Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intruniri de noapte Bucuresti | Next: pending ...

22 Apr 2008, 17:58

$1 scrie:$2ici un semn de la euripide. din pacate dupa ce am plecat aseara i-a cedat turbina(cred, sper sa nu). la 2000rpm zdranganea ceva la motor si nu mai tragea.

Am vazut ca ati tras pe dreapta .. el era cu avariile puse, dar am zis ca mai vreti sa vb. ceva. Daca stiam ramaneam si eu, macar sa-mi dau cu parerea.
Off.. vezi ce fac intalnirile astea ? Ai tras de masini incat ni le-ai stricat. Eu mi-am schimbat lichidul de servo azi. Stiam eu ca de la intalnirea de ieri mi se trage :-"

22 Apr 2008, 20:35

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ici un semn de la euripide. din pacate dupa ce am plecat aseara i-a cedat turbina(cred, sper sa nu). la 2000rpm zdranganea ceva la motor si nu mai tragea.

Am vazut ca ati tras pe dreapta .. el era cu avariile puse, dar am zis ca mai vreti sa vb. ceva. Daca stiam ramaneam si eu, macar sa-mi dau cu parerea.
Off.. vezi ce fac intalnirile astea ? Ai tras de masini incat ni le-ai stricat. Eu mi-am schimbat lichidul de servo azi. Stiam eu ca de la intalnirea de ieri mi se trage :-"

eu am aju8ns bine...ce a patit euripide?? :-S

22 Apr 2008, 20:39

mai sincer imi pare rau dar cred ca asta sa fi fost cauza.el a zis ca ii suiera si inainte dar nu stia de la ce este. iar cu servo al tau.... sigur nu trebuia completat inainte?

22 Apr 2008, 21:08

salut baieti!Am lasat-o la CSD pentru diagnoza...vb maine cu ei. Sper sa nu fie turbina ca e 57mil+TVA (la ei-nu stiu cat o fi la forcar)....bine...s-ar putea sa poata fi rectificata. Va tin la curent oricum.
By the way!NU E VINA NIMANUI!...masina a mai fost in Noiembrie la BDT cu o problema tot la turbina(nu era a mea pe atunci)...asa ca...oarecum ma asteptam sa recidiveze.

22 Apr 2008, 21:17

Tocmai am ajuns acasa. Terorare ce era prin oras.
Euripide imi pare rau sa aud ca ai probleme, sper sa se rezolve fara costuri mari.

@DGAlexandru lasa ca si eu am facut azi schimbul de consumabile si am aflat ca tre sa imi iau si rola intinzatoare pentru curea, noroc ca este doar 5 mil. :D

So, urmatoarea intalnire pe joi?

22 Apr 2008, 21:19

Eu nu am acuzat pe nimeni de nimic. Imi cer scuze daca asa s-a inteles. Eu am pus un smiley pe acolo...
Eu trebuia sa schimb de mult lichidul, era maro inchis........ total :P
In legatura cu turbina, daca o asemenea exploatare o poate distruge, cred ca nimeni nu ar vrea sa aiba turbina pe masina.
Intr-un fel e mai bine, daca ea e problema, ca a picat acum; decat sa fi plecat cu masina pe undeva si sa fi crapat pe drum....

22 Apr 2008, 21:19

joi as veni si io ... k dupe aia e pastele si plec ...

22 Apr 2008, 21:48

Joi ma bag si eu daca se face.

22 Apr 2008, 22:29

Eu sper sa vin pe bicicleta, daca e sa se faca joi.. nu de alta, dar tot sper si eu ca-mi va intra masina la vopsit :(

22 Apr 2008, 22:53

cu bicicleta fara bicicleta... sa iei si tu la tine amplificatorul ala sa-l testez si eu :D

22 Apr 2008, 23:26

daca nu ploua, vin si eu joi. pe la ce ora?

22 Apr 2008, 23:28

joi poate vin si eu. sa va prezint si noi faruri negre cu angel eyes. ca poze nu am timp sa fac. :)

@euripide. turbina se poate reconditiona. sau poti cumpara una noua la un pret in jur de 400 euro. nu mii de euro ca la jepcarii de la service ford din BUC

22 Apr 2008, 23:32

$1 scrie:$2oi poate vin si eu. sa va prezint si noi faruri negre cu angel eyes. ca poze nu am timp sa fac. :)

@euripide. turbina se poate reconditiona. sau poti cumpara una noua la un pret in jur de 400 euro. nu mii de euro ca la jepcarii de la service ford din BUC

Mie mi-au cerut 44 mil pe pompa de joasa presiune si am rezolvat problema doar cu 750 lei la forcar...deci :-"

22 Apr 2008, 23:35

$1 scrie:$2oi poate vin si eu. sa va prezint si noi faruri negre cu angel eyes. ca poze nu am timp sa fac. :)

Mie mi-au cerut 44 mil pe pompa de joasa presiune si am rezolvat problema doar cu 750 lei la forcar...deci :-"

sincer sa fiu si forcar are preturi mari. ca importator merge cu adaosuri cuprinse intre 30-100%
in service se merge cu adaos de 300%-infinit

ex: cautam faruri focus cu xenon originale ford. pret forcar 3100 ron. pret european-parts 600 euro cu transp inclus din GERMANIA.

22 Apr 2008, 23:36

da, dar acelea nu sunt originale

22 Apr 2008, 23:39

$1 scrie:$2a, dar acelea nu sunt originale

ba da. am intrebat si am primit confirmare de la ei. sunt faruri visteon ;)

http://www.european-parts.net/gallery/a ... C01010.JPG
si daca vrei sh gasesti pe ebay la pret de 250-500 euro

23 Apr 2008, 08:54

deci lansam o intalneala pe joi seara la Casa Poporului ? la 21:30 e bine?

