Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă

modificare post

Moderator: Automatistul

modificare post

Mesajde octa » 25 Apr 2008, 17:44

salut!

la un post pe care l-am scris recent, am vrut sa revin cu completari, corectari si corecturi... am dat "modifica" si am facut ce am vrut sa fac.... cand sa dau upload, surpriza: cica timpul acordat modificarii a expirat :-S ... mai mult, cand am vrut sa repet figura (hotarat fiind sa ma grabesc!), nu mai am buton "modifica" :-O ...
cred ca nu e corect... ar trbui sa putem modifica propriile posturi fara a avea o limta de timp... poate intervine ceva (ne cheama sefu' sau sotia/sotul, plange copilu', s-a stricat robinetu' si riscam sa-l inundam pe vecinu' de jos, avem urgente fiziologice, etc.) si nu ne putem termina 'postarea' in timpul 'permis'...

sunt convins ca nu administratorii au o vina, ci tine de softul cu care s-a construit forumul. poate este ceva setare p'acolo... ce ar trebui modificata... de cineva care stie cum si... poate.

multumesc!
ford focus turnier ghia 1,6 16v duratec ti-vct 2005 GPL
ford focus turnier ghia exclusive 1,8 16v zetec 2002 GPL
awo simson 425s super custom - 'lucille' - 1961
yamaha virago xv535 custom low rider - 1993

Imagine >>> REGULAMENT FORUM
octa
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Turnier 1,6l ti-vct 115 cp, Ghia 2005; 1,8l zetec 115 cp, Ghia Exclusive 2002

Re: modificare post

Mesajde BogdanF » 25 Apr 2008, 18:10

Eu am observat asta pe toate forumurile unde sunt doar membru nu si moderator. Timpul in care poti da edit este limitat.
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde Smiley » 25 Apr 2008, 18:19

din pacate, au fost cazuri de forumisti care s-au suparat din diverse motive si s-au apucat sa-si editeze toate posturile (mai precis, sa le stearga continutul). au rezultat o gramada de topicuri in care discutia nu mai putea fi urmarita. asta e motivul pentru care exista o durata maxima pentru editarea posturilor
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Mariustom » 25 Apr 2008, 18:49

Da Smiley, e foarte obiectivă observaţia ta, dar cred că 10 minute e prea puţin de la postarea mesajului ca timp de editare ;)
Barem la nivel de ore să fie acel timp :-"
Mariustom
Member

Maşina: Ford Focus Turnier 2001 TDDI

Mesajde Mihai L » 25 Apr 2008, 19:20

octa scrie:salut!

la un post pe care l-am scris recent, am vrut sa revin cu completari, corectari si corecturi... am dat "modifica" si am facut ce am vrut sa fac.... cand sa dau upload, surpriza: cica timpul acordat modificarii a expirat :-S ... mai mult, cand am vrut sa repet figura (hotarat fiind sa ma grabesc!), nu mai am buton "modifica" :-O ...
cred ca nu e corect... ar trbui sa putem modifica propriile posturi fara a avea o limta de timp... poate intervine ceva (ne cheama sefu' sau sotia/sotul, plange copilu', s-a stricat robinetu' si riscam sa-l inundam pe vecinu' de jos, avem urgente fiziologice, etc.) si nu ne putem termina 'postarea' in timpul 'permis'...

1) Pentru cazuri "critice" de genul celor enumerate, exista copy/paste si postezi ulterior.
2) Ce ne facem daca apar deja 5-10 posturi dupa mesajul propriu? Eventual si ca raspuns la ceva ce de fapt iti dai seama ca vrei sa stergi... Se rupe toata logica (am mai intalnit posturi goale, doar cu cateva puncte), se vede un raspuns la o intrebare care nu mai exista... :D
3) De ce sa nu ne gandim mai mult inainte de a posta ceva, sa verificam bine (de aceea exista preview, nu?)? Functia edit este doar pentru maruntisuri (un dezacord, ceva, niste semne de punctuatie care ti-au scapat).
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Înapoi la Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă