retrage din discutie? Cum am mai spus, consider ca e o purtatoare de cuvant, sefii nu cred ca se deranjeaza. Astfel nu mai are argumente, asta si pentru ca e posibil ca dansa (nu am nimic cu persoana) sa nu cunoasca toate detaliile.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde CCgtvtuning » 02 Apr 2008, 11:21

Domnule, daca va spun ca stati prost cu memoria s-ar putea ca unii din useri sa considere ca va jignesc!
ATi vorbit uneori ZILNIC cu Vlad pe messenger si inainte si dupa intervalul de 3 saptamani! Cum puteti sa spuneti ca nu vi s-a raspuns??????????
Ma retrag din discutie pentru CA NU AM TIMP!!!! Nu pot sa stau toata ziua la calculator sa scriu zeci de mesaje cu acelasi continut pe care nu il intelege/crede nimeni.
Nu sunt purtatoare de cuvant, suntem 3 persoane care ne ocupam de aceasta firma.
Este ultimul post pe care TIMPUL mi-l permite sa il scriu, va rog sa intelegeti ca nu imi permit sa raspund la interval de minute fiecarui mesaj de aici!!!
CCgtvtuning
Incepator

Mesajde Black Cat » 02 Apr 2008, 11:47

Pentru CCgtvtuning

Stimata doamna,
Sa va povetesc cum am patit eu cu un alt produs pe care l-am comandat telefonic, de la o firma din Bucuresti si pentru care am toata stima cu toate ca au intarziat livrarea produsului comandat cu peste 3 luni! Da! peste 3 luni intarziere si ii stimez!
Am facut comanda telefonic, iar la momentul la care am comandat produsul termenul de livrare a fost estimat la o saptamana pentru ca nu-l aveau pe stoc, urmand ca acesta sa fie adus! Dupa 2 saptamani am sunat sa vad daca s-a trimis comanda si mi s-a spus ca: "cu toate ca s-a lansat comanda la furnizorii din strainatate in termen si cu toate eforturile pe care le-au depus cautand la alte societati produsul pe care-l doream (chiar daca ar fi costat mai mult achizitionarea acestuia decat pretul cu care mi-ar fi fost mie facturat) din pacate nu au reusit sa intre in posesia acelui produs si ma roaga frumos sa nu ma supar si sa revin peste alte 2 saptamani". Am mai asteptat 2 saptamani si am sunat iarasi. Raspunsul: "va rugam sa ne scuzati dar inca nu am intrat in posesia produsului pe care-l doriti, dar (ATENTIE) in momentul in care intram in posesia acestuia vi-l vom trimite cadou!"
Dupa inca aproximativ o luna si jumatate - 2 luni (deja imi luasem gandul de la acel produs si cautam in alta parte) ma trezesc cu un aviz de la Posta Romana! Merg frumos la Posta sa ridic coletul pe care l-am primit si stupoare! Coletul continea exact produsul (facut cadou!) comandat de mine in urma cu mai bine de 3 luni!
M-am simtit obligat (bunul simt e vinovat pentru asta) sa sun la firma respectiva si sa multumesc frumos pentru produsul pe care l-am primit de la ei cu toate ca intarziase foarte mult! Oricum firma respectiva ma are de client fidel!
Acuma trageti Dvs. concluziile!

P.S. E foarte adevarat ca este o mare diferenta de valoare intre produsul de care vorbesc eu si cel de care se discuta aici!
Ultima oară modificat de Black Cat pe 02 Apr 2008, 12:02, modificat 1 dată în total.
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde Titus » 02 Apr 2008, 11:58

$1 scrie:$2Ma retrag din discutie pentru CA NU AM TIMP!!!! Nu pot sa stau toata ziua la calculator sa scriu zeci de mesaje cu acelasi continut pe care nu il intelege/crede nimeni.

E clar ca suntem cam prosti astia de pe-aici :D :D

La fel de clar e ca respectivii nu stiu sa se scuze . Eu unul cu vanzari ma ocup dar daca nu pot onora o promisiune cuiva imi cer scuze de mai multe ori ,pe langa care uneori ii ofer si un mic discount .
Clientii nu trebuie tratati cu dispret pentru ca sunt fraieri si ne lasa banii lor :)) :))

O definitie a clientului :

"Clientul este acea persoana care , fara sa stie , poarta banii mei in buzunarul lui " ...trebuie doar sa stii sa-i iei de-acolo as completa eu
Titus
Ford Freak

Maşina: Mondeo 2005 330nm

Mesajde wanna » 02 Apr 2008, 12:03

Kotler tatal marketingului o zice asa de bine:
"In centrul activitatii economice va sta intotdeauna clientul si incercarea de a-i satisface nevoile, cu atat mai mult in societatiile hiper-competitive care se prefigureaza deja."

