Arhiva sectiunii Boutique (promotionale ClubFord)
07 Apr 2008, 09:55
Piatra-Neamt / silviupn69 / 1set
07 Apr 2008, 17:15
Bucuresti - Krupy
1 set
07 Apr 2008, 20:17
Ploiesti - Adorian - 1 set
08 Apr 2008, 14:03
Bucuresti - Burly - 1 set
Salutare!
08 Apr 2008, 14:26
salutare, georgegeorge-galati---2 seturi
08 Apr 2008, 18:48
update + inca un set la mine
08 Apr 2008, 19:34
Am o idee stralucita.

Cat ar costa sa personalizam suportii astia de numere, adica in loc de "clubford" urmat de "www.clubford.ro" sa fie "nick-ul de pe forum" si "clubford.ro". In felul asta am rezolva si cu topicul ala cu "pe cine am mai vazut azi", l-am vazut pe unu cu masina verde, dar nu stiu cine era.
08 Apr 2008, 19:47
Bucuresti - Chipu - 1 set
08 Apr 2008, 20:15
$1 scrie:$2m o idee stralucita.

Cat ar costa sa personalizam suportii astia de numere, adica in loc de "clubford" urmat de "www.clubford.ro" sa fie "nick-ul de pe forum" si "clubford.ro". In felul asta am rezolva si cu topicul ala cu "pe cine am mai vazut azi", l-am vazut pe unu cu masina verde, dar nu stiu cine era.

Tare mi-e ca e cam greu sa personalizeze 40-45 de suporti

. Gandeste-te ca aia-s facuti la gramada. Bine, intrebarea nu e rea, adica sa intrebam nu costa nimic (cred). Dar sincer nu cred ca se poate.
08 Apr 2008, 22:10
Daca sunt 50 de useri cu nickul nepot, atunci da, se poate!

Firmele au comenzi minime pentru personalizare (care nu cred sa coboare sub 100 de bucati - 50 de seturi)
09 Apr 2008, 09:47
$1 scrie:$2aca sunt 50 de useri cu nickul nepot, atunci da, se poate!

Firmele au comenzi minime pentru personalizare (care nu cred sa coboare sub 100 de bucati - 50 de seturi)
Salut,
cred c-ar fi mai simplu daca ne-am scrie noi singuri cu vopsea pe ele nick'ul de pe forum
09 Apr 2008, 10:33
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2aca sunt 50 de useri cu nickul nepot, atunci da, se poate!

Salut,
cred c-ar fi mai simplu daca ne-am scrie noi singuri cu vopsea pe ele nick'ul de pe forum

Ca sa-mi vad masina la sectiunea "De ce sa nu mai radem putin?" pe forumul Logan?
09 Apr 2008, 10:56
Bucuresti - ccopoiu - 1 set
09 Apr 2008, 14:06
Faza cu nick-ul se rezolva repede cu un sticker facut la comanda....maxim 10 ron si gata
Dar dupa aia te trezesti ca te striga lumea in trafic dupa nick .
09 Apr 2008, 19:59
vreau si eu un set la Lugoj
10 Apr 2008, 13:29
S-au strans destui doritori, am primit si oferta de la firma producatoare.
Pretul este de 10RON/set, fara taxele de expediere la fiecare dintre dumneavoastra.
Trebuie sa ma interesez de tariful Postei Romane pentru astfel de colete (nu cred ca are rostul prin curierat, ca ajunge taxa de expediere mai mare decat suportul - eventual doar pentru cei care au comandat mai multe). Nu cred ca are cum sa fie mai mare de 4RON. Va voi spune cand ajung acasa cam cat e, in functie de numarul de seturi comandate.
Cred ca e mai bine pentru cei din Bucuresti (dar si ptr mine) sa le primeasca la intalniri, care sunt destul de dese.
10 Apr 2008, 13:41
$1 scrie:$2-au strans destui doritori, am primit si oferta de la firma producatoare.
Pretul este de 10RON/set, fara taxele de expediere la fiecare dintre dumneavoastra.
Trebuie sa ma interesez de tariful Postei Romane pentru astfel de colete (nu cred ca are rostul prin curierat, ca ajunge taxa de expediere mai mare decat suportul - eventual doar pentru cei care au comandat mai multe). Nu cred ca are cum sa fie mai mare de 4RON. Va voi spune cand ajung acasa cam cat e, in functie de numarul de seturi comandate.
Cred ca e mai bine pentru cei din Bucuresti (dar si ptr mine) sa le primeasca la intalniri, care sunt destul de dese.
Vad ca esti din Brasov.
Transmite nr telefon si l trimit pe varul meu sa la ia de la tine.Unul este al lui. al meu este 0722 411846.
Sau e-mai
ghitaco@yahoo.com
10 Apr 2008, 13:44
Si eu sunt de acord cu primirea lor la intalnire.
PS. Vezi daca poate sa le faca azi, maine sa ti le trimita, iar sambata sa ajunga in Bucuresti la intalnire. Hai ca nu e greu

