Discutii libere/forum

Ce ati schimba la BUCURESTIUL zilelor noastre!?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Ce ati schimba la BUCURESTIUL zilelor noastre!?

Mesajde Tiry213 » 24 Apr 2008, 09:42

$1 scrie:$2
$1 scrie:$22. Un proiect in care sa se prevada ca cei din provincie nu au voie in Bucuresti cu masina atunci cand in aceasta se afla o singura persoana, acelasi lucru si pt bucrestenii care vor sa intre cu masinile in centru

Papi, si cum vezi tu treaba asta? Adica ala care mai ia in masina 2-3 persoane, face pe taximetristul, ca trebuie sa ii lase pe respectivii unde au treaba, nu? Si cum ii selecteaza? "Dvs nu va suiti ca va curge zerul din sacosa, dvs nu ca mirositi a transpiratie, si nici dvs ca aveti noroi pe pantofi. Altii la rand la puricat!" :)) Unul din principiile fundamentale ale crearii UE este libera circulatie (marfuri, persoane). Adica ma duc unde vrea muschii mei in Europa si nu am voie sa intru in Bucuresti! :)) :)) :))

Pai daca s-ar aplica asa ceva mi-as pune nr 137 pe masina, si de pe A1 as oprii in statie sa tin masina full, pana la universitate :))
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 24 Apr 2008, 09:46

$1 scrie:$2Imi place MULT ideea lui Almanahe cu Dambovita, imi place ideea de a te deplasa de la unirea in regie sa zicem cu un feribot.

nu e ideea mea, dupa cum vezi deja s-au gandit si oficialitatile la asta... e mai mult o mare si veche dorinta a mea :D

stiam ca asta va fi raspunsul, am vrut sa editez postul meu ... dar m-am luat cu treaba si am uitat :D
si ce daca e o cadere de apa? poate fi acolo capatul unei linii :)
cat despre poduri pot sa pun pariu ca se pot inalta fara costuri exagerate.
Depinde cat de mult trebuie inaltate. Acum pe sub pot sunt cativa metri in mijloc(alea sub forma de arcada) daca aproximez bine, cred ca in jur de 3 m, pana la apa. Iar un vapor(barcuta ii trebuiesc mai multi, + ca inaltimea asta e doar in mijloc, iar spre margini scade. O inaltare a unui pod a implica inclusiv o inaltare a drumului, iar daca o sa faca asa ceva o sa vezi intersectiile de langa dambovita ca pe niste movile mari, si cu aglomeratia asta o sa fie ceva de genul "king of the hill" :))

Ce mi-ar mai placea sa se faca un lac de agrement frumos in locul ala viran de pe Vitan Barzesti (cred ca asa se cheama, langa Rin Grand Hotel), unde acum pasc oile ... sunt niste baltoace facute de ploaie si deja sunt rate pe acolo ... si sunt tare simpatice.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 09:47

$1 scrie:$2n Londa se percepe taxa daca vrei sa intri cu masina in centru (poate la asta te refereai papi)

Nu numai in Londra platesti o taxa daca vrei sa intri cu masina in centrul orasului. Mai sunt astfel de reglementari si prin alte parti ale lumii. Problema este , cum bine spunea cineva intr-un post mai sus, de ce nu intreaba lumea cam ce ar trebui sa ramana, ca de schimbat.....Nu ajunge un dictionar gen DEX sa le insiri...In plus, campania asta electorala poate va aduce si ceva plusuri, ca de 4 ani ne confruntam numai cu minusuri! Parca in perioada de campanie politicienii vor sa termine ce nu au definitivat in 4 ani de legislatura!!! Si de aici praful omniprezent, incurcaturile imposibile din trafic, prezenta politiei comunitare pe strazi, seara, samd.Incep sa fac tensiune daca ma mai gandesc! 8-} Numai ca pe oamenii obisnuiti nu-i intreaba nimeni cam ce s-ar putea face. Mi-e sila sa ma mai uit la stiri, ca la cate fete de clovni si mincinosi vad pe ecran, mi se apleaca!
In spatele blocului meu era un spatiu noroios (sau prafos, functie de vreme), neamenajat, intre 2 alei pietonale, pe care s-au plantat vreo 10 pomisori. Crescuti frumusel, inmuguriti... Seara-scandal. De ce? Acolo era loc de parcare pentru cativa. Acum aia unde parcheaza? (deoarece zona e supraaglomerata de autoturisme parcate si masina de gunoi abia trece fara sa atinga zilnic cate una).
Solutii? Pauza!! :((
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde papi » 24 Apr 2008, 11:48