Unde se situeaza clientul in conceptia firmei de care va ocupati?
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Black Cat » 02 Apr 2008, 12:06

$1 scrie:$2 definitie a clientului :

"Clientul este acea persoana care , fara sa stie , poarta banii mei in buzunarul lui " ...trebuie doar sa stii sa-i iei de-acolo as completa eu

ADEVARATA DEFINITIA! Sunt de acord! :)
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde Alma » 02 Apr 2008, 12:17

@CCgtvtuning

Doamna draga,
Noi incercam sa va spunem cum ar trebui sa fie (si este in tarile civilizate) o relatie client-furnizor iar dumneavoastra ne dovediti cu fiecare post ca nu insusiti aceste cunostinte sau nu doriti sa le aplicati din diferite motive.
Faptele sunt relatate mai subiectiv sau nu de catre parti dar asta nu inseamna ca trebuie sa uitam bazele relatiei client-furnizor si de ce nu a bunului simt.
Chiar si in cazul in care clientul nu are dreptate lui ii trebuiesc adresate scuze doar pentru faptul ca a ajuns sa interpreteze gresit diferite actiuni sau metode ale firmei.
Pe de alta parte insasi faptul ca ati postat de atatea ori incercand sa explicati situatia ar fi o dovada ca va intereseaza si doriti sa va castigati clientii. Este un pas mic dar el trebuie consolidat cu alte reguli de baza din aceasta relatie.
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde VIPER » 02 Apr 2008, 14:30

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m lucrat multa vreme la un distribuitor de piese de PC. Si de multe ori producatorul intarzia, sau se intampla ceva pe mare, etc. Apai nu puteam sa-i zicem la client ca e vina producatorului, pentru ca pur si simplu pe client acest amanunt nu il intereseaza. Spunea cineva mai sus de cum se face comert... Apai hai sa vedem cum fac comert firmele mici in USA, de exemplu... Unde un caz ca acesta ar fi dus la disparitia firmei de pe piata. Nu prin vreo actiune impotriva firmei, ci pur si simplu prin disparitia clientilor.

De curiozitate, avansul dat s-a facut pe ce baza? Ce a primit clientul in schimbul acelor bani? La un dealer primesti un contract, primesti un act, ceva, care sa ateste ca acei bani s-au dat pentru ceva. La firma Dvs cum s-a procedat?

Spuneti ca ati fost plecati din tara. Asta inseamna ca trageti obloanele si lasati in urma orice cale de comunicare? Exista roaming, exista SMS, exista e-mail...

Si inca o curiozitate si ma duc (la figurat): firma Dvs e PJ? Nu vad nimic pe site-ul Dvs, decat niste adrese de e-mail...

1 FACTURA
2 SC GTV TUNING SRL

1. Factura pe avans? Sau cum?
2. Pe site nu scrie nimic, pare fix o firma fantoma... Va e frica/rusine sa va puneti datele complet pe site?
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde xdocx » 02 Apr 2008, 15:01

$1 scrie:$2omnule, daca va spun ca stati prost cu memoria s-ar putea ca unii din useri sa considere ca va jignesc!
ATi vorbit uneori ZILNIC cu Vlad pe messenger si inainte si dupa intervalul de 3 saptamani! Cum puteti sa spuneti ca nu vi s-a raspuns??????????

Stimata Doamna( daca nu ma insel Carmen),
Tin sa va aduc la cunostinta, ca am vb cu Vlad APROAPE ZILNIC inainte de a da comanda si apoi ceva timp dupa ce am dat comanda si platit avansul!
Dupa trecerea celor 3 saptamani, am mai vorbit cu el 1 singura data, la vreo saptamana ( adica la 4 sapt dupa ce dadusem avansul) cand mi-a spus, citez din memorie " arcurile au ajuns in Germania"
Din ce stiam eu, acele arcuri ERAU FACUTE IN GERMANIA
CIDAT NU?
dupa aceia, NU AM MAI REUSIT SA DAU DE EL!
Fiti cu bun simt si recunoasteti ca ati gresit si nu va mai ascundeti in spatele unor cuvinte si a unor scuze puerile!
SUNTETI 1 FIRMA CARE NU E SERIOASA!
Daca asa intelegeti voi sa va tratati clientii, nu mai am nimic de adaugat!

Si inca ceva, Va rog respectuos sa va informati inainte de a spune ceva!
imi pare rau ca nu mai am arhiva cu convorbile cu Dl. Vlad, ca sa vedeti exact datele cand am vorbit cu el!
xdocx
1nsane Member

Mesajde fasconal » 02 Apr 2008, 21:45

$1 scrie:$2.......
Este mult peste bunul meu simt ceea ce se intampla aici, deci nu o sa continui sa ma "tiganesc" cu domnul respectiv.
A fost deranjant faptul ca am fost judecati de persoane ........
Eu ma retrag aici din discutie pentru ca aceste opinii contrare nu duc nicaieri.

Am citit tot ce s-a scris, n-am vrut sa ma bag, dar acum nu mai pot sa ma abtin.
Ce-ati spune draga doamna daca v-as spune ca eu sunt TIGAN ! V-ati TIGANI cu mine ?
Rusine pentru limbaj, rusine pentru felul in care ati tratat clientul dar mai ales cum ati "mediat" conflictul.
Sunteti un IMENS ZERO in vanzari si tineti-o tot asa ! Asa sa va ajute Dumnezeu !
fasconal
1nsane Member

Mesajde alexaltdar40 » 02 Apr 2008, 23:19

:D Fasconal a pus punctul pe I . :D
Ford Sierra 2,0 OHC 1986 / 29 de ani, si mai merge 29 ... :D
Ford Cortina 1,6 OHC / 1973 , are 42 de ani si e o masina de poveste ... :D
Audi A4 1.8 TURBO / 2002 , multitronic, 150 de cai ... :D
Lada 1500 / 1980 , in curand doar o amintire ... :D
.... in curand si altele ....
alexaltdar40
1nsane Member