ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Cum ne ferim de vandali, incostienti si altii asemenea.....?

07 Apr 2008, 13:16

m-am trezit si eu ca omul in week-end si am zis sa plec ...........surprise..... oglinda mea din stinga se''volatilizase'' cu brat cu tot. :(( Stie cineva cat costa o oglinda de fiesta?
Sau cum ne putem proteja mai bine de '' elementele destabilizatoare'' cum ar zice nenea ala zambacios de fuse presedinte?

Re: Cum ne ferim de vandali, incostienti si altii asemenea.....?

07 Apr 2008, 14:13

inafara de CASCO, nu vad ce i-ai putea face.....eventual garaj dar e mai complicat...
si alarma, desi daca e sa-ti ia ceva, iti ia cu tot cu alarma (iti sparge geamul), fuge si prinde-i orbul, scoate-i ochii... :-"

07 Apr 2008, 14:58

$1 scrie:$2-am trezit si eu ca omul in week-end si am zis sa plec ...........surprise..... oglinda mea din stinga se''volatilizase'' cu brat cu tot. :(( Stie cineva cat costa o oglinda de fiesta?
Sau cum ne putem proteja mai bine de '' elementele destabilizatoare'' cum ar zice nenea ala zambacios de fuse presedinte?

Tot CASCO este sfant...
Ca nu toti iti iau de pe masina, sunt si unii care iti dau =)) (lovituri, zgarieturi, etc)

07 Apr 2008, 21:12

Cea mai buna metoda de protectie - schimba...tara!! Altfel, fa-ti un casco decent si roaga-te sa nu ai nevoie de el.

07 Apr 2008, 21:25

Mai este si metoda de a-ti inscriptiona seria de sasiu... sau sfarsitul acesteia pe fata oglinzii/geamuri.
Multi isi pun nr de inmatriculare.. dar daca vinzi masina.. e aiurea.
Nu inseamna ca nu poate sa ti-o fure in continuare.. dar e mai greu s-o vanda.

07 Apr 2008, 21:35

$1 scrie:$2ea mai buna metoda de protectie - schimba...tara!! Altfel, fa-ti un casco decent si roaga-te sa nu ai nevoie de el.

da un search pe google dupa "side mirror stolen" sau ceva similar si o sa-ti schimbi parerea cum ca doar la noi se fura.

07 Apr 2008, 21:45

Eu ziceam sa dai tara asta pe una civilizata, cum ar fi Anglia, Elvetia, Germania, ca in rest (Italia, Franta) e normal ca se mai fura (tot est europenii tuciurii)!

07 Apr 2008, 22:08

:)
prima data cand am aflat ca si in tarile civilizate se intampla d'astea a fost pe un blog al unei englezoaice. era destul de suparata ca ii vandalizasera unii masina (nu mai stiu exact daca-i furasera oglinzile sau antena).
uite un forum englezesc cu probleme similare: http://uk-mkivs.net/forums/p/107414/1201579.aspx

07 Apr 2008, 22:12

sau umblam cu bata si sprayul paralizant dupa noi...

08 Apr 2008, 04:04

Casco e unica solutie! Chiar sinteti convinsi ca in Romania s-a inventat hotia?!! Sa fim seriosi, nici macar aici n-am fost primii... au avut grija englezii, spaniolii, francezii sa "colonizeze=fure" amaritii din toate colturile lumii Ba unii jefuiau pe mare si pe uscat cu aprobare de la regina, Pe ei vreti sa-i invatam noi cum sa fure? :D Cit despre cum se fura in UK, acolo lumea nu se incurca cu nimicuri gen oglinzi, acolo ti-o fura cu totul... just 4 fun! Dupa care, ca sa stearga urmele, ii dau putin foc...La noi inca e bine ca o mai gasim dimineata in parcare! :)

08 Apr 2008, 05:50

$1 scrie:$2u ziceam sa dai tara asta pe una civilizata, cum ar fi Anglia, Elvetia, Germania, ca in rest (Italia, Franta) e normal ca se mai fura (tot est europenii tuciurii)!

ce zice-ti de compatriotul nostru din olanda? :-??
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=31488
asa ca nimic nu ne mai mira...... :-"

09 Apr 2008, 00:39

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u ziceam sa dai tara asta pe una civilizata, cum ar fi Anglia, Elvetia, Germania, ca in rest (Italia, Franta) e normal ca se mai fura (tot est europenii tuciurii)!

ce zice-ti de compatriotul nostru din olanda? :-??
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=31488
asa ca nimic nu ne mai mira...... :-"

UAU ! no coment ....daca din bmw se fura....

solutie: angajezi un gardian langa masina si `l platesti cu mai mult decat costa masina: ca sa nu poata cineva sa `l mituiasca ....nu s`ar merita :D
Răspunde