........hai ca ma bag si eu putin in seama, cu permisiunea voastra bineinteles !!!......

Oaaaameni buni !, oaaaaaaameni buni !!, calmoooo pacientoooo !!!, la ce folosesc aceste contre ?

Toti de aici suntem oameni adevarati cu capul pe umeri si fiecare dintre noi avem problemele noastre ,....prietenii nostri,...gusturile noastre,...fiecare cu experienta si cunostintele lui,....etc.
V-ati intalnit si ne
vom mai intalni de multe ori si imi place sa cred ca la absolut toate aceste intalniri, lumea s-a simtit
OK .
Tot ce am scris mai sus, va rog, sa nu fie interpretat ca pe o ofensa (de nici unul din voi ), pur si simplu asa am simtit eu ( sunt mai pacifist de felul meu -> dehh fiecare cu defectele lui

).
.....si acum ca s-a terminat cu
OFF-ul sa trecem la subiect.
@Alen - daca intradevar iti doresti sa vii la meci pe 10 mai, te rog trimite-mi si mie nr.de telef. pe PM si cand aflu pretul biletului ,te anunt imediat si stabilim atunci celelalte detalii. OK?
@ludicass 
nici eu nu sunt un suporter infocat sau microbist de-a ligii lui Nea Mitica, sau a echipei FC Ceahlaul sau mai stiu eu ce de prin fotbalulul nostru de r.......t, darrrr cu toate astea iti spun ca in ultima perioada ,la ultimele meciuri, am ras cu lacrimi

(multi hatri prin tribunele astea

), iar de felul meu sunt un tip destul de serios si morocanos, ca si cum zambetul s-ar vinde pe monezi de aur si nu s-ar gasi la liber

.Exact cum reiese si din postul meu de mai sus ,totul a sunat ca o invitatie la distractie, voie buna si nimic mai mult ( eu unul nu impun si nu am impus nimanui nimic ..- exceptand-ul aici pe baiatul meu -..., bineinteles fiecare este liber sa faca ce doreste -->eu sunt singe de neamt

, invit omul odata si atat, daca vrea bine, daca nu la fel de bine )
.......
deci la subiect domnule, la subiect,.....,buuun la subiect.
Un remember, iata ce s-a mai propus prin posturile trecute:
@tanasi- spunea
super faina intalnirea.....mor de draci ca am aflat prea tarziu
poate fc dupa pasti o intalnire undeva la un gratar eventual 2 zile
recomand zona g humorului....moldovita...este ce vedea..munte,loc de gratar este...eventual inchiriem o cabana 2 zile
ce ziceti?
------------------------------------------------
@ludicassPersonal as vedea intilnirile acestea putin altfel, am mai spus-o, dar degeaba. Eu le-as vedea ca pe niste chestii de amploare, cu ceva sponsori implicati, cu lume multa, cu un gratar in aer liber... Eventual cu niste iesiri in gasca pina la Bicaz, Lacul Rosu, Slanic M....
PS: pt ca mai multi forumisti mi-au cerut detalii despre pista de karting de la Bacau, sugerez ca urmatoarea iesire sa aiba loc acolo. Sa ne masuram maiestria in ale sofatului pe pista!
Cody..am discutat chestia despre pista de karting azi cu Razvan..ST-ul atomic de la Brasov! El, impreuna cu 3 prieteni, vrea sa participe neaparat. Ma voi interesa de preturi si program. Conditiile sint bune din ce stiu. Am fost la karting doar ca spectator... Exista cam tot ce vrei, de la parcare amenajata, la bar, restaurant, si pina la servicii de cazare. Nu cunosc insa tarifele dar voi da o fuga cind am putin timp liber.
Detalii despre locatie si amenajari gasesti aici:
http://www.selenamotorsport.ro/prezentarecircuit.php Eu sunt intru-totul de acord cu ce au propus cei doi forumisti mai sus.Cred ca ar fi super faina o petrecere

la o cabana(pensiune), cu gratare,cu o bericioaica (asa as avea posibilitatea sa beau si eu , caci altfel la o intalnire normala -->doar apa plata cu lamaie,blehhh), cu distractie, un dans, povestiri in jurul unui foc, o minge, o drumetie,natura, aer curat, pescuit, rumy,etc. --> intr-un cuvant
freeeeeee .
Dar asta nu-i totul

, daca locatie ar fi undeva prin preajma Bacaului, la intoarcere bineinteles ca nu as rata posibilitatea de a ne da piloti la pista de karting.

.
Aceasta zic eu ca ar fi o intalnire excelentaaaaaa si cu siguranta nu o vom uita prea curand, ba chiar pot spune ca s-ar bucura si de o participare mai numeroasa.
Freeeee, man !!
freeeee!!
PS. Daca am gresit cu ceva atunci mii de

....