$1 scrie:$2u atat mai mult trebuie sa fii precaut in trafic. Ceea ce cred ca se intampla in cazul tau. Sunt sigur ca nu ai mai intra nici macar 1 m pe contrasens cand esti cu copilasul in masina. Incerc s-o inteleg si pe tanti aia, chiar daca suntem intr-un topic ce le denigreaza (pe o anumita parte pe buna dreptate), ea stie ca ala e drumul ei si atat. Poate era chiar incepatoare, poate a crezut ca Fordul va traversa inainte sa ajunga ea, poate... multe chestii. Ideea ramane, ea era pe drumul cu prioritate, coforumistul nostru, zic eu, are partea lui de vina ca a intrat mai mult decat trebuia pe sensul respectivei si ca a si debreiat.
in aceste caz sunt doi probabili vinovati din cauza carora s-a produs accidentul:
Firma care executa lucrarile la carosabil, sau la ce Doamne iarta-ma o fi executat, deoarece prin montarea acelor panouri de semnalizare a obturat vizibilitatea colegului nostru si de asemenea, probabil, nu a semnalizat din timp ca in acea intersectie se executa lucrari la carosabil.
Daca firma a semnalizat corect intersectia respectiva atunci este vina respectabilei doamne deoarece nu a respectat semnul respectiv si anume sa circule cu viteza redusa si atentie sporita (la 16m de frana nu cred ca circula cu viteza redusa).
In lege scrie ca atunci cand trebuie sa cedezi prioritate trebuie sa te opresti si sa te asiguri in locul cu cea mai buna vizibilitate... loc in care, probabil, s-a oprit si colegul nostru pentru a se asigura. Datorita obturarii vizibilitatii de catre firma responsabila cu lucrarile si amplasarea panourilor s-a intamplat ca aceast loc sa fie pe traiectoria duduii...

despre partea cu debreiatul sunt intru totul de acord!
am patit-o acu' vreo 2 ierni cand asteptam linistit pe linia de tranvai sa fac stanga si vad ca vine din spate un Cielo transformat in sanie de catre soferul troscanit ce se afla la volan!
Pana sa bag eu in viteza sa evit coliziunea am fost tamponat

nu s-a produs nici o paguba dar... ca idee! oricum in cazul lui nu prea avea ce sa faca chiar daca era in viteza...

Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W