ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
29 Mar 2008, 07:06
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e pare ca inca mai aveti de trecut prin multe stari... mai asteptam.
Te-ai resemnat sau ai .. pompa personala ?

Nu , s-a apucat sa stringa banii pt o masina electrica !
29 Mar 2008, 09:58
4.18 ron - euro 4
4.48 - euro 5 plus sau cum draq ii zice
29 Mar 2008, 16:26
4.12 euro4 in Ploiesti.
29 Mar 2008, 17:13
Eu am fost joi la Moldoveni. Vad ca ne urmeaza in deaproape. Benzina e mai ieftina ca motorina dar cea de 92. Cea de 95 cam la acelas pret cu motrina foarte putin mai mare parca, cat despre cea de 98 nu am vazut. Cred ca nu exista

si pretul se cam apropie de un euro la motorina, dar oricum e mai ieftina. Nu am alimentat ca-mi era frica ca nu stiam ce pun.
Si nu ma intrebati ce motorina era ca nici ei nu cred ca stiau. Era ce euro vroiai tu
29 Mar 2008, 18:38
$1 scrie:$2ai m-am resemnat dupa ce am vazut ca n-am cu cine sa-l linsez pe Patriciu. Ca nu pot singur, unul tre sa-l tina, altul sa-i dea.
Asa ca astept sa vad cand va duceti singuri sa-l strangeti de gat. (evident nu doar pe el, ca nu depinde doar de el, aici e pe post de mascota).
Cornele, sa moara Patriciu, daca nu te-as ajuta sa-i strangem mai intai de CENZURA si abia apoi de gat pe cretinii din Bucuresti, daca as fi din apropierea Bucurestiului, da' sa bat atata drum tocmai din Oradea...parca nu-mi prea place.

L.E. Scuzati limbajul slobod, dar...sunt medic si sunt obisnuit sa spun partilor anatomice...pe nume.
03 Apr 2008, 10:52
$1 scrie:$2s vrea sa creasca pretul motorinei cat mai mult, asa de curiozitate sa vad la ce nivel cedati si incetati sa va plangeti (desi eu i-as zice altfel

) pe forum si puneti mana sa faceti revolutie.
sa inteleg ca a inceput revolutia ?...:
http://www.realitatea.net/168486_BREAKI ... easa-.html
03 Apr 2008, 11:44
O "punem" de-un protest?
Sa fixam o zi in care sa nu alimentam de la nici o pompa!
Anuntam toate cunostintele, postam pe cat mai multe forumuri si informam televiziunile cu privire la protestul fata de pretul aberant al combustibililor!
Pareri pro si contra?
03 Apr 2008, 12:36
Ok, uite un punct de plecare. Totusi nu stiu cat de eficient o sa fie. Intr-o anumita zi, oricare ar fi ea, doar o parte a membrilor forumurilor ar alimenta in mod uzual. Ca evident o persoana anume nu alimenteaza in fiecare zi, chiar mult mi rar. Iar acesti membri nu sunt decat o parte din cei care viziteaza benzinariile. Deci nu prea cred ca s-ar simti suficient. Alte idei ?
03 Apr 2008, 12:46
Cornel001
$1 scrie:$2... Anuntam toate cunostintele, postam pe cat mai multe forumuri si informam televiziunile cu privire la protestul fata de pretul aberant al combustibililor!
Pareri pro si contra?
Eu ziceam
SA FACEM CUNOSCUTA ACTIUNEA LA NIVEL NATIONAL si atunci s-ar putea sa fie un numar considerabil de persoane care sa nu alimenteze cu carburant! Precizez: S-AR PUTEA

Nu ma refeream doar si numai la membrii forumului
03 Apr 2008, 12:48
$1 scrie:$2 "punem" de-un protest?
Sa fixam o zi in care sa nu alimentam de la nici o pompa!
Anuntam toate cunostintele, postam pe cat mai multe forumuri si informam televiziunile cu privire la protestul fata de pretul aberant al combustibililor!
Pareri pro si contra?
Nu asa se facem. Trebuie sa mergem in benzinarii toti in aceeasi zii. Sa facem plinul si sa plecam fara sa platim. Asa o sa vada si ei ce inseamna 4.5 lei un litru.
03 Apr 2008, 12:49
$1 scrie:$2ornel001
$1 scrie:$2... Anuntam toate cunostintele, postam pe cat mai multe forumuri si informam televiziunile cu privire la protestul fata de pretul aberant al combustibililor!
Pareri pro si contra?
Eu ziceam
SA FACEM CUNOSCUTA ACTIUNEA LA NIVEL NATIONAL si atunci s-ar putea sa fie un numar considerabil de persoane care sa nu alimenteze cu carburant! Precizez: S-AR PUTEA

Nu ma refeream doar si numai la membrii forumului
Stiu ca a mai circulat un mesaj de genul asta pe e-mail acu vreun an da n-a avut niciun efect ...
03 Apr 2008, 12:50
$1 scrie:$2Nu asa se facem. Trebuie sa mergem in benzinarii toti in aceeasi zii. Sa facem plinul si sa plecam fara sa platim. Asa o sa vada si ei ce inseamna 4.5 lei un litru.
Ce spui tu se poate lasa cu dosar penal pentru furt calificat!
03 Apr 2008, 12:52
catalin1972 stiu cand s-a intamplat! Partea proasta e ca asa suntem noi romanii fiecare cu tarlaua lui in loc sa fim uniti!
03 Apr 2008, 13:00
$1 scrie:$2Nu asa se facem. Trebuie sa mergem in benzinarii toti in aceeasi zii. Sa facem plinul si sa plecam fara sa platim. Asa o sa vada si ei ce inseamna 4.5 lei un litru.