23 Apr 2008, 09:15

Oameni buni Sarbatori Fericite eu azi plec acasa si vin dupa 1 mai ....Sa va distrati frumos si sa nu mancati prea mult :D :-* :-* :-*

23 Apr 2008, 09:21

Sarbatori Pascale fericite si tie Daniela.

23 Apr 2008, 09:43

$1 scrie:$2ameni buni Sarbatori Fericite eu azi plec acasa si vin dupa 1 mai ....Sa va distrati frumos si sa nu mancati prea mult :D :-* :-* :-*

Petrecere frumoasa si Un Paste Fericit!

te asteptam cu drag in Bucuresti!

(speram ca nu ai uitat unde sunt locatiile intalnirilor, in caz contrar vom veni cu drag sa te luam de pe la Mosilor, sau de la Unirii - locatiile pe care le stii tu mai bine... )

23 Apr 2008, 09:44

$1 scrie:$2arbatori Pascale fericite si tie Daniela.

Asta cu Sarbatori Pascale e metoda cea mai tare de eschiva in cazul in care nu stii daca e corect Pasti Fericit sau Paste Fericit.

Deci ne vedem joi seara?

23 Apr 2008, 09:49

Paste Fericit si tie daniela si drum bun!
daca e frumos afara o sa vin si eu la intalnirea nocturna, caci voi pleca sambata din Bucuresti, si ma voi intoarce pe 5 mai si imi va fi dor de voi!

23 Apr 2008, 09:52

$1 scrie:$2arbatori Pascale fericite si tie Daniela.

Asta cu Sarbatori Pascale e metoda cea mai tare de eschiva in cazul in care nu stii daca e corect Pasti Fericit sau Paste Fericit.

Deci ne vedem joi seara?

:))
am zis "Sarbatori Pascale" deoarece am vrut sa arat ca se poate spune si asa! ;)
Ma zgarie la urechiuse cand lumea ureaza cu diverse ocazii "sarbatori fericite" in loc de "Craciun Fericit" sau "Un an nou fericit" etc... :-"

23 Apr 2008, 09:56

Vaaaaaiiii Daniela ce epuras dlagalash ai la avatar... sau asa arati tu in aceasta perioada ;))
$1 scrie:$2sta
cu Sarbatori Pascale e metoda cea mai tare de eschiva in cazul in care
nu stii daca e corect Pasti Fericit sau Paste Fericit.

offf.. bine mai... sa pasti tu fericit atunci ... de aia se foloseste acea varianta; sunt unii mai carcotasi care ar putea modifica intelesul :D.
pentru voi, restul, :D : Cu ocazia Sfintelor zile de Pasti, va doresc ca Iepurasul (si nu ma refer la cel amintit mai sus :P) sa va aduca tot ce va doriti voi.

23 Apr 2008, 10:01

$1 scrie:$2aaaaaiiii Daniela ce epuras dlagalash ai la avatar... sau asa arati tu in aceasta perioada ;))

offff: iar a pus-o la solicitarea ta expresa cu iepurasul? :))

on: Joi? 21.00? ampli? :D

PS: de... babele alea... :D

23 Apr 2008, 10:09

$1 scrie:$2aaaaaiiii Daniela ce epuras dlagalash ai la avatar... sau asa arati tu in aceasta perioada ;))
$1 scrie:$2sta
cu Sarbatori Pascale e metoda cea mai tare de eschiva in cazul in care
nu stii daca e corect Pasti Fericit sau Paste Fericit.

offf.. bine mai... sa pasti tu fericit atunci ... de aia se foloseste acea varianta; sunt unii mai carcotasi care ar putea modifica intelesul :D.
pentru voi, restul, :D : Cu ocazia Sfintelor zile de Pasti, va doresc ca Iepurasul (si nu ma refer la cel amintit mai sus :P) sa va aduca tot ce va doriti voi.

Pai arat asa cuminte k un iepuras k sa primesc cat mai multe cadouriiiii >:) O:-)

Re: Intruniri de noapte Bucuresti | Next: Joi, 24.04, Ora 21:00

23 Apr 2008, 10:15

Eu propun joi pe la 8:30-9 maxim. Ca vad ca e posibil sa fim ceva si... poate mergem la un suc, o bere, un biliard, un bowling, o ceva. Asa, inainte de sarbatori.

23 Apr 2008, 10:17

$1 scrie:$2n: Joi? 21.00? ampli? :D

Da, e ok joi, 21.
Ampli e pe birou, asteapta sa fie iar alimentat :D
$1 scrie:$2ai arat asa cuminte k un iepuras k sa primesc cat mai multe cadouriiiii >:) O:-)

Eu stiam ca iepurasii fac cadouri in aceasta perioada, nu invers.
Mai bine iti puneai una cu o pisicutza, asa stia lumea ca poti sa si zgarii rau - a se vedea pozele cu masina mea :P

23 Apr 2008, 10:18

$1 scrie:$2ameni buni Sarbatori Fericite eu azi plec acasa si vin dupa 1 mai ....Sa va distrati frumos si sa nu mancati prea mult :D :-* :-* :-*

Sarbatori Fericite si distractie placuta...eu pe 1 plec spre Cta :D

23 Apr 2008, 11:02

Întâlnirea e la Casa Poporului ?
Subiect închis