$1 scrie:$2n gaura respectiva, fara alta modificari/adaptoare.. NU
Eu am pus pe un Mondeo MK1 la usile din fata unele de 9x6, dar nu le-am mai prins in suruburi. Le tinea masca de la usa.
Poti mari gaura, dai si alte gauri, dar e posibil ca adancimea difuzorului sa fie mai mare decat la cele 7x5 si astfel sa lovesti cu magnetul de macara / geam. Exista si adaptoare, ca niste inele ovale, care se prind pe usaapoi se punde difuzorul mai mare care se prinde in suruburi in acest inel. Ca sa folosesti asa ceva iti trebuie insa loc in masca de la usa.
Eu la acel MK1 le-am schimbat pt. ca le aveam defecte. Boxele din usi, mie mi se par destul de bune. Unora insa nu le plac inaltele si rezolva acest aspect prin montarea de tweetere si filtre adecvate.
aceasta e problema de fapt, sunt ok ca difuzoare, cel mai probabil incinta si materiarul insonorizant le dau acel bass relativ placut nu neaparat calitatea lor. inaltele insa.. nu prea sunt ca sa zic asa; asta e problema lor, plus ca nu au tweetere separate de difuzoarele stock. o sa desfac o usa si sa vad ce se poate face cand se termina cu ploiele acestea. m-ar fi interesat sa vad cateva pareri asupra difuzoarelor (acum stiu sigur ca sunt 5x7) ca sa mai reduc lista cu posibile achizitii.