Primare, nu ai înţeles, cred

Nu e vorba de bot-urile inerente fiecărui forum, ce sunt cu acceptul administratorilor, ci de posibilitatea vizionării oricui din afara celor înregistraţi pe forum.
Poate greşesc, e posibil şi asta, dar încerc să ajut pe cât posibil.
Căutând pe net am găsit acest post referitoare la Google Adsense [Bot], poate ajută pe cei neiniţiaţi ca mine
In momentul in care cineva iti viziteaza siteul pe care ai adsense botul google te viziteaza si el si strange ceva informatii despre vizitator si mai multe in cazul in care mai da si click si ajunge pe siteul care furniza reclama(AdWords) pentru ca la adword este mai putin mai complex tu fiind platit in functie de clickurile vizitatorilor ce intra pe siteul acela (daca dau un simplu click esti platit intr-un fel daca dau click pe un anumit produs sa zicem sau isi cumpara un bilet de avion de exemplu esti platit altfel...etc ...daca isi face cont..)
Informatiile pe care le are la dispozitie Google sunt destule pentru a nu-l pacalii la o investigatie manuala a unuia din angajatii Google.Pacalesti botul dar pe un om mai greu :
Ce poate afla Google de la un vizitator :
-IP
-Browser(Mozilla, IE etc + versiune)
-Are Java activat/Nu are
-Are Flash/Ce versiune
-Rezolutie
-Sistem de operare
-Culori
-Cookie-uri de pe celelalte siteuri care aveau AdSense/AdWords
................................................................................
............
Cred ca sunt de ajuns pentru a "se prinde" cineva (care nu e tocmai picat din cer-si mai lucreaza si la Google din intamplare ) daca se uita peste informatiile astea.
Si nu ai rezolvat nimic daca ai schimbat IP
Ai aceeasi clasa de IP-uri si nu crede tu ca poti sa pacalesti Google folosind AOL.
Si cu destule proxy-uri si tot sunt prinsi hackerii care vor sa faca rau si care totusi se pricep sa se ascunda.
PS:Pe cineva de pe alt forum l-am indrumat sa-i anunte pe cei de la Google ca a dat clickuri incorecte si l-am ajutat sa scrie un mail bine gandit si frumos scris ca si cum i-ar parea rau si era la inceput nu a stiut care e treaba si era interesat de ceea ce afisau reclamele si a vrut sa intre sa vada detalii pe siteul acela...si a functionat.
A primit un mail ceva de genul : Am inteles ca se pot intampla lucruri asemanatoare, clickuri accidentale...etc si va indrumam sa cititi articolul...(in care era explicat cum sa ajungi pe un site fara a face click pe anunt)...multumim ca sunteti interesat sa pastrati contul adsense in stare buna si sa pastrati sistemul curat....
La final era : Va instiintam ca daca o sa consideram vom anula unele din veniturile dvs si le vom returna platitorilor....
Si asa a ramas el cu contul adsense si il are si acum cred.Normal ca mi-a spus ca nu va mai da click chit ca scoate 10 dolari/luna.