$1 scrie:$22. Un proiect in care sa se prevada ca cei din provincie nu au voie in Bucuresti cu masina atunci cand in aceasta se afla o singura persoana, acelasi lucru si pt bucrestenii care vor sa intre cu masinile in centru

Papi, si cum vezi tu treaba asta? Adica ala care mai ia in masina 2-3 persoane, face pe taximetristul, ca trebuie sa ii lase pe respectivii unde au treaba, nu? Si cum ii selecteaza? "Dvs nu va suiti ca va curge zerul din sacosa, dvs nu ca mirositi a transpiratie, si nici dvs ca aveti noroi pe pantofi. Altii la rand la puricat!" :)) Unul din principiile fundamentale ale crearii UE este libera circulatie (marfuri, persoane). Adica ma duc unde vrea muschii mei in Europa si nu am voie sa intru in Bucuresti! :)) :)) :))

daca asta inseamna sa faci pe taximetristul, DA atunci asta sa faca.
ar putea la fel de bine sa si aduca si nevasta si copilul, care e la facultate in Bucuresti ,cu aceeasi masina nu sa vina fiecare cu masina lui

cat despre principiile fundamentale ale Democratiei si UE discutam oricand si poate ca o sa le intelegi mai bine, libera circulatie a persoanelor exista si va exista chiar cu bariere in jurul Bucurestiului, platesti intri cu masina , nu platesti intri pe jos dar tot circuli ;)
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde papi » 24 Apr 2008, 11:51

Pai daca s-ar aplica asa ceva mi-as pune nr 137 pe masina, si de pe A1 as oprii in statie sa tin masina full, pana la universitate :))

nu te opreste nimeni sa faci pe 137 daca nu ceri bani pt treaba asta, cand ai inceput sa ceri bani o sa te rogi sa nu te prinda politia.
alta metoda pt tine care esti tanar si am vazut ca ti place sa faci sport, o poti lua de la intrare in Bucuresti ori cu RATB/Metrorex ori pe jos..
papi
Gold Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 11:53

apropo de trafic!
nu vi s-a parut incredibil de placut pe perioada Summit-ului?
In mare parte a fost asa si datorita faptului ca cei din provincie au preferat sa-si amane incursiunile/vizitele prin capitala in acea perioada deoarece nu stiau daca vor putea circula sau pe unde...
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde BogdanF » 24 Apr 2008, 11:56

O centura calumea cum au aia in Budapesta ar rezolva partial problema traficului.
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 11:59

si acolo a traficul naibii dar parca nu ca la noi :(
cica o sa avem si noi asa ceva ca au inceput astia lucrarile prin zona de vest :-??
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 24 Apr 2008, 12:14

Pai daca s-ar aplica asa ceva mi-as pune nr 137 pe masina, si de pe A1 as oprii in statie sa tin masina full, pana la universitate :))[/quote]

nu te opreste nimeni sa faci pe 137 daca nu ceri bani pt treaba asta, cand ai inceput sa ceri bani o sa te rogi sa nu te prinda politia.
Pai o sa fac firma de maxitaxi.
alta metoda pt tine care esti tanar si am vazut ca ti place sa faci sport, o poti lua de la intrare in Bucuresti ori cu RATB/Metrorex ori pe jos..
Acum merg destul de mult pe jos, am masina la targu-jiu. Dar nici cu metroul nu imi comvine sa merg. Din ghencea merg cu 41 pana la crangasi si de acolo iau metroul, mai schimb o data. Iar in metrou reusesc sa merg in al doilea sau al treilea, plin de babe stresate, de africani, si de oameni grabiti si nervoisi. Nu toti sunt ca cei spusi, dar mi-e de ajuns sa dau de 2-3 dinastia pe langa mine sa ma enervez.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde adicristea » 24 Apr 2008, 12:37

$1 scrie:$2propo de trafic!
nu vi s-a parut incredibil de placut pe perioada Summit-ului?
In mare parte a fost asa si datorita faptului ca cei din provincie au preferat sa-si amane incursiunile/vizitele prin capitala in acea perioada deoarece nu stiau daca vor putea circula sau pe unde...

