ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca

15 Apr 2008, 16:09

$1 scrie:$2papi: bago si tu pe mail la adispan@yahoo.com te rog

gata domnu` Adi am trimis sper sa ajunga cu bine :)

15 Apr 2008, 16:10

$1 scrie:$2i sa nu aiba scurgeri!!

=))

Cornelush un mascul modest ca mine nu are cum sa fie disponibil :P

Adi cu papi... sper ca despre melodie vorbiti. Nu pot sa nu observ ca lui adi ii place sa spuna des "bago".

15 Apr 2008, 16:18

despre melodie vorbeam ca doar suntem in public, celelalte le discutam in particular B-) :>

15 Apr 2008, 16:32

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2oua fete avem si noi active pe forum si gata e scandal! O fi de la primavara... ;;)

primavara se trezesc hormonii si incep sa salte....
da pana la toamna obosesc ei....

bag seama daniela a intrat pe forum si s-a gandit ca e de matrimoniale... o zis : e forum auto, asta inseamna masculi adunati gramada, gasesc io printre ei unii bunicei....

PS cel mai tare ar fi s-o vedem cuplata cu officer... =)) o sa avem in serial : certuri in familie...

Tu Cornel ...d c nu mi ai zis ca esti ruda cu Mama Omida macar imi ghiceai si mie viitoru` pana acum ca sa nu-mi mai fac tot felu` de vise in zadar :(( :(( .Si nu te-ai prins ca pt Officer mi -am facut profilu` =)) =)) ....k mie imi plac bruneti dar numai cei care folosesc Headandshoulders =))

15 Apr 2008, 16:36

pai mai dana ... credeai k vii acilea pe forum fara sa stirnesti furtuni?

si vezi cum te invirti in juru lu officer ... he's mine !!!

uite, poti sa intri in vorba cu adicristea, k vad ca are o inclinare predilecta sa observe daca io scriu "bago" in mesajele mele

15 Apr 2008, 16:39

Tocmai mi-a bagat-o si mie adi pe mail ;;) cool hihi

15 Apr 2008, 16:49

aia care aveti Headandshoulders in baie de preferat si in fiecare camera bagati repede foto cu dovada.
si imprumutati-mi si mie unu ca poate cine stie....

15 Apr 2008, 16:57

$1 scrie:$2ai mai dana ... credeai k vii acilea pe forum fara sa stirnesti furtuni?

uite, poti sa intri in vorba cu adicristea, k vad ca are o inclinare predilecta sa observe daca io scriu "bago" in mesajele mele

ihmmmm nu`i corect :( ....da` in fine.....am un ingerash pe umarul drept care ma cumpateaza :D

15 Apr 2008, 17:00

$1 scrie:$2ai mai dana ... credeai k vii acilea pe forum fara sa stirnesti furtuni?

ihmmmm nu`i corect :( ....da` in fine.....am un ingerash pe umarul drept care ma cumpateaza :D

asa ma alinta acum, Ingeras 8->

15 Apr 2008, 17:06

$1 scrie:$2asa ma alinta acum, Ingeras 8->

Te-ai scos papi :)) =D>

15 Apr 2008, 17:12

Hahahhaha papi nu are cum sa cumpateze... io cred ca a uitat cand mancam saorma si mergeam cu masina beti... iar ionutz era panicat tot ca aparem la stiri :P It's the devil I tell you!!!!

15 Apr 2008, 17:16

pai eu am zis ca asa ma alinta nu ca sunt!!!

15 Apr 2008, 17:19

$1 scrie:$2ai eu am zis ca asa ma alinta nu ca sunt!!!

lasa ca stim noi ca iti place postura asta de "ingeras" =))

15 Apr 2008, 17:28

Ba da e marfa topicu asta in care poti sa aberezi off-topic. Te dai in stamba cum s-ar spune ;;)

15 Apr 2008, 17:32

$1 scrie:$2a da e marfa topicu asta in care poti sa aberezi off-topic. Te dai in stamba cum s-ar spune ;;)

da buna idee ca poti abera cat vrei off-topic sau nici aici nu avem voie :-/ trebuie sa vb numai in gashca :-/ =))

15 Apr 2008, 17:47

Coooooooooorneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllll unde estiiiiiiiiiii...............a aparut o "combinatie" noua si tu nu esti pe faza??? R U S I N E !!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

15 Apr 2008, 17:47

Nu eu am ziiiiiiiiiiiiiiiis. Officer fuse ala.

Oricum, am observat toti aia cu "bago" :)).

$1 scrie:$2a buna idee ca poti abera cat vrei off-topic sau nici aici nu avem voie :-/ trebuie sa vb numai in gashca :-/ =))

Da, asa e. Dana, de ce te bagi in vorba cu gashca? :))

15 Apr 2008, 18:07

pentru k pot :D/ :D/ :O)

15 Apr 2008, 18:12

$1 scrie:$2entru k pot :D/ :D/ :O)

cam asa trebuia sa sune: "eu pot eu sunt magician" =))

15 Apr 2008, 18:28

pai astept sa termini cu combinatiile astea ... efemere, trecatoare, sa te faci fata cuminte.... si sa realizezi la sfarsit ca eu sunt ala adevaratu'.. unicu'... etc etc.

eu pe-aici nu reusesc sa-mi dau seama daca sunt ontopic sau offtopic pe cuvantu meu...

15 Apr 2008, 18:35

Mai "Il Fenomeno", tu nu poti fi offtopic :).

15 Apr 2008, 18:38

basca am pile la moderatori si admini, sa stii
Ultima oară modificat de toxicristi pe 15 Apr 2008, 18:57, modificat 1 dată în total.
Motiv: asta nu se spune :))

15 Apr 2008, 19:20

$1 scrie:$2asca am pile la moderatori si admini, sa stii

pai nu se vede.... :-"

15 Apr 2008, 22:12

felicitari pt. idee, KomandantuR, uite ce-a iesit :)) :))

15 Apr 2008, 22:34

$1 scrie:$2elicitari pt. idee, KomandantuR, uite ce-a iesit :)) :))

Astept si eu sa vad, ma baga cineva in bodega pe treaba asta?

16 Apr 2008, 02:18

$1 scrie:$2fficer are camasa gay-ish roz?

Am mai multe. Am si ciclam... un barbat adevarat nu se teme sa poarte roz :P

Corect. Numai ca altii, mai normali, au cate 1-2 pe care nu le poarta decat atunci cand se "termina" accidental stocul de camasi de culori normale :D =))

P.S.: am sa(-ti) dau niste beri, pe cand se preconizeaza urmatoarea intalnire ClubFord fara masini sau cu partenera sofer? :D

16 Apr 2008, 09:14

Awoleooo aseara m-am imbatat cu bere... sa nu aud de ea 3 zile :P

Lasa boss... daca ai rezolvat e bine ca era ciufulita situatia.

16 Apr 2008, 11:40

Acum pune-ti si banner cu ceva roz, sa se asorteze cu samponul.

16 Apr 2008, 11:52

Asa ca asta ?

16 Apr 2008, 13:07

BAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! CARE MI_AI MODIFICAT SEMNATURA???? Adi te suspectez. Adicatelea esti suspectu nambar uan :-*
Răspunde