ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

ClubFord in revista AutoExpert!!

11 Apr 2008, 08:55

Mandrul nostru forum ocupa rubrica AUTOCLUB din revista AutoExpert de luna aceasta. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale, in principal domnului redactor Radu Borcea.

Articolul este gen interview, la care am raspuns eu, dar nu fara consultarea colegilor de echipa! :D

Am atasat doua scanari, sau documentul pdf.

Numai bine! Si Happy reading :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Club Ford.pdf
(220.46 KiB) Descărcat de 190 ori
pagina1.jpg
pagina2.jpg

Re: ClubFord in revista AutoExpert!!

11 Apr 2008, 09:02

foarte frumos :D
sa vedem cati utilizatori noi vor aparea perioada imediat urmatoare

11 Apr 2008, 09:04

=D> =D> =D> =D>

11 Apr 2008, 09:08

tare!
bravo si la mai multe ;)
publicitatea este benefica atat acestui forum cat si pentru atragerea de noi membri =D>

11 Apr 2008, 09:09

Foarte frumos! Foarte frumos ca au fost mentionati si cei care au facut ceva pentru acest forum si pentru utilizatorii sai, in speta CSD si Forcar. Bravos si la mai mare ClubFord!!!

11 Apr 2008, 09:21

Super tare:) E si masina mea in poza :D

11 Apr 2008, 09:34

Apare si o bucata de "catel" :D. Felicitari, sa vedem ce val de utilizatori vine!!

11 Apr 2008, 09:39

Hehe pleacă omul 3 zile din București și se trezește cu mașina pozată în revistă. Foarte tare. Bravo!
Așteptăm cu drag "new members".

11 Apr 2008, 09:51

Maaaama!!!! Super tare! Toxicristi ar trebui sa iti schimbi nick-ul in "supercristi".
Si ma vad si eu cu puiuta mica si se vede si Silver in pozele alea!!! Surpriza foarte frumoasa.
Nu am cuvinte... ^:)^ Sunt speachless....
Bravo, oameni buni! Acum chiar trebuie sa ne onoram (re)numele! Astept cu interes detaliile de la adispan cu finalizarea infiintarii asociatiei.
:-*

11 Apr 2008, 09:56

Felicitari! =D> =D> =D> Si la mai multe!

11 Apr 2008, 10:02

Felicitari Toxicristi.
Si sincer la cat mai multe articole de genul despre ClubFord si asociatia ClubFord.

11 Apr 2008, 10:50

si eu apar in poza :D. Ma gandesc ca ar fi fost misto daca il chemam pe Radu Borcea si la o intalnire, sa vada spiritul fordistilor

11 Apr 2008, 12:16

Bravo! Am aratat ca suntem o forta! :D :D :D

11 Apr 2008, 12:45

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
toxicristi FELICITARI! N-am suficiente cuvinte de lauda!
Super fain!

11 Apr 2008, 14:16

cristi, esti un adevarat PR :)
felicitari pentru intiativa si sper sa-ti urmeze si alti colegi exemplul:D

11 Apr 2008, 14:20

Felicitari trebuie sa o tinem tot asa....urmatorul pas ar fi sa aparem la o emisiune TV de specialitate :D
=D> =D> =D> =D> =D> =D>

PS: apar in revista :D:P

11 Apr 2008, 14:22

=D> =D> =D> =D> =D> =D> ^:)^

Felicitari si la mai multe....

11 Apr 2008, 14:25

Bravo Toxicristi. =D> si la mai mare.

PS. apar si eu in revista :D :D

11 Apr 2008, 16:35

$1 scrie:$2elicitari trebuie sa o tinem tot asa....urmatorul pas ar fi sa aparem la o emisiune TV de specialitate :D
=D> =D> =D> =D> =D> =D>

PS: apar in revista :D:P

Am aparut deja la autoforum - http://www.youtube.com/watch?v=alICPKAWAII

11 Apr 2008, 20:05

Wow, va multumesc frumos pentru aprecieri! :">

$1 scrie:$2er sa-ti urmeze si alti colegi exemplul:D

Nu am niciun dubiu ;) >:D<

Pe Radu l-am invitat la intalnirile din Bucuresti (ma rog, impropriu spus :D ), dar sa vedem daca poate sa onoreze invitatia. Posibil sambata viitoare, pe 19 :)

Numai bine la toata lume si go, ClubFord, go!

11 Apr 2008, 20:08

=D> =D> =D> bravo toxicristi pentru initiativa, insa felicitari ambilor participanti la interviu

13 Apr 2008, 11:15

Felicitari, din cate stiu e unul din putinele forumuri dedicate unei marci auto citate in presa de specialitate de la noi

13 Apr 2008, 17:19

Cred ca cineva, undeva, a sesizat seriozitatea discutiilor si continutului acestui forum Am mai citit si pe la altii...Dar parca sunt prea multe vorbe goale si putina "substanta" in ceea ce contin. Asa ca.... ce-i bun e bun si gata. =D>

14 Apr 2008, 12:01

e cea mai buna dovada ca suntem un forum serios...a inceput sa ne bage lumea in seama mai mult si asta nu poate fi decat bine pt. noi si in special pt. masinile noastre, in relatiile cu service-urile, asiguratorii, dealerii marcii, etc....

felicitari =D> si la mai mare... <:-P
problema e: de ce ai lasat tu, toxicristi, frumusete de fotomodel sa raspunda doar la o intrebare ? :-O :))
PS: citit interviul "live", din revista, la intalnirea de pe 12.04 din Bucuresti :D ....avea fotomodelu' un exemplar si-l arata, mandru, tuturor =D> :-t ;)

14 Apr 2008, 19:30

Foarte tare fratilor! La mai mare! Felicitari pt aceasta aparitie intr-o revista de gen !

14 Apr 2008, 22:13

bun, bine, felicitari! trebuie sa imi cumpar revista ca vorba ceea e primul articol scris despre noi si cu noi....o sa le creasca vinzarile baietilor!

16 Apr 2008, 20:50

Super tare frate!!! Bravo Cristi!!!

Sunt doua poze din intalnirea de pe 22.03.2008 in care apare si masina mea si apar si eu :)) Yupiii.

Sa o tineti tot asa =D>

PS. fain si reportajul dupa http://www.youtube.com

16 Apr 2008, 21:45

Felicitari domnu Moderator bine spus bine gandit un rezultat demn de acest Club
Inca odata sincere Felicitari
Cu Stima
PS Pt cine nu stie eu Vorbeam pe Youtube

16 Apr 2008, 21:57

$1 scrie:$2S Pt cine nu stie eu Vorbeam pe Youtube

Tu erai cel care statea sprijinit de acea Fiesta ST alba?

.....ei pai daca e asa atunci felicitari si tie =D> ..... desi am spus ca e fain si reportajul

17 Apr 2008, 12:16

$1 scrie:$2elicitari domnu Moderator bine spus bine gandit un rezultat demn de acest Club
Inca odata sincere Felicitari
Cu Stima
PS Pt cine nu stie eu Vorbeam pe Youtube

Si pentru cine te stie dar nu te cunoaste si fata in fata? Mi-a placut speech-ul si faptul ca ai vorbit cu sinceritate s-a simtit in cuvintele tale. Oare o fi cazul ssa incepem cu "Eu-clubFord, sunt mic,...membrii de valoare ma fac mare, eu sunt slab, ...fordistii sa ma faca si mai tare..."etc. ! ca sa parafrazam o rugaciune. Fara intentii urate, desigur.
Răspunde