A fost excelent :D.

Am insa o nelamurire: de ce se vorbeste numai despre probleme de trafic? Ca titlul topicului pare generalist. Concret, eu as vrea mai multe spatii verzi, dar la ritmul in care apar cladiri noi pe locuri unde inainte erau parculete sau macar spatiu neocupat, m-as mira sa vad asta.

As mai vrea sa vad majoritatea firmelor in centru, in cladiri de birouri supra-etajate, iar la marginea Bucurestiului case in care locuiesc oamenii ce aveau apartamente pe locurile un vor fi construite cladirile de birouri. De asemenea, in concordanta cu ideea lui papi, as dori ca in centru, pe o raza de 3-5 km, sa nu se intre cu masina decat cu un abonament pe firma destul de substantial. Astfel se va descuraja intratul cu masina in acel spatiu central, mai merge lumea si pe jos ca face bine la sanatate.

Dezvoltarea mersului pe scuter sau bicicleta, adica benzi pentru biciclisti pe toate arterele, parcari pentru acestea in fata cladirilor si a supermarketurilor.

Ar mai fi. Voi reveni.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Tiry213 » 24 Apr 2008, 12:47

Eu unu m-as trece la scute(primavara, toamna) da mi-e prea frica cu "sumaharii astia de pe strazi
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 13:29

$1 scrie:$2Am insa o nelamurire: de ce se vorbeste numai despre probleme de trafic? Ca titlul topicului pare generalist. Concret, eu as vrea mai multe spatii verzi, dar la ritmul in care apar cladiri noi pe locuri unde inainte erau parculete sau macar spatiu neocupat, m-as mira sa vad asta.

daca ai fi urmarit mai atent topicul ai fi vazut ca s-au expus mai multe idei si in ultimele remarci abia s-a accentuat mai mult problema traficului. ;)
1nsane Member

Mesajde adicristea » 24 Apr 2008, 13:36

Pai tocmai, l-am urmarit de la inceput si incepuse bine ;) :P.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 13:37

speram sa si continue bine :D
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 24 Apr 2008, 13:41

in SE bucurestiului un praf incredibil. vezi ruta vitan-barzesti, podul peste (dunare - era sa ma fac de bula) dambovita la autovit, oltenitei, sos. berceni la sud de aparatori. praf ridicat si pe liviu rebreanu pe linia de tramvai de catre unii ce mai treceau. ieri am trecut dupa mai mult timp din nou pe langa metro berceni, cum vii de acolo spre magurele am fost socat cat praf era ridicat pe drum.
sper sa emigrez intr-o zi din cloaca asta cu maimute.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 14:33

$1 scrie:$2n SE bucurestiului un praf incredibil. vezi ruta vitan-barzesti, podul peste (dunare - era sa ma fac de bula) dambovita la autovit, oltenitei, sos. berceni la sud de aparatori. praf ridicat si pe liviu rebreanu pe linia de tramvai de catre unii ce mai treceau. ieri am trecut dupa mai mult timp din nou pe langa metro berceni, cum vii de acolo spre magurele am fost socat cat praf era ridicat pe drum.
sper sa emigrez intr-o zi din cloaca asta cu maimute.

