Include si Hobby :D
Răspunde

Fordisti romani in Italia sunt?

23 Apr 2008, 16:10

de cand tot navighez prin siteul asta nu imi aduc aminte :-?? sa mai fi gasit pe altul de prin italia.oare chiar asa sa fie :-??

Re: Fordisti romani in italia sunt?

24 Apr 2008, 10:46

SE PARE CA SUNT SINGUR PE AICI :(( :(( :((

06 Mai 2008, 11:10

Nu nu nu .. Nu esti deloc singur :D .Mai sunt si eu pe aici.Asa ca suntem in 2 deocamdata ;)

07 Mai 2008, 12:43

=D> =D> =D> ce bine.si cam pe unde invarti volanul ? :D am mai vazut azi un focus caravan verzuliu cu nr de sj si unu negru 5p de gj

07 Mai 2008, 23:33

Ma invart pe langa Verona, undeva pe langa Gardaland, Lago di Garda. :D

09 Mai 2008, 11:02

hmmm, 301 km nici prea prea nici foarte foarte :D.poate daca ajung pe la gardaland vreodata...poate la vara cand plec acasa ca trec pe aproape. :D. revizii ceva ti-ai facut pe aici prin italia?

09 Mai 2008, 19:04

$1 scrie:$2mmm, 301 km nici prea prea nici foarte foarte :D.poate daca ajung pe la gardaland vreodata...poate la vara cand plec acasa ca trec pe aproape. :D. revizii ceva ti-ai facut pe aici prin italia?

Numai in italia :D locuiesc aici d vro 5 ani, masina am luat-o aici, in Romania vin cateodata in august in concediu sau cand am treburi de rezolvat. In vara asta o sa fiu plecat din Italia adica voi fi in Romania de pe la jumatatea lui iulie pana la jumatea lui august(4 saptamani) in concediu. Oricum daca treci pe aici in afara de perioada asta bem o bere garantat. ;)

10 Mai 2008, 14:02

BOUNCENN.gif
BOUNCENN.gif (914 Octeţi) Vizualizat de 1772 ori
s-a facut
Răspunde