Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire ford Ka in Piatra Neamt

18 Apr 2008, 19:27

Pentru ca sunt multe,cel putin 10 am vazut eu,propun sa stabilim aici o intalnire in viitorul apropiat.Astept sugestii...

Re: Intalnire ford Ka in Piatra Neamt

18 Apr 2008, 20:52

Si Focusuri sunt cel putin 100 in Piatra Nt si doar doi ne-am vazut la intilniri :( ; asa ca pana una alta ramanem doar la Ford ..... :))

19 Apr 2008, 00:44

......si mondeo sunt destule, dar eu nu am reusit sa-mi conving cel mai bun prieten (tot cu mondeo) sa participe la intalniri ! :D De ce oareeee? :-"

19 Apr 2008, 06:04

Probabil pentru ca i se pare ceva........ciudat?? Sau poate nu are timp omul...

19 Apr 2008, 06:53

la cate masini sunt, in piatra, eu zic ca ar merita sa faceti o intalnire cu toate modelele de ford, nu numai cu KA

19 Apr 2008, 14:26

$1 scrie:$2a cate masini sunt, in piatra, eu zic ca ar merita sa faceti o intalnire cu toate modelele de ford, nu numai cu KA

ai dreptate, si asa abia ne strangem 6-7 masini toate modelele Ford pe la intalnirile din Moldova, de unde strangi tu macar atatea Ka-uri ?
nu e vorba ca nu sunt, ele sunt destule, si-n Bacau am vazut cel putin 10-15, dar probabil lumea nu are timp de pierdut pe forum si de venit pe la intalniri...
ma rog, poate ai sa reusesti, eu iti doresc succes ;)

19 Apr 2008, 15:58

Pe forum am vazut ca este cel putin o persoana in afara de mine cu Ka. Daca am putea sa dam sfoara in tara(oras) poate face, ceva. Eu am un prieten care are un Ka si pe care-l pot anunta chiar eu. Ma gandesc totusi ca daca ne dam batuti asa usor......

19 Apr 2008, 19:08

primul prilej ar fi sa ne vedem cu totii la urmatoare intalnire Ford, oriunde va avea ea loc (bacau, Piatra )-->vezi sectiunea evenimente. Daca pana atunci reusiti sa anuntati inca 1-2-3 persoane de Ka si daca intalnirea va fi reusita ( ceeee tampenie, nici nu are cum sa fie altfel ) atunci cu siguranta acesta este un punct de plecare si ptr. o intalnire a KA-istilor.

20 Apr 2008, 18:18

$1 scrie:$2e forum am vazut ca este cel putin o persoana in afara de mine cu Ka. Daca am putea sa dam sfoara in tara(oras) poate face, ceva. Eu am un prieten care are un Ka si pe care-l pot anunta chiar eu. Ma gandesc totusi ca daca ne dam batuti asa usor......

Daca vreti imi scriu si eu pe spate la masina " Ka " ( nu glumesc ) si o sa fim cel putin 3 ... dar pana una alta veniti voi la o intalnire ford pe general sa ne cunoastem si noi ....ca sigur nu o sa va para rau ;)

20 Apr 2008, 20:21

Este un pas inainte...de acord in principiu...cine ne mai insoteste?

20 Apr 2008, 20:22

azi tocmai a avut loc o intalnire ford ka la iasi ;) , asa ca startul s-a dat :D . a fost super intalnirea chiar daca au fost doar 3 ka-uri.

20 Apr 2008, 20:44

$1 scrie:$2ste un pas inainte...de acord in principiu...cine ne mai insoteste?

e in discutie
viewtopic.php?f=31&t=14882

01 Noi 2008, 17:52

Duminica 2 noiembrie la ora 13 la Strandul din Piatra Neamt intalnire a fordistilor.Cine vrea...cine poate...
Subiect închis