Haaaaa! Daca ai venit vreodata la amurg, dinspre Pitesti spre Bucuresti, cam de pe la km. 36 incolo incepe sa se vada o pacla.... Cand intri in Militari, pe acolo, pe la autogara, ai stanga-blocuri, dreapta-blocuri si intre ele o pacla innecacioasa si imposibil de respirat!!!
Si totusi... Pentru cine a calatorit in Grecia, povestiti ce inseamna aerul Atenei la ora de varf, vara. Noi inca supravietuim.
New Kuga 2024 owner
danim

Mesajde Cornel001 » 24 Apr 2008, 14:49

eu in grecia am apucat doar la inceputul lui septembrie, asta undeva pe la asprovalta.
m-as muta acolo pt o viata mai linistita si curata.

ce inseamna ? au praf si smog ?
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde danim » 24 Apr 2008, 15:24

$1 scrie:$2u in grecia am apucat doar la inceputul lui septembrie, asta undeva pe la asprovalta.
m-as muta acolo pt o viata mai linistita si curata.

ce inseamna ? au praf si smog ?

Da, si una si alta. Dupa cum stii,sau ai vazut, Atena se afla si intr-o zona geografica gen"galeata". Asta implica lipsa curentilor de aer cu un anume sens de circulatie (vorbesc de cei adevarati nu de adieri) si tot orasul sufera. Mai rau e cand bate vantul dinspre Acropole si te inunda un praf....mamaaaaa...de nu mai ai aer!
In Bucuresti, daca s-ar respecta normele de protectie in constructii si cele de mediu,poate ca nu ar mai fi asa rau. Sunt zone in care inca poti lua o gura de aer curat. Numai ca alea sunt cele unde nu e nici un santier in zona, sau strazi de jumulit si reasfaltat,sau pasaje de construit, samd.....
New Kuga 2024 owner
danim

Mesajde KomandantuR » 24 Apr 2008, 15:29

$1 scrie:$2daca asta inseamna sa faci pe taximetristul, DA atunci asta sa faca.
ar putea la fel de bine sa si aduca si nevasta si copilul, care e la facultate in Bucuresti ,cu aceeasi masina nu sa vina fiecare cu masina lui

Cand am citit asta mi-au venit in minte babele alea senile de prin tramvaie cand e inghesuiala:"De ce nu mergi domle cu taxiu sau ia-ti masina daca nu-ti convine!!!" Pe langa faptul ca asta e DISCRIMINARE (adica de ce daca esti din alt oras si vii in Bucuresti trebuie sa te cuplezi 3-4 la o masina? Eventual o lasa la intrare si de acolo trag la sorti care intra si care nu!!! Mi se pare incredibil! Eu cand imi voi permite si a doua masina, o voi cumpara astfel incat sa merg si eu si sotia cu masina la serviciu, chiar daca lucram la o statie distanta! Inutil sa spun ce voi face cand va implini copilul 18 ani... Am masina de 10 luni, am 40 de ani si consider ca am mers destul cu RATB. In traficul asta cu autobuzul as face chiar mai mult timp decat cu masina cu care ma mai strecor. Si e si chestie de confort. Pana mea, ca m-am enervat! Am o banuiala ca mai mult de o viata nu voi trai, si nu vreau sa ma chinui inutil in asta!
Nu am pus in discutie o eventuala taxa de intrare, poate ca ar fi o solutie, dar de aici si pana sa cuplezi nu-stiu-cati intr-o masina...e cale lunga.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 15:37

$1 scrie:$2Cand am citit asta mi-au venit in minte babele alea senile de prin tramvaie cand e inghesuiala:"De ce nu mergi domle cu taxiu sau ia-ti masina daca nu-ti convine!!!" Pe langa faptul ca asta e DISCRIMINARE (adica de ce daca esti din alt oras si vii in Bucuresti trebuie sa te cuplezi 3-4 la o masina? Eventual o lasa la intrare si de acolo trag la sorti care intra si care nu!!! Mi se pare incredibil! Eu cand imi voi permite si a doua masina, o voi cumpara astfel incat sa merg si eu si sotia cu masina la serviciu, chiar daca lucram la o statie distanta! Inutil sa spun ce voi face cand va implini copilul 18 ani... Am masina de 10 luni, am 40 de ani si consider ca am mers destul cu RATB. In traficul asta cu autobuzul as face chiar mai mult timp decat cu masina cu care ma mai strecor. Si e si chestie de confort. Pana mea, ca m-am enervat! Am o banuiala ca mai mult de o viata nu voi trai, si nu vreau sa ma chinui inutil in asta!
Nu am pus in discutie o eventuala taxa de intrare, poate ca ar fi o solutie, dar de aici si pana sa cuplezi nu-stiu-cati intr-o masina...e cale lunga.

