Help/Troubleshooting

Unde indrept jante-IASI

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Unde indrept jante-IASI

Mesajde alecu » 02 Apr 2008, 09:58

Am luat o gaura si amandoua jantele de pe partea respectiva le-am strambat.Le -am indreptat la Pneuservice in valea lupului dar n-au iesit perfect.Ma intereseaza daca le pot indrepta ca lumea eventual la strung sau ceva,aia le-au facut la ochi.Daca stiti unde va rog spune-ti si mie.MULTUMESC
alecu
Incepator

Maşina: mondeo mk3 tddi 115cp wagon 2001

Re: Unde indrept jante-IASI

Mesajde addrian » 03 Apr 2008, 08:34

Jante de tabla sau de aluminiu? Stiu ca era un mosneag undeva in tatarasi care le indreapta pe strung. In statia dispecer faci pe prima straduta la dreapta si pe urma iar la dreapta si e o vulcanizare undeva pe stanga.Din cate am auzit indreapta si jante de aliaj. Mai indreapta jante si la vulcanizarea de la iesire din pacurari.Cum iesi din pasaj imediat pe dreapta, sunt doua vulcanizari una langa alta, una din ele are cu cauciucuri sh, deci o sa observi depozitul din curte.
2005 Форд Фокус хетчбэк 1.6 Дизель 16-клапанный Рядный 4
addrian
1nsane Member

Re: Unde indrept jante-IASI

Mesajde alecu » 04 Apr 2008, 15:58

Multumesc ,ma duc saptamana viitoare.Am uitat sa precizez, jantele sunt de aliaj.
alecu
Incepator

Maşina: mondeo mk3 tddi 115cp wagon 2001

Înapoi la Help/Troubleshooting