02 Apr 2008, 11:01
$1 scrie:$2m lucrat multa vreme la un distribuitor de piese de PC. Si de multe ori producatorul intarzia, sau se intampla ceva pe mare, etc. Apai nu puteam sa-i zicem la client ca e vina producatorului, pentru ca pur si simplu pe client acest amanunt nu il intereseaza. Spunea cineva mai sus de cum se face comert... Apai hai sa vedem cum fac comert firmele mici in USA, de exemplu... Unde un caz ca acesta ar fi dus la disparitia firmei de pe piata. Nu prin vreo actiune impotriva firmei, ci pur si simplu prin disparitia clientilor.
De curiozitate, avansul dat s-a facut pe ce baza? Ce a primit clientul in schimbul acelor bani? La un dealer primesti un contract, primesti un act, ceva, care sa ateste ca acei bani s-au dat pentru ceva. La firma Dvs cum s-a procedat?
Spuneti ca ati fost plecati din tara. Asta inseamna ca trageti obloanele si lasati in urma orice cale de comunicare? Exista roaming, exista SMS, exista e-mail...
Si inca o curiozitate si ma duc (la figurat): firma Dvs e PJ? Nu vad nimic pe site-ul Dvs, decat niste adrese de e-mail...
02 Apr 2008, 11:05
$1 scrie:$2oi nu am ascuns adevarul clientului si nici nu ne-am ascuns noi, a fost tinut la curent cu ceea ce se intampla.
02 Apr 2008, 11:08
02 Apr 2008, 11:12
$1 scrie:$2au firma dv considera ca am fost tinut la curent prin acel SINGUR SMS?
02 Apr 2008, 11:21
02 Apr 2008, 11:47
02 Apr 2008, 11:58
$1 scrie:$2Ma retrag din discutie pentru CA NU AM TIMP!!!! Nu pot sa stau toata ziua la calculator sa scriu zeci de mesaje cu acelasi continut pe care nu il intelege/crede nimeni.
02 Apr 2008, 12:03
02 Apr 2008, 12:06
$1 scrie:$2 definitie a clientului :
"Clientul este acea persoana care , fara sa stie , poarta banii mei in buzunarul lui " ...trebuie doar sa stii sa-i iei de-acolo as completa eu
02 Apr 2008, 12:17
02 Apr 2008, 14:30
$1 scrie:$2$1 scrie:$2m lucrat multa vreme la un distribuitor de piese de PC. Si de multe ori producatorul intarzia, sau se intampla ceva pe mare, etc. Apai nu puteam sa-i zicem la client ca e vina producatorului, pentru ca pur si simplu pe client acest amanunt nu il intereseaza. Spunea cineva mai sus de cum se face comert... Apai hai sa vedem cum fac comert firmele mici in USA, de exemplu... Unde un caz ca acesta ar fi dus la disparitia firmei de pe piata. Nu prin vreo actiune impotriva firmei, ci pur si simplu prin disparitia clientilor.
De curiozitate, avansul dat s-a facut pe ce baza? Ce a primit clientul in schimbul acelor bani? La un dealer primesti un contract, primesti un act, ceva, care sa ateste ca acei bani s-au dat pentru ceva. La firma Dvs cum s-a procedat?
Spuneti ca ati fost plecati din tara. Asta inseamna ca trageti obloanele si lasati in urma orice cale de comunicare? Exista roaming, exista SMS, exista e-mail...
Si inca o curiozitate si ma duc (la figurat): firma Dvs e PJ? Nu vad nimic pe site-ul Dvs, decat niste adrese de e-mail...
1 FACTURA
2 SC GTV TUNING SRL
02 Apr 2008, 15:01
$1 scrie:$2omnule, daca va spun ca stati prost cu memoria s-ar putea ca unii din useri sa considere ca va jignesc!
ATi vorbit uneori ZILNIC cu Vlad pe messenger si inainte si dupa intervalul de 3 saptamani! Cum puteti sa spuneti ca nu vi s-a raspuns??????????
02 Apr 2008, 21:45
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2.......
Este mult peste bunul meu simt ceea ce se intampla aici, deci nu o sa continui sa ma "tiganesc" cu domnul respectiv.
A fost deranjant faptul ca am fost judecati de persoane ........
Eu ma retrag aici din discutie pentru ca aceste opinii contrare nu duc nicaieri.
02 Apr 2008, 23:19