chestia cu cuplatul mai multor persoane spunea cineva ca se practica in Germania. Sunt oare germanii atat de zgarciti si vor sa faca economie sau denota ca au mai multa minte decat multi dintre noi!?
Am lucrat o perioada la vreo 30 de Km de Bucuresti si aveam transport asigurat cu un microbuz... lasam toti masinile intr-un loc de intalnire stabilit si plecam spre servici cu microbuzul. Nu e mai simplu asa?

Chestia cu o viata am... e tare suparatoare! Atat iti iubesti copilul sau viitorii nepoti? vrei ca ei sa traiasca o viata mai normala in viitor sa tu sa te lafai cat esti in putere iar ei sa sufere cand vor incepe sa intre si ei cu adevarat in viata si nu numai? :|
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 24 Apr 2008, 15:48

Auzi Komandante, cand o sa ramai blocat definitiv in trafic, poate atunci o sa-ti inmugureasca si ideea asta : "hmmm, poate totusi... totusi.... mai iau macar 1-2 in masina si ajung mai repede acasa " ? :P
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde leut27 » 24 Apr 2008, 15:48

ce as face eu in BUCURESTI

AS PLECA DIN EL dar sunt dependent si nu exista o clinica unde sa pot scapa

Ar fi bine daca am sti sa fim civilizati, trafic exista peste tot in lume, londra, paris, roma, vazut cu ochii mei, ambuteiaje si soferi cu "FES" nu am vazut acolo.
Spatii verzi , cam greu, singurul care a mai ramas cu spatii verzi bine consevate este sec 3.. unde si locuiesc, infrastructura in alte cartiere este de asa natura incat numai pe blocuri ai sa poti face spatiu verde.
Mai multi politisti in intersectii ..sa nu aud balarii de genul ca aia mai mult incurca ca nu este asa iar cei care cred asta sunt niste idioti.
Banda separata pentru autobuze,
Mult mai multa atentie la motociclisti..exista printre noi si cat de curand am sa fac parte din ei .
Ar fi mai multe de zis dar fac pe mine

Almanache tu te vrei PRIMAR MA ?
Ultima oară modificat de leut27 pe 24 Apr 2008, 15:55, modificat 1 dată în total.
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde papi » 24 Apr 2008, 15:48

Domnu` Robert un exemplu cu taxa la intrare avem si in tarisoara noastra, ma refer la statiunea Mamaia.
De ce au pus taxa si bariere?

Sincer iti spun ca daca am avea un transport in comun la standarde occidentale, care sa vina la ore fixe as fi fericit si l as folosi de fiecare data cand as avea treaba in oras.

Eu stau si ma intreb de ce romanu stie doar sa "loveasca" initiativele altor persoane? Toate proiectele se discuta, se analizeaza si abia apoi se aplica, nu zic ca ceea ce am zis eu e perfect si e cel mai bine de facut dar e un inceput.

Eu vreau ca in orasul asta sa ma pot plimba in parcuri si pe strazi linistit , vreau sa ajung la munca, scoala... in cel mai scurt timp chiar daca asta inseamna sa umblu doar cu transportul in comun.
papi
Gold Member

Mesajde Tiry213 » 24 Apr 2008, 15:50

$1 scrie:$2Cand am citit asta mi-au venit in minte babele alea senile de prin tramvaie cand e inghesuiala:"De ce nu mergi domle cu taxiu sau ia-ti masina daca nu-ti convine!!!" Pe langa faptul ca asta e DISCRIMINARE (adica de ce daca esti din alt oras si vii in Bucuresti trebuie sa te cuplezi 3-4 la o masina? Eventual o lasa la intrare si de acolo trag la sorti care intra si care nu!!! Mi se pare incredibil! Eu cand imi voi permite si a doua masina, o voi cumpara astfel incat sa merg si eu si sotia cu masina la serviciu, chiar daca lucram la o statie distanta! Inutil sa spun ce voi face cand va implini copilul 18 ani... Am masina de 10 luni, am 40 de ani si consider ca am mers destul cu RATB. In traficul asta cu autobuzul as face chiar mai mult timp decat cu masina cu care ma mai strecor. Si e si chestie de confort. Pana mea, ca m-am enervat! Am o banuiala ca mai mult de o viata nu voi trai, si nu vreau sa ma chinui inutil in asta!