.
10 Apr 2008, 15:26
Nici pentru Bush, Putin si Barroso nu cred ca sunt gata pana sambata.
Planul este urmatorul :
Pasul 1 (Azi/maine) - aflu cat costa taxele postale pentru expedierea unui set (atat prin Posta Romana cat si prin Curierat Rapid) - fiecare isi exprima optiunea (va fi ori colet prin Posta Romana ori un curier pe care il aleg eu, acelasi ptr toti)
Pasul 2 : Trimit PM tuturor din lista, cu detaliile de plata (la BRD se va plati, prin depunere numerar, va voi da IBANUL & chestii)
Pasul 3 (s-au strans 60% din bani) : Fac comanda de suporti
Pasul 4 (suportii ajung la mine) : Ii expediez posesorilor
10 Apr 2008, 15:47
daca lista este inca deschisa:
bucuresti - laurentiu84 - 1 set
10 Apr 2008, 15:51
A, lista este deschisa pana dau comanda.
Si atat bucurestenii cat si cei din alte localitati vor trebui sa plateasca virand banii in contul meu.
10 Apr 2008, 15:58
$1 scrie:$2i atat bucurestenii cat si cei din alte localitati vor trebui sa plateasca virand banii in contul meu.
Care-i contul? Spune-mi contul si merg sa pun banii!
10 Apr 2008, 16:32
Dupa cum spuneam in PLAN o sa primesti contul imediat ce aflu ce suma trebe sa cer (SUPORTI+EXPEDIERE)
11 Apr 2008, 10:16
Vreau si eu, vreau si eu!
Baga-ma si pe mine in PLAN!
Cu un set.
Mercic!
11 Apr 2008, 12:33
Vreau si eu....mschumy arad 1 set...asta daca se mai poate
ca tare mult as vrea sa nu mai fac reclama gratuita dealerului
12 Apr 2008, 13:30
Si eu vreau!
Bistrita - sorin1972 - 1 set
12 Apr 2008, 14:11
Eu am o dilema, pe de o parte urasc sa fac reclama dealerului de la care am luat masina, pe de alta parte, de ce sa fac reclama la clubford.ro si sa dau si bani? Da, e un site interesant, multe informatii,dar are reclame pe el, cine-l tine castiga bani din reclamele astea, apreciez ca ar tb sa dea gratuit aceste suporturi. Nu-mi sariti in cap, e doar o parere.
12 Apr 2008, 18:07
$1 scrie:$2u am o dilema, pe de o parte urasc sa fac reclama dealerului de la care am luat masina, pe de alta parte, de ce sa fac reclama la clubford.ro si sa dau si bani? Da, e un site interesant, multe informatii,dar are reclame pe el, cine-l tine castiga bani din reclamele astea, apreciez ca ar tb sa dea gratuit aceste suporturi. Nu-mi sariti in cap, e doar o parere.

Eu nu sunt de acord cu tine! Intai de toate si daca se castiga ceva bani din reclama, sunt convins ca banii aia nu-i baga nimeni in buzunarul propriu ci se platesc diverse cheltuieli pentru ca acest forum sa existe! In al doilea rand, ia gandeste-te ce ar insemna ca 10.000 de oameni sa ceara suportii si stickerele gratis cand producerea si expeditia acestora presupune niste costuri! Oare adminul sau moderatorii ar trebui sa suporte aceste costuri pentru noi?
In concluzie: eu sunt de acord sa platesc pentru suportii de numere si pentru stickere, ba mai mult in momentul cand ASOCIATIA CLUBFORD devine persoana juridica cu acte in regula si drepturi depline sunt de acord ca va trebui sa existe o cotizatie lunara, trimestriala, semestriala sau anuala pentru ca aceasta sa poata exista si de asemenea, acest minunat forum si aceasta comuninate!
12 Apr 2008, 20:16
bunaaa, buna Cristi, dar nitel cam acida replica !
ce motorizare e, vrem mai multe poze cu ea