Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
09 Apr 2008, 15:44
Un site care sa arate toate partile componente ale unui Ford, respectiv Ka in cazul meu, precum este realoem-ul pentru BMW?
Exemplu:
http://www.realoem.com/bmw/select.do?vi ... 100&arch=0???
09 Apr 2008, 16:44
Asta e un TIS (Technical Information System) pus pe web. TIS pt Ford il gasesti pe net, dar nu e tocmai legala descarcarea si folosirea lui

.
09 Apr 2008, 17:44
Softul echivalent la Ford e Microcat, dar din pacate nu il poti folosi on-line. Trebuie descarcat si instalat :
Ftp/Ford/Utile/Microcat.v01.2007/ , user : ford , pass : ford .
09 Apr 2008, 18:11
$1 scrie:$2oftul echivalent la Ford e Microcat, dar din pacate nu il poti folosi on-line. Trebuie descarcat si instalat :
mersi mult!
09 Apr 2008, 19:58
$1 scrie:$2sta e un TIS (Technical Information System) pus pe web. TIS pt Ford il gasesti pe net, dar nu e tocmai legala descarcarea si folosirea lui

.
cui ii pasa

?
09 Apr 2008, 22:40
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2oftul echivalent la Ford e Microcat, dar din pacate nu il poti folosi on-line. Trebuie descarcat si instalat :
mersi mult!
Nu ai pentru ce

. E mai greoi la inceput, dar te obisnuiesti. E util mai ales daca iti trebuie codurile unor piese, cand le comanzai la diversi comercianti sau daca doresti date despre masina ta (echipare, optionale, etc).
15 Apr 2008, 12:38
mersi mult!
Nu ai pentru ce

. E mai greoi la inceput, dar te obisnuiesti. E util mai ales daca iti trebuie codurile unor piese, cand le comanzai la diversi comercianti sau daca doresti date despre masina ta (echipare, optionale, etc).
am incercat sa il descarc si eu dar imi zice "invalid password or user"
il vreau neaparat ce trebuie sa fac?
numa bine!
15 Apr 2008, 21:01
Dupa cum spunea si colegul de mai sus intr-adevar e greoi de folosit asta la inceput mai ales datorita faptului ca este in limba rusa. Vezi ca o sa gasesti un fisier in care ti se explica detaliat pasii care trebuie facuti la instalarea si configurarea programului respectiv printre care si schimbarea datei PC-ului... Nu ai cum sa nu reusesti... Bafta!
16 Apr 2008, 19:48
$1 scrie:$2upa cum spunea si colegul de mai sus intr-adevar e greoi de folosit asta la inceput mai ales datorita faptului ca este in limba rusa. Vezi ca o sa gasesti un fisier in care ti se explica detaliat pasii care trebuie facuti la instalarea si configurarea programului respectiv printre care si schimbarea datei PC-ului... Nu ai cum sa nu reusesti... Bafta!
care ar fi acel fisier?
ca nu merge
va rog lamuritimati si pe mine
16 Apr 2008, 20:25
Unde ai ajuns mai exact? Ai descarcat tot folderul amintit de mine mai sus? Dupa ce faci asta, dezarhiveaza si citeste instructiunile din fisierul .doc .
19 Apr 2008, 08:31
$1 scrie:$2nde ai ajuns mai exact? Ai descarcat tot folderul amintit de mine mai sus? Dupa ce faci asta, dezarhiveaza si citeste instructiunile din fisierul .doc .
pana la urma amreusit sa il instalez...dar acum e mai greu sa umblu pe el...selectez modelu 98-05 dupa care bag vinul si mai departe cum pot s a vad piesele care ma intereseaza ca imi arata ceva dar ceva de fluide frane ...
numa bine!
29 Iul 2008, 16:22
am si eu o intrebare legata de Microcat: cum va ruleaza in Vista ca la mine perge cam prost?
LE: o varianta mai noua o fi aparut?