chestia cu cuplatul mai multor persoane spunea cineva ca se practica in Germania. Sunt oare germanii atat de zgarciti si vor sa faca economie sau denota ca au mai multa minte decat multi dintre noi!?
Am lucrat o perioada la vreo 30 de Km de Bucuresti si aveam transport asigurat cu un microbuz... lasam toti masinile intr-un loc de intalnire stabilit si plecam spre servici cu microbuzul. Nu e mai simplu asa?
E mai simplu asa. Si eu as face la fel, daca ar fii un microbuz de la firma, in care sa am un loc, caldura iarna/racoare vara, si sa nu imi urle 50 de oameni in cap, sa nu ma intrebe de 4-5 ori daca cobor la urmatoarea

Chestia cu o viata am... e tare suparatoare! Atat iti iubesti copilul sau viitorii nepoti? vrei ca ei sa traiasca o viata mai normala in viitor sa tu sa te lafai cat esti in putere iar ei sa sufere cand vor incepe sa intre si ei cu adevarat in viata si nu numai? :|
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde zaboss » 24 Apr 2008, 16:05

$1 scrie:$2Chestia cu o viata am... e tare suparatoare! Atat iti iubesti copilul sau viitorii nepoti? vrei ca ei sa traiasca o viata mai normala in viitor sa tu sa te lafai cat esti in putere iar ei sa sufere cand vor incepe sa intre si ei cu adevarat in viata si nu numai? :|

Explică-mi şi mie cu ce-l va afecta pe fi-meu şi viitorii nepoţi faptul că eu merg cu maşina?
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 16:11

$1 scrie:$2Sincer iti spun ca daca am avea un transport in comun la standarde occidentale, care sa vina la ore fixe as fi fericit si l as folosi de fiecare data cand as avea treaba in oras.

pai stai linistit ca la noi transportul comun e mult mai dezvoltat decat in alte tari europene dar... daca stai si te gandesti mai bine autobuzele tot pe strada circula ;) daca in loc sa mai fie 3 pasageri in plus in autobuz sunt inca 3 masini pe strada e normal sa nu ajunga acel autobuz la timp deoarece sunt inca 3 masini pe ruta acelui autobuz si il incomodeaza :-"
O solutie, dupa parerea mea, ar fi ca linia de tranvai sa se transforme si in banda speciala pentru autobuze.
In Bruxelles autobuzele aveau banda speciala pe care, ATENTIE, mai aveau voie sa circule si taxiurile. Dar, sincer, pe acele benzi n-am vazut decat autobuze si taxiuri! La noi ar fi asa? :-"
1nsane Member

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 16:13

$1 scrie:$2Chestia cu o viata am... e tare suparatoare! Atat iti iubesti copilul sau viitorii nepoti? vrei ca ei sa traiasca o viata mai normala in viitor sa tu sa te lafai cat esti in putere iar ei sa sufere cand vor incepe sa intre si ei cu adevarat in viata si nu numai? :|

Explică-mi şi mie cu ce-l va afecta pe fi-meu şi viitorii nepoţi faptul că eu merg cu maşina?

ala era un raspuns al meu catre KomandantuR ;) citeste ce a afirmat cu privire la sotie si apoi poate pricepi aluzia :-??
1nsane Member

Mesajde wanna » 24 Apr 2008, 16:14

ar fi pe naiba, nu vezi ca asti circula si pe linia lui 41?
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Alma » 24 Apr 2008, 16:19

asa e :))
1nsane Member

Mesajde leut27 » 24 Apr 2008, 16:22

trebuie sa ai un IQ f subdezvoltat sau sa fii proaspat externat de boli mintale sa incerci sa mergi pe linia lui 41
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum