Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

INTREbare clockspring

09 Apr 2008, 12:08

CE este acela ,,CLOCK SPRING 4 AIRBAG '',cum arata ?unde este el mai exact si la ce foloseste ?\

MULTUMESC :D

Re: INTREbare

09 Apr 2008, 12:29

Este o piesa din plastic montata pe coloana de directie, sub volan. Asigura conexiunile electrice intre volan (airbag, claxon, tempomat) si restul instalatiei permitand in acelasi timp si rotirea volanului.
Fişiere ataşate
Screen01.jpg

Re: INTREbare clockspring

10 Apr 2008, 17:00

mie la test nu mia= iesit eroarea asta ,,dar faza e ca am gasit o data pe sub scaune un bileet de la fostul proprietar cu 5 chesty trecute ...,care
2 dintre ele deja l-am reparat ,schimbat,,dar fara acel clokk spring mai merge ,,claxon airbag si ce mai e ?????ca eu am claxon

11 Apr 2008, 01:32

Claxon, airbag si kilotul automat (tempomat), daca ai.

11 Apr 2008, 05:12

vroiam sa zik ...,cum aflu ca am sau nu acel cloock sping ?

11 Apr 2008, 12:41

De avut il ai sigur...nici nu cred ca se poate monta volanul fara el. Claxonul n-ar merge, martorul de airbag ar sta aprins...

11 Apr 2008, 14:26

ok ,,multam ...,am sa ma uit ca daca e vreo smecherie facuta de ala sa mearga claxonul,...,aibagurile la mine nu merg
imi trebuie centrua protensionata sofer
si de ceva vreme nu se mai aprinde delok becul martor

05 Sep 2008, 22:58

Rezolvat ,il am dar nu stiam ca exista

21 Sep 2008, 09:55

Mie nu imi merge claxonul. Stie cineva unde gasesc mufa de la el sau unde este pozitionat goarna?
Răspunde