Am primit raspuns...
Avand in vedere ca este un raspuns generalizat, imi permit sa-l pun aici.
Eu voi face tot posibilul sa ma intalnesc cu el... si sa vad cate pot lua... dar trebuie sa le si fac poze masinilor pe care se vor monta.
Am sters o cifra de la nr. de tel .. daca e vre-un moderator care crede ca poate fi trecut nr. de tel, voi spune ce cifra lipseste. Desi cred ca tine mai mult de domnul Dan Patzelt.
$1 scrie:$2i bine,
campania a ajuns intr-un stadiu avansat ,in care nu mai imi pot permite sa programez, telefonez, merg pana la fiecare in parte.
Asa ca am luat decizia de a organiza un Summit, duminica 13 aprilie, in fata la protv, pe pache , de la orele 12 la 16.
Puteti veni cu bicicleta, metroul, motocicleta, scuter oricum. Vreau sa va dau aceste stickere. O sa va dau instructiuni de lipire, daca e cazul.
Sunt 3 culori si 2 dimensiuni: litera de 1 cm galben/ orange si litera de 1,5 cm alb.
Daca vreti pentru un prieten, nici o problema, dar aveti "obligatia" de a face acea Poza pentru slideshow.
Imi pare rau ca procedez asa,
imi imaginez ca nu din rea credinta, ci din lipsa de timp, trafic aglomerat; ma rog de 2 zile, sa ma intalnesc pentru a lipi aceste stickere gratuite si totul pentru o cauza nobila.
Mesajul este generalizat asa ca nu il luati personal, decat daca este cazul.
Va astept cu cel mai mare drag duminica petru a le lipi.
Cred ca societatea are nevoie de oameni activi ca dvs. si de aceea am initiat acest proiect. Putem sa facem ceva ,sa transmitem acest mesaj si altele. Noi traim in acest oras.
Recunosc ca m-a depasit, nu ma asteptam la sute de cereri din Bucuresti( in 7 zile de campanie), plus nu stiu cate in tara. Pana acuma am primit cereri din Constanta, Pitesti, Arad, Ploiesti,Iasi, Timisoara, Ploiesti,Targu Jiu,Suceava,Craiova,Baia Mare,Resita, Satu Mare.
Sper ca acest drum in plus sa nu va afecteze Simtul Civic si sa ne intalnim duminica.
Astept un beep, si o sa cobor in fata Pro-ului , sunt cu barba si ochelari ( nu stiu cati vor fi duminca acolo la fel ca mine. :-)) )
Daca nu putem duminica asta, incerc sa va dau un program aproximativ pentru saptamana viitoare cand il aflu.
Cred in acest proiect si sunt dispus sa fac sacrificii.
Multumesc de intelegere si sa ne vedem intr-un trafic mai civilizat
Dan Patzelt
07xx.xx.xx.xX
Moderator edit: Am sters intreg numarul de telefon deoarece nu cred ca era necesar. Cine este interesat, il poate afla prin PM.