$1 scrie:$2n sofer bun ar trebui sa stie sa se foloseasca de bunul simt si atunci cind se afla la volan.
Numai ca limitele bunului simt difera ca de la cer la pamant de la o persoana la alta. Iar daca e sa te bizui pe bunul simt al altora mai bine stai acasa sau folosesti mijloacele de transport in comun. In trafic am o regula simpla si de baza: "fereste-te de prosti!"
$1 scrie:$2n sofer bun stie sa anticipeze o situatie in trafic.
La modul haotic in care se conduce in Ro mai degraba ai nevoie de o baba ghicitoare langa tine; mai greu cu anticiparea evenimentelor din trafic. Asta poate si din cauza ca multi "anticipeaza" ca restu' sunt fraieri si ei nu trebuie sa astepte dupa fraieri.
$1 scrie:$2n sofer bun stie sa invete din greselile lui si din ale altora.
Asta ar trebui sa fie o regula generala, nu numai pentru soferi; din pacate nu prea am intalnit astfel de persoane...
$1 scrie:$2n sofer bun stie sa foloseasca optim masina pe care o detine.
De'asta avem atatia "viteji" pe sosele: isi folosesc masina in mod optim!
$1 scrie:$2n sofer bun este un sofer matur psihic.
Ma intreb cum obtin carnetul de conducere cei care nu sunt.
$1 scrie:$2n sofer bun este acela care stie si respecta faptul ca regulile sunt facute sa fie respectate si nu incalcate.
Nu-i ciudat ca in Ro toti sunt de acord cu faptul ca
regulile si legile sunt facute sa fie incalcate? Si asta incepand cu iubitii nostri alesi! Mai avem ani BUNI plus niste legi / reguli coerente pana sa ajungem sa le respectam.
Scuze Rainman, obiectivul meu nu este sa te contrazic, dar parerea mea este ca romanii sunt buni la teorie... si atat. Si asta dupa experiente indelungate pe soselele din Ro su Eu.