Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
18 Apr 2008, 16:17
Urmand initiativa colegilor cu Fiesta ST, care vor sa faca o intalnire exclusivista a ST-urilor, a colegilor cu Sierra care vor sa faca o intalnire a celor cu masini vechi, m-am gandit ca ar fi fain sa facem si noi, cei care avem Forduri cu Jante de Otel, o intalnire exclusivista ! Ce parere aveti ?
Haideti, nu fiti timizi ! Ce daca avem jante din otel, si rotile noastre sunt rotunde !
Astept propuneri privind locul si data intalnirii !
18 Apr 2008, 16:44
Am rezerva de otel

Ma primiti?
18 Apr 2008, 17:04
io ma bag, am toate jantele de otel
propun Portile de Fier ca locatie
18 Apr 2008, 17:20
Si daca am capace pot sa vin?
18 Apr 2008, 18:41
vin si eu acum cat am cauciucurile de iarna cu jantele de otel
18 Apr 2008, 19:09
@Viper: 1q-le ... suntem niste exclusivisti ... zi mersi k iti cerem sa ai toate cele 5 jante de otel si nu cerem si papion, bretele si joben

cartoane, daca sub capace e otel, esti de-al nostru; altfel, daca vii k sa ne spargi gashk, te aruncam la turbine
18 Apr 2008, 19:14
Asta e, ce naiba sa fac... Vand 4 jante de aliaj la schimb cu 4 jante de otel, na
18 Apr 2008, 19:23
Pai atunci, ca sa-i fac pe plac lui Adişpanu, imi dau capacele jos.
18 Apr 2008, 19:23
hai, nu fi pufi ... te primim, insa ne tragi niste poze din care sa rezulte ca avem jante de ... molibdem sau quartz
18 Apr 2008, 19:49
Io am jante de masina... Nici asa nu e bine...
18 Apr 2008, 19:52
bravo,
daniel, super tare ideea.....

vin si io, ca si ale mele-s de otel, inclusiv rezerva...
propun participarea si fara capace, acestea fiind interzise
18 Apr 2008, 22:19
Eu sunt de parere ca aceasta glumita nu isi are rostul. Nu cred ca este cazul sa ajungem la scindari ca posesorii de st vor sa se intalneasca. Poate vor sa se intalneasca separat si posesorii de automodele cu motor cu ardere interna. Nu vad care e problema. Oricum omul cand nu are ce face isi gaseste ceva de facut.
18 Apr 2008, 22:29
nici eu nu gust glumita asta. nu e frumos sa fim sarcastici unii cu altii, pentru ca se ajung la altele... aceste intalniri sunt deschise si poate participa oricine.
ps: vrea cineva intalnire cu masini adevarate, nu agricole?