Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Prilej de sarbatoare :)

25 Dec 2007, 05:04

Salutare si bine v-am gasit!
De curand am ridicat de la BDT o Fiesta Ghia TDCi 1.4. Sunt super incantat de ea si nu regret deloc alegera facuta(am avut de ales intre Astra ,Corsa vreo 2 Chevroleturi si un Nissan) Oamenii de acolo s-au miscat foarte bine si am aavut masina in aproximativ vreo 10 zile de cand am depus primele acte pentru leasing. Ce sa mai zic, totul a fost o poveste si am mai capatat si un an de casco gratuit pentru ca am prins promotie.
Am luat un set de presuri originale imediat cum a venit masina si am mai comandat si o "tava" pentru portbagaj care a venit a doua zi si de care de asemeanea sunt foarte incantat. ( uneori trebuie sa mai duc de colo-colo cate o galeata cu pesti de acvariu si ar fi fost destul de nasol sa se ude portbagajul)
Accesoriile astea originale sunt un pic cam scumpe parerea mea, insa per ansamblu fac toti banii. Acu urmeaza cauciucuri de iarna , huse ... si cam atat :)
Poate am timp sa fac niste foto si sa le pun pe site zilele astea
Numai bine!
Dan

25 Dec 2007, 06:00

Salut Dan, felicitari pentru alegere! Iti doresc sa o conduci cu placere, fara incidente.
Si eu voi fi in curand in aceeasi (fericita) situatie, tot cu concursul BDT.

25 Dec 2007, 09:52

Felicitari pentru masinuta si asteptam poze.

25 Dec 2007, 13:48

Sa te poarte sanatos ,si multi km fara probleme.

25 Dec 2007, 14:32

Felicitari, ai facut o alegere foarte buna...sa o stapanesti sanatos :)

Sarbatori Fericite!

25 Dec 2007, 15:12

e cadou de la Mos Craciun, sa o stapanesti sanatos si pozeeeeee

25 Dec 2007, 16:21

Welcome...frumos, frumos...ce bogat e mosul anu' asta, nu?!??

28 Dec 2007, 01:58

bine ai venit printre noi, s-o stapanesti sanatos si abia asteptam s-o vedem si noi... :roll: :)
dar te rugam s-o treci la semnatura si de asemenea, sa-ti treci locatia in profil....

in rest, motorina si km cat mai multi fara probleme! :wink:

Re: Prilej de sarbatoare :)

26 Mar 2008, 06:06

cu ocazia recuperarii rotilor de vara am reunit toata familia fordista in afara bucurestiului :

27 Mar 2008, 13:48

Cam tarziu m-am trezit si eu dar oricum: S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!
Culoarea (Ocean Blue) este superba.

P.S. Nu cumva trebuiau sa fie si fotografii la postul anterior?

04 Apr 2008, 15:07

baga bre niste poze :)

04 Apr 2008, 20:57

$1 scrie:$2.S. Nu cumva trebuiau sa fie si fotografii la postul anterior?

daca faci click pe "familia fordista" vei gasi o poza... ;) la postul lui, bineinteles...

05 Apr 2008, 09:16

Corect alen :D .
Răspunde