Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Masinuta mea COOL Focus Trend Collection Sedan

27 Mar 2008, 15:26

$1 scrie:$2-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! La multi km fara probleme!

P.S. Mie foliile aplicate nu-mi plac, mai ales din postura celui din spatele masinii cu folii (pt ca nu observ cand franeaza masina din fata sau cand apare un obstacol pe drum).

Mersi pentru urari, dar vreau sa te contrazic in privinta foliilor, am si eu stopuri pe frana :D , iar in privinta obstacolelor pe drum, ce pot sa-ti zic, pastreaza distanta regulamentara fata de masina din fata si iti garantez ca o sa observi la timp si obstacolele ;) .
Oricum iti doresc si tie tot binele si sa stapanesti masinuta sanatos, multi, multi km cu ea, fara evenimente nefaste.

03 Apr 2008, 07:43

A aparut o scartaiala la geamul de la usa stanga fata in momentul cand il inchid, dar nu zilnic, are anumite zile cand face pe nebunu cu mine. Imi incearca nervii, noroc ca nu prea merg cu geamul deschis, ca daca ar fi sa-l folosesc zilnic si m-ar scartai la creier, as turna un litru de ulei in usa pana nu ar mai scartai. =)) =)) =))

05 Apr 2008, 15:36

Asa arata masinutele mele dupa cateva ore de lustruit cu VSPlatinum :D/
FiÅŸiere ataÅŸate
P1060909.JPG

06 Apr 2008, 10:51

Tare...am vazut solutie d-asta la tv ..fac aia teste ,baga o masina intr-o coteata de porumbei si apoi o sterg cu VSPlayinum :)) ...
Cat costa?merita banii?

07 Apr 2008, 07:20

$1 scrie:$2are...am vazut solutie d-asta la tv ..fac aia teste ,baga o masina intr-o coteata de porumbei si apoi o sterg cu VSPlayinum :)) ...
Cat costa?merita banii?

Pachetul contine mai multe: lacul de protectie(doua sticle de 0,5l), solutie pentru geamuri anti-rain, solutie pentru plastic, cauciuc si piele, solutie pentru indepartat insectele lipite pe caroserie si o solutie pentru jenti.
Pot spune ca am incercat lacul si solutia anti-rain si sunt intradevar eficiente. Sunt foarte multumit de ele. Toate zgaraieturile fine aparute in special in dreptul manerelor de la usi (si la mine se vad pentru ca este si culoarea masinii mai pretentioasa) au disparut dupa ce am lustruit-o cu lacul VSPlatinum, si acele mici urme de pe vopsea ce raman de la carpele alora de pe la spalatorii dispar.
Arata masinuta mea dupa ce am lustruit-o parca atunci a iesit din fabrica. Am mai stat pe urma 1 ora pe geam sa admir masina, parca nu era a mea :)) :)) :)) .

07 Apr 2008, 07:25

@lyv: da un link de unde se poate cumpara VSPlatinum, ca ma bate si pe mine gindu ...

merci

07 Apr 2008, 08:11

$1 scrie:$2lyv: da un link de unde se poate cumpara VSPlatinum, ca ma bate si pe mine gindu ...

merci

Nu este link. Dar am un numar de telefon pe instructiunile mele de folosire: 031/4250737.
Daca gresesc cumva sau nu reusesti la acest numar de telefon trebuie sa urmaresti Teleshoping-ul la TV si au acolo nr. de tel.
Din pacate eu nu mai am nr. de tel de la tv. cand am facut comanda, l-am scris pe o hartiuta prin casa si l-am pierdut :D .

07 Apr 2008, 08:30

De fapt îi zice WS Platinum. Dacă nu mă înșel am văzut în Cora/Carrefour.

07 Apr 2008, 09:52

$1 scrie:$2e fapt îi zice WS Platinum. Dacă nu mă înșel am văzut în Cora/Carrefour.

Exact, WS Platinum, iar la mine in Severin nu am nici CORA nici CARREFOUR.
Probabil ca acolo se gaseste.

07 Apr 2008, 10:27

Păi iau eu și vi-l dau la suprapreț că vă cunosc :D Super ofertă :P

07 Apr 2008, 11:25

$1 scrie:$2ăi iau eu și vi-l dau la suprapreț că vă cunosc :D Super ofertă :P

Mersi de oferta. Eu am cumparat, tot la oferta :D , si am si dat pe masina :P .
Daca stiam ca este si la CORA sau CARREFOUR, si ai si tu oferta asa buna, apelam la tine =))

08 Apr 2008, 08:40

AZI E ZIUA MEA!!!
FACEM CHEF
<:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
:O) :O) :O)

08 Apr 2008, 09:09

La mulți ani șefu!

08 Apr 2008, 09:21

LA MULTI ANI!!! =D> 8-} :-"

08 Apr 2008, 10:17

sa traiasca.

08 Apr 2008, 19:06

Va multumesc pentru urari si va doresc si voua tot binele din lume.
Astazi am tratat colegii de birou si prietenii, eu nu prea am putut sa beau mai nimic, am pus in pahar asa, doar de noroc, dar ajuns acasa am intrat in recuperari.
NOROC si sanatate la toata lumea.

