$1 scrie:$2oannes interesul băncii e să acorde cât mai multe credite ca să ia câți mai mulți bani.
Iar interesul celui care-și ia credit e să plătească să nu ajungă prin tribunale.
Evident, dar pana acolo trebuie sa indeplinesti niste criterii. Sunt multi inconstienti, care din teribilism, fite sau frustrare isi fac tot posibilul sa obtina fel si fel de imprumuturi, dar fara a lua in considerare ca nu o sa aiba de unde sa le plateasca si mergand pe ideea :"vad eu, ma descurc eu cumva". Iar banca trebuie sa si ia masuri, sa afle sigur ca debitorul e solvabil, de asta s au si pus tot felul de limite de credit, gen rata=max 30% din venit.
Dar hai sa zicem ca gasesti 10 giranti si obtii imprumutul.
Spunea cineva mai sus, ca de unde stim ca nu are si alte venituri. Probabil se refera la venituri ilegale din moment ce nu poate sa le dovedeasca. Dar cel de fata spune clar ca aceia sunt toti banii lui, iar parintii au si ei un 12 mil pe luna. Solutia gasita e ca oricum nu are responsabilitati iar cheltuielile nu depasesc 2-3 mil pe luna. Asta inseamna aprox 2 euro pe zi. Care e logica? Muncesti pt o masina pe care oricum nu ai bani sa o mai si conduci, a carei valoare scade pe zi ce trece, mancand stiu eu ce si neavand bani de o iesire in oras.
Sincer, nu stiu ce a vrut sa obtina cu asta, dar prea multe lucruri nu se leaga