ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Vesti proaste pentru unii posesori de FORD

02 Apr 2008, 10:39

Cred ca celor de la relatii clienti le este foarte drag forumul nostru :D.

@NFS: e bine sa te auzim din nou

02 Apr 2008, 15:04

Azi am primit raspuns de la Relatii cu Clientii. Se pare ca au acelasi raspuns pt toata lumea.

Stimate Domnule Eugen C,

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.

Va informam ca, din informatiile pe care le detinem, autovehiculul cu seria WF05XXWPD57U32218 nu intra sub incidenta unei actiuni de rechemare. Va recomandam sa contactati si distribuitorul autorizat de la care ati achizitionat autovehiculul sau reparatorul autorizat la care efectuati reviziile periodice sau alte lucrari, pentru mai multe informatii.

Cu stima,

Bogdan

Manager Relatii Clienti

02 Apr 2008, 15:32

Ha ha. Pai ce credeati, ca numai noi stim sa dam copy/paste? :)) :)) :))

02 Apr 2008, 17:03

Lasand glumele la o parte, chestiunea mi se pare destul de serioasa. Nu de alta dar e posibil sa ma aflu si eu in grupul asta. Si nu numai eu... [-O<
Masina e fabricata in octombrie 2007. Nu vreti sa ne gandim totusi la o solutie viabila, serioasa, la care putem apela? Eventual constituind un grup de posesori de autoturisme Ford fabricate in perioada aceea si sa ne adresam cuiva care poate stie exact despre ce este vorba??? :-w
E o idee. Nu dati cu pietre!! :-t

02 Apr 2008, 17:55

Păi NFS tocmai ce a zis mai sus că dacă e cazul o să fim chemați deci problema e cam rezolvată, nu ?:)

02 Apr 2008, 18:20

Seamana cu textul standard "thank you, call again" :-/ , nu vi se pare?

03 Apr 2008, 11:25

danim....ai motor de 2 l cumva? daca nu...n-ai treaba :)

03 Apr 2008, 11:33

$1 scrie:$2anim....ai motor de 2 l cumva? daca nu...n-ai treaba :)

Nu. Al meu e benzinar de 1,6. (vezi semnatura).
Sa-ti fie gura aurita daca ai dreptate!!! ^:)^
Mi-a mai vent inima la loc!

03 Apr 2008, 12:41

http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/default.asp

03 Apr 2008, 13:05

poate un pic de lamurire :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Richiamo%20Ford.jpg

03 Apr 2008, 13:07

grazie :))

03 Apr 2008, 13:20

PREGO :))

04 Apr 2008, 13:44

"Stimate Domnule Andrei,

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra.

Va informam ca, din informatiile pe care le detinem, autovehiculul cu seria WF04XXWPD47T61967 nu intra sub incidenta unei actiuni de rechemare. Va recomandam sa contactati si distribuitorul autorizat de la care ati achizitionat autovehiculul sau reparatorul autorizat la care efectuati reviziile periodice sau alte lucrari, pentru mai multe informatii.

Cu stima,

Bogdan Iulian Pislaru

Manager Relatii Clienti"

huh... se pare ca am scapat #:-S

04 Apr 2008, 15:50

$1 scrie:$2uh... se pare ca am scapat #:-S

Tu sau ei? :D

04 Apr 2008, 16:22

eu :D ca era mai nasol sa umble prin ea sa schimbe piesele, si ei inca un client rezolvat ( probabil cu copy/paste :-? )

05 Apr 2008, 09:08

$1 scrie:$2u :D ca era mai nasol sa umble prin ea sa schimbe piesele, si ei inca un client rezolvat ( probabil cu copy/paste :-? )

Ai perfecta dreptate!
Parerea mea e ca ei nu au nicio situatie clara cu masinile care eventual ar trebui chemate la service. Se multumesc sa ne "abureasca" cu ..."nu detinem informatii ...bla bla bla", dand copy/paste. Ar trebui sa solicitam in scris, nu pe email, date, sa ne raspunda tot in scris, asa cum e normal si in cazul in care ulterior avem probleme, de natura celor prezentate la tv, sa cerem daune. Probabil asa vor manifesta si ei interes pentru problemele noastre.

05 Apr 2008, 09:17

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u :D ca era mai nasol sa umble prin ea sa schimbe piesele, si ei inca un client rezolvat ( probabil cu copy/paste :-? )

Ai perfecta dreptate!
Parerea mea e ca ei nu au nicio situatie clara cu masinile care eventual ar trebui chemate la service. Se multumesc sa ne "abureasca" cu ..."nu detinem informatii ...bla bla bla", dand copy/paste. Ar trebui sa solicitam in scris, nu pe email, date, sa ne raspunda tot in scris, asa cum e normal si in cazul in care ulterior avem probleme, de natura celor prezentate la tv, sa cerem daune. Probabil asa vor manifesta si ei interes pentru problemele noastre.

Te Inseli amarnic de rau , spre dezamagirea ta FORD are o baza de date extrem de mare , si in momentul in care o masina are o problema din fabricatie (un anumit lot ) apare ce problema are si instructiuni de reparare. Nici un service FORD nu e nebun sa nu iti repare acea problema pt ca daca faci un accident si se dovedeste ca "problema" a fost cauza atunci service-ul unde ai fost ultima data plateste reparatia, in conditiile in care tu ai facut toate reviziile la service-uri autorizate FORD.
So :-t with that crap :D

05 Apr 2008, 11:54

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Ar trebui sa solicitam in scris, nu pe email, date, sa ne raspunda tot in scris, asa cum e normal si in cazul in care ulterior avem probleme, de natura celor prezentate la tv, sa cerem daune. Probabil asa vor manifesta si ei interes pentru problemele noastre.

Cred ca merge si pe e-mail , din cite stiu este lege care impune providerilor sa pastreze e-mailuri 1 an de zile .

06 Apr 2008, 15:46

$1 scrie:$2e Inseli amarnic de rau , spre dezamagirea ta FORD are o baza de date extrem de mare , si in momentul in care o masina are o problema din fabricatie (un anumit lot ) apare ce problema are si instructiuni de reparare. Nici un service FORD nu e nebun sa nu iti repare acea problema pt ca daca faci un accident si se dovedeste ca "problema" a fost cauza atunci service-ul unde ai fost ultima data plateste reparatia, in conditiile in care tu ai facut toate reviziile la service-uri autorizate FORD.
So :-t with that crap :D
[/quote]
In primul rand, eu am inceput cu o parerere : "parerea mea e ca...".
In al doilea rand, sa sti ca "AMARNIC DE RAU" este o nefericita formulare pleonastica; pune-ti problema cum ar suna AMARNIC... de bine!
In al treilea rand, nu stiu daca ai observat, dar suntem la "DISCUTII LIBERE", deci fiecare isi spune parerea, buna sau rea. Asta nu inseamna ca tu sa iti permiti sa-mi spui mie sa termin cu tampeniile. Bunul simt ma obliga sa nu-ti dau un raspuns pe masura. L-)

14 Apr 2008, 22:58

Doamne, pe forumul asta (adica Ford) pana si certurile sunt de bun simt, nu tu injuraturi, nimic, nimic. =))
Ai zice ca suntem un hibrid intre americani-nemti-japonezi (indiferenti-reci-superpoliticosi). :D

P.S Stiu ca-s offtopic dar nu am putut sa ma abtin. :-O

15 Apr 2008, 08:44

Pai cu marca americana, fabricata in Germania, si cu ochii mici si oblici de atata condus (o placere, deh) cum sa nu fim hibrizi?!?! Scuze de off.
Răspunde