08 Apr 2008, 20:08

La multi ani! S-auzim numai de bine!

25 Apr 2008, 09:27

Azi ne pregatim pentru o mini-vacanta de sarbatori.
Eu voi pleca impreuna cu familia sa sarbatorim sfintele sarbatori de Paste la Govora (26-28.04.2008).
Daca sunteti in zona ne putem vedea sa ciocnim un ou.
Voi fi la hotel Belvedere.

Va doresc la toti un PASTE FERICIT!

19 Mai 2008, 12:14

Sambata 17.05.2008 in parcare la PIC Craiova, expo tuning si cateva curse.
Vremea a fost super, masini marfa, fete frumoase...eveniment de zile mari.
FiÅŸiere ataÅŸate
P1070800.JPG
P1070761.JPG

21 Mai 2008, 10:16

LA MULTI ANI ! tuturor celor sarbatoriti astazi.
Va doresc tot binele din lume.

16 Iun 2008, 07:11

Ieri, 15.06.2008, am implinit 10000 km cu masinuta mea. Inca de cand am plecat de acasa eram hotarat sa fac poza chiar in momentul cand aveam la bord 10000, dar niciodata socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca m-am trezit si eu la 10010 km, dar oricum e bine si asa :D .
Urez la toti multi, multi, multi,....., km fara evenimente urate, binele sa primeze =D>
FiÅŸiere ataÅŸate
P1070849[2].JPG

23 Sep 2008, 10:26

Cand am luat masina nu credeam ca o sa fac 15000 km intrun an. Ieri am ajuns deja la 17000 km si inca nu am un an cu masina. M-a dus prin toata tara aproape si merge super. Am trecut si prin revizia de 15000 km si totul este in regula. Am pus si poze la galeria personala din diferite locuri pe unde am colindat in concediul de anu asta.

15 Dec 2008, 08:29

Imi intra apa in portbagaj, zici ca este dacie =))
O sa ma duc peste ei la reprezentanta :-t

15 Dec 2008, 12:18

pe unde intra ? cum intra ?

16 Dec 2008, 09:04

Of. Ce sa mai zic. Intra pe undeva in partea din dreapta cand deschizi portbagaju, in partea de sus unde este acea mica cavitate cu doua elastice. M-am uitat cu atentie si nu se vede nici o gaurica, nu este nici un loc de scurgere, singura explicatie a mea ar fi ca geamul din spate nu este lipit bine si pe acolo s-ar scurge apa. Este singurul loc. Nu stiu ce sa fac, sa merg la reprezentanta sau sa merg la un servis specializat in parbrize, poate ma lamuresc ei cumva.
Oricum este o chestie nasoala, nu ma asteptam sa patesc asa ceva cu FORD, doar cand aveam dacie scoteam apa din ea cu lopata.
O pata urata pentru firma FORD.
FiÅŸiere ataÅŸate
Modif.JPG
Am atasat si o poza. Sageata arata locul unde este apa si am incercuit locul pe unde banuiesc eu ca ar intra apa.

16 Dec 2008, 13:49

Salutari d-nului ! Frumoasa masina ! Si observ ca sunteti severinean ca si mine !

16 Dec 2008, 23:25

Ce pot sa zic daca sti ca baietii de la reprezentanta Ford de la tine de acolo se pricep dute la ei ca masina o ai in garantie si sincer nu ar trebui sa ti se intample una ca asta, dar asta e la orice masina mai exista si mici defecte.

22 Ian 2009, 10:10

$1 scrie:$2rumoasa masina ...dar panarama de numar...poti sa te superi pe mine dar mi se pare penibil sa-ti pui SEF,BOS,LEU etc. la numar...Fie ca vad asta pe Dacie pe Focus sau pe Bmw tot penibil mi se pare...

ha-ha-ha
in latina BOS (cu un singur S) inseamna BOU.
bos - Latin bos, bovis (with its Late Latin adjective bovinus)

pe multi ii vad cu nr B xx BOS si rad de ei ptr ca nu stiu ce numar si-au ales.
http://en.wiktionary.org/wiki/bos
http://www.wordinfo.info/words/index/info/view_unit/316
http://www.billcasselman.com/unpublishe ... ds_two.htm

22 Ian 2009, 11:37

$1 scrie:$2OS vine de la numele de familie (Boştină), a fost singura obtiune placuta din multele combinatii pe care le-am incercat. Oricum merci pentru remarca :D , a fost o alegere de familie.

Va rog sa o lasati mai moale cu traducerile din diferite limbi. Omul a explicat de ce are nr. acela si aia e.
Cu stima

22 Ian 2009, 15:10

Multumesc frumos KomandantuR pentru ajutor.

xxl_cm - stiam si eu cum se traduce din latina "bos". Eu unu recunosc si public ca mai sunt cateodata si "bos", din prea mult bun simt. Altii sunt in permanenta "bos" dar nici macar nu au bunul simt sa recunoasca.
Apropo, tu ce numar ai la masina?
Răspunde