Pai si nu e bine , asa macar ne adunam mai multi la un loc si o sa avem si mult timp liber !
03 Apr 2008, 13:08

Pai si nu e bine , asa macar ne adunam mai multi la un loc si o sa avem si mult timp liber !

Si nici nu mai avem treaba cu pretul carburantului!
03 Apr 2008, 13:37
am scris "forumurilor" nu "forumului".
Daca vrem sa avem succes mai mare, tre s-o popularizam prin tv, radio, cunoscuti la ziare, messenger (

) etc..
03 Apr 2008, 13:48
Ma alatur si eu grupului vostru.
In ultimul timp am ajuns sa folosesc mai mult berlina pe gepeleu
Fordu sta frumos in garaj cu praful pe el

iesind la lumina doar la ocazii speciale.
Si injur de fiecare data cand stau pe banda 1 ceilalti vajaind pe langa mine si dandu-mi flasuri sa ma dau la o parte. Vocabularul se imbogateste pe zi ce trece
Mama lor de banditi
03 Apr 2008, 13:52
$1 scrie:$2m scris "forumurilor" nu "forumului".
Daca vrem sa avem succes mai mare, tre s-o popularizam prin tv, radio, cunoscuti la ziare, messenger (

) etc..
Cornel MII DE SCUZE! Dar am citit pe scurtatura
03 Apr 2008, 14:00
Nu-i nimic. Ceilalti ce zic ? De acord ? Sau alte idei, propuneri ? Sau mai asteptam ? Vad ca inca nu ati ajuns toti la punctul limita, desi incet incet va apropiati...
Poate intr-o zi ma trezesc cu voi direct cu coltii in beregata lui "patriciu", fara nici o organizare nimic...
03 Apr 2008, 14:06
$1 scrie:$2u-i nimic. Ceilalti ce zic ? De acord ? Sau alte idei, propuneri ? Sau mai asteptam ? Vad ca inca nu ati ajuns toti la punctul limita, desi incet incet va apropiati...
Mesengeru e foarte bun pentru promovare

Ca primesc la massuri dinalea idioate cate 15 pe zi
03 Apr 2008, 14:46
Cornel, la punctul limita nici eu n-am ajuns inca, dar nici n-am chef sa platesc 10 ron pe juma de litru de motorina!
15 Apr 2008, 18:29
4,4 lei...minunat
motivul: motoarele diesel polueaza mai mult
garantez ca pana in octombrie se face 5 lei
15 Apr 2008, 18:33
$1 scrie:$2,4 lei...minunat
depinde la ce motoare te referi ca cele Euro4 nu polueaza mai mult ca benzinarele
1.6 TDCI 90CP are 118 emisii CO2
1.6 Benzina 100CP are 159 emisii CO2
1.4 Benzina 80CP are 157 emisii CO2
deci.......
15 Apr 2008, 18:42
$1 scrie:$2,4 lei...minunat
depinde la ce motoare te referi ca cele Euro4 nu polueaza mai mult ca benzinarele
1.6 TDCI 90CP are 118 emisii CO2
1.6 Benzina 100CP are 159 emisii CO2
1.4 Benzina 80CP are 157 emisii CO2
deci.......
deci ce? eu am spus motivul dat de ei nu eu am spus. motorina e4 costa 4,4lei si e5 aproape 5 lei
asa k degeaba ai tu motor euro 2 sau euro 4 ca tot 4,4lei dai pe litru
deci...
15 Apr 2008, 18:54
in afara de Co2 dieselul cica mai emana niste chestii, care cica in parte ar fi cancerigene, si pe care benzina nu le emana.
15 Apr 2008, 19:08
$1 scrie:$2n afara de Co2 dieselul cica mai emana niste chestii, care cica in parte ar fi cancerigene, si pe care benzina nu le emana.
mda...ceva de genu dar daca ar fi sa scumpeasca tot ce e cancerigen ar fi preturile alimentelor de 3 ori mai scumpe si un pachet de tigari sa coste 20lei.
si scumpirea motorinei e solutia? scade numarul diesel-urilor si creste nr benzinarelor care emana fum cu "miros de lacramioara" si totodata foarte sanatos.
15 Apr 2008, 19:11
$1 scrie:$2n afara de Co2 dieselul cica mai emana niste chestii, care cica in parte ar fi cancerigene, si pe care benzina nu le emana.
pai si daca ar fi asa "aceste chestii pe care motorina le emana si benzina nu" dc nu sunt trecute in specificatiile tehnice mai ales ca e vb de poluare. Eu nu cred asa ceva. Am mai vazut si o emisiune cum ca diesel-urile noi polueaza mai putin ca benzina.
15 Apr 2008, 19:28
vrajeala cu poluarea. singura explicatie e nesimtirea unui grup restrans care isi permite sa se stearga pe picioare cu restul si nimeni nu le face nimic.
15 Apr 2008, 19:30
krupy tu de ce crezi ca au interzis dieselurile in atena de exemplu ? de ochi frumosi ?
15 Apr 2008, 19:34
$1 scrie:$2rupy tu de ce crezi ca au interzis dieselurile in atena de exemplu ? de ochi frumosi ?
de prosti ce sunt. Stii cum e faza asta asa cum este cu taxa auto adica la alea noi platesti mai mult ca alea vechi ca cica polueaza mai mult in final o aberatie.
Am vazut un reporataj cum ca ultimul Mercedes ML diesel era interzis in New York si inca cateva state ca polueaza mai mult decat cele pe benzina si la teste a iesit tocmai invers.
Deci...